Video om hur utländsk media nu rapporterar om kriminaliteten i Sverige

Video om hur utländsk media nu rapporterar om kriminaliteten i Sverige


Detta är ett viktigt videoklipp som visar hur utländsk media nu rapporterar om våldet och gängkriminaliteten i Sverige, (som uteslutande är invandrarrelaterad). Dela gärna klippet så att så många som möjligt kan få upp ögonen för vad som sker och vad svensk media väljer att mörka.

Print Friendly

Publicerad: 15 november, 2014 kl 11:15 under kategorin Mångkulturen.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • elmeria

  att utländsk media börjar ifrågasätta sveriges asylpolitik är det bästa som kan hända då det kanske väcker upp en och annan politiker i det landet och börjar ställa de svåra frågorna till svenska politiker. hur länge kan ni försörja 6 miljoner om bara 4 miljoner arbetar inom områden som inte betalas av staten(sifforna gissar jag, någon med mer konkreta får gärna rätta). vart förväntar ni er dessa ”nya” EU medborgare ta vägen när era bidrag tar slut samt vad händer i EU och betalningarna till EU när sverige idag lånar en miljad om dagen, hur många månader förväntar ni er övriga EU länder kommer att godkänna denna misskötsel av svensk ekonomi?

 • seglaren

  Det var ord och inga visor! Man blir mörkrädd när man ser hur Sverige allt mer förslummas och antalet ghetton bara växer, polisen har order att ”backa” och antalet gangstrar bara ökar för var dag.

  Tyvärr har det gått så långt nu att det inte är mycket att göra åt eländet!

  Det enda som kan starta en förändring är om någon av våra politiker ”drabbas” något som kommer att hända förr eller senare då detta vansinne bara breder ut sig för var dag som går,,

 • Katy

  Lysande reklam för turistnäringen…..

 • Tommmy

  Förnekelse är inte så bra om man vill få bukt med ett problem – Sverige är som en Alkis som slarvar med sina Antabus på daglig basis..

 • propol

  Mörkrädd är bara förnamnet.
  Ngt för Veronica Palm och alla PK, 87%, FI, m.fl. Borde visas i riksdagen, men man vill väl inte ”spä på främlingsfientligheten”
  Självklart är problemen SDs fel.
  Men jag tycker det är väldigt pinsamt, skäms faktiskt, för vårt tidigare så fina land. Vad tycker Mona Muzlim?

 • Landsfekalen

  Veronica Palm i hijab är själva sinnebilden för Sverige idag. Förvirrat sjukt leende, men totalt i avsaknad av sjukdomsinsikt

 • Rep.- on

  De har missat två Ghetton Hallonbergen och Rissne i Sundbyberg!

 • Landsfekalen

  Jag önskar att det var som du säger. Det kan också vara så att andra länders politiker tycker det är skönt att Sverige tar hand om problem som annars skulle bli deras och som de absolut vill slippa. Jag tycker att resten av Europa visar detta ganska tydligt vilket gör vår situation ännu värre.

 • prillan

  Sverige har helt tappat bort sin moraliska kompass. När utländsk media visar det totala svenska förfallet som tillåtit och uppmuntrat bildande av små suveräna stater, tillåter och uppmuntrar en allt större brottslighet, ett land som lånat miljarder och pumpat i astronomiska summor i det som kallas mångkulturen, finns bara en åtgärd kvar för att rädda landet sätt hela territoriet under FN som en protektorat, tills landet har återhämtat sig från det enorma fylleslag som drabbat den politiska klassen och dessa har nyktrat till så pass att både NATO och FN kan dra sig tillbaka.

 • Kejsartetra

  OT; Frankrike har över 700 ”no go-zoner”…

 • Bengtsson

  Kriminaliteten är regeringens ansvar och inte skattebetalarnas på grund av den okontrollerade massinvandringen från sjuklövern, världen skrattar åt Sveriges politiker (strutspolitik).

 • vårt ”system” bygger på att minst 75-80% förvärsarbetar och betalar in skatt om jag inte minns fel, sen går det inte längre upprätthålla den välfärd vårt system medger.

 • Rulle_45

  Tack Alliansen för skiten Ni importerat till vårt land. ”Dårens tal: TACK FÖR ATT NI VALDE SVERIGE”

 • Dudde

  Våra politiker behöver inte stoppa huvudet i sanden, att stoppa huvudet i sanden görs för att förhindra ögenen från att se något som hjärnan processar, men hos svenska politiker, nästan alla ”SD exluderat” saknas allt mellan öga och käft.

 • elmeria

  jo men jag tror också att det behöver beräknas på hur många som får sin inkomst via företag som betalar lönen eller via skattsedeln. skillnaden mellan statliga och kommunala tjänstemäns lön och den arbetslöses bidrag är ju storleken på bidraget, jag tror att någon ekonom måste titta på detta förhållande. samtidigt som jag anser att det är bättre de arbetslösa får lön och jobbar i välfärden eller kommunen i stället för att gå på bidrag som inte är bra för någon. problem som på 60 talet just löstes så att de arbetslösa fick jobb inom stat eller kommun, men nu är de arbetslösa för många eller också är det olika konton som måste vara i balans i stället för att se till att hela skattekakan används på bästa sätt. något systemfel är det, kan bara inte lista ut vad.

 • taxiföraren

  Alliansens invandrare har inte börjat än men när dom börjar så blir det nog allvarligare

 • Morran

  Det kanske vore en affärsidé´- att köra guidade turer med bepansrade bussar i utanförskapsområden. Det finns säker en blasé utländsk medelklass som vill åka på upplevelseturism i det nya Skandinavien. Har de redan sett Gran Canyon, Egyptens pyramider och simmat med delfiner, återstår bara en busstur i Tensta.

 • RobertSt2

  Det är inte OT. Snart öppnar Bert Sveriges första ‘gated community’.

 • RobertSt2

  Vi är redan där! Staten funderar redan på att söka bidrag ifrån EU för invandringen!

 • OlofdeGothia

  Sanningen tycks komma från utländsk media.
  Här i Sverige gäller en trång åsiktskorridor och att man stryper all relevant information.
  Med nuvarande politiker och myndigheter, kommer det här landet snart att befinna sig på botten.
  Att FOX inte är populära hos svensk main.streem media och hos poltiker förstår alla insatta. De kommer med sanningar som svenska politiker har svårt att argumentera mot.

 • 585961

  Så rätt du har massmedia utrotar sig själva är snart ett minne blott, lisom rättssystemet som har kollapsat såg att 22 åringen som dödade en fyrabarnsmamma på uppdrag av en tokig sandloppa inte fick NÅGOT STRAFF , så det är väl upp till alla svenskar att göra detsamma

 • ana-maria r

  OT

  I kunskapskanalen nu (13.30). SD diskuteras. Ingen kostnad för invandringen!!!.

 • Gnurduff !

  Du menar att de säger att det är typ gratis med allt ? ?

 • UNObserver

  Denna affärsidé har redan praktiserats av extremvänstern som ordnade bussturer till, om jag minns rätt, Saltsjöbaden för några år sedan.

  Såg ett inslag från Sverige i mitt hem i USA på flera kanaler om detta!
  Vad amerikanska reportrarna sade om detta fenomen kan inte skrivas på ett kommentarsfält då Mattssons gäng antagligen gör ett hembesök hos mig….

  SD i Extravalet!

 • OlofdeGothia

  Kostnaden för det svenska samhället vad det gäller invandrare är drygt 250 miljarder/år.
  Då är det direkta kostnader och alla möjliga olika slags ”kringkostnader”.

 • Rättvisa

  Det är bara en tidsfråga innan turisterna lämnar Sverige för gott. Det blir många förlorade jobb det.

 • OlofdeGothia

  De som turistar i Sverige är en inkomstkälla som ingen invandring kan mäta sig med ekonomiskt öht.

 • enavde400

  Ungefär de siffror statsskuld.com visar…

 • Ninna

  Kan alla vi komma överens om en sak, regering, övriga riksdagsledamöter och media är inte ovetande om katastrofläget i landet men i och med deras föraktfulla arrogans och mobbkultur av andra åsikter än de egna, skall de stå dubbelt till svars för sitt svek.

  Vi har världen mest sjävgoda, hänsynslösa, inkompetenta och föraktfulla poltikerkår jämte mediafolket. Ingen annanstans i ett demokratiskt land kan man hitta så många översittare som ger fullständigt fan i sitt land och sitt folk.

  PUTIN! RÄDDA OSS.

 • dagsverke istället för att gå hemma och dra benen efter sej, motprestation för att få bidrag.
  självklart är detta en bra åtgärd.
  vi har redan en del av detta, se på arbetslagen som röjer buskar mm en bra början.
  det jag vill se är framförallt våra främlingar i arbete, sopa gator eller liknande finns enkla uppgifter de kan klara.

  lönsamheten i våra privata boenden inom offentlig sektor måste ses över.
  det skall inte vara möjligt att göra de vinster som finns idag för ”asylmottagande”.

  ja helt rätt vi har ett gravt systemfel.
  beror kanske på att de uppgraderingar som är nödvändiga för att anpassa mot dagens förhållande aldrig blev gjorda.
  hela systemet var anpassat till den svenska mentaliteten, vilken har passerat bäst före datum för länge sedan.

 • propol

  87%, PK, +FI vill gärna döva sitt rena samvete och njuta av mångkulturen på en guidad resa, lägg gärna till några zigenarläger så dom kan öppna sina hjärtan o plånböcker

 • Magistern

  snart börjar även svenskarna fly. Då går vårt land samma utveckling till mötes som Detroit

 • Tomas O’Maely

  I gamla fina välordnade Sverige har vi fått politiker och media som visserligen förstår att allt håller på att gå lite fel med vårt samhälle, men som tror att bara vi får hit fler invandrare från de underutvecklade länderna där ingen kan leva så blir det bra sedan.
  Med den här utvecklingen blir vårt land lika obeboeligt om trettio år som Irak, Gaza och Somalia är i dag.

 • hva410e

  Då vi inte har någon kontroll på 90% av de som kommer till Sverige, så har du helt rätt ang. Sveriges framtid!
  Skall Sverige räddas, så måste något göras åt denna utveckling snarast.

 • Jag vet att FN är helnöjda med att Sverige har massinvandring, de vill bara mata på med fler. UNCHR som tittar ut kvotflyktingar till Sverige, hade missat att en syriansk familj hade en rullstolburen pappa med. Döttrarna klagade över att informationen inte gått fram, de får bo på 3:e våningen utan hiss, med duschen i badkaret, de är mycket missnöjda. Så t o m FN tar emot och skickar folk hit, med särkrav. Redan där har man krav på service och jag förmodar FN gett dem intrycket att de ska ordna inkvartering på bästa sätt.

  FN har varit här och granskat och klagat på den dåliga servicen på Migrationsverket, vid flera tillfällen. FN står inte på svenskars sida, tvärtom!

 • Svenska ungdomar jobbar redan idag på samma sätt som en normal lönearbetare, men får så de knappt klarar sig. Utnyttjande handlar det om. Dessutom har företag och kommuner kommit på att de sparar pengar på att anställa lågbetalda unga. De sparkar redan anställda med högre lön och ersätter dem med lågt betalda unga. Hur kan man som svensk framhålla en sådan utveckling, jag blir rädd!

 • intelligentare

  Pa vilket sätt?

 • prillan

  Du blandar ihop Svenska FN-förbundet och Förenta Nationerna, googla på dem och läs om skillnaden.

 • Ninna

  Inte bokstavligen. Det får symbolisera hur illa det är ställt med landet. Ungefär som att kan vi inte hjälpa oss själva blir vi nödgade att be vem som helst (även om det är den ryske ledaren) om hjälp. Inget kan bli sämre än vad det är nu.

 • ser du skillnaden på utnyttjande och motprestation.
  ett korrupt samhälle är på väg att rasa.
  det är väl samma med lönebidrag ett j-a utnyttjande av systemet,, alla som skor sej på skattepengar i den privata sektorn som erbjuder samma tjänster typ vården ett j-a myglande.
  att ställa krav på motprestation, enkla tjänster som gynnar alla typ hålla rent på våra gator och torg mellan 9:00-15:00 är inte för mycket begärt .
  vi andra som betalar deras bidrag uppskattar …

 • Nej! UNCHR är ett FN-organ. FN har granskat Sverige, googla och se på vad FN har gjort i Sverige och hur man hanterat bland annat Migrationsverket.
  Svenska FN-förbundet vet jag vad det är också. God kännedom på grund av min utbildning och lång erfarenhet av hur Sverige ser ut under massinvandringen.

  Men ibland känns det lönlöst att kommentera här, bättre att ägna energin pä politiknivå och göra gott för svenskar i vardagen. Sprida kunskap på ett ställe där folk vill ta till sig verkligheten!

 • Sverige har inte tappat bort sin moraliska kompass. Vad som har hänt är att en majoritet av svenskar har bytt ut kompassen mot värdegrund istället.

 • Det kommer inte att förändra någonting alls. Inte så länge svensk media är i ett järngrepp och totalkontrollerad. Så länge man kan undanhålla Svenne Banan korrekt information så bryr dom sig inte om vad utlandet rapporterar om oss. Huvudsaken att dessa rapporteringar aldrig kommer Svenne Banan till kännedom.

 • Johan

  Jag tror inte alls på att de själva tror det. De vet helt enkelt bara vad man ska säga för att göra karriär eller bli befordrade. Ryggradslösa kräk som inte vågar stå upp och säga som det är!

 • fdKnutte

  Många svenskar har allaredan flytt. Har träffat många som bor i utlandet.

 • kossa muu

  uppfödd i saltis,i kåkstaden,om du tittar solsidan förstår du vad jag mena.

 • kossa muu

  när jag jobbade med lägenhets renoveringar så hade jag 2400 lgh i mitt ansvars område i väster och norrort.alla mina fördomar är bekräftade.

 • Sverige prio #1

  Ja vad säger du Cecilia Malmström hur ska du ordna upp detta?

 • $39942591

  En sak är säker..jag skäms för att vara blond pursvensk…i utlandet målar dom upp svenskar som totalt förståndshandikappade!..Med all rätta!

 • Nyo

  Tänk att dumskallarna där ute i världen inte fattar att de styrande i landet håller på att bygga upp en humanitär stormakt?! Den ser alltså ut så här: sprängd och bränd. Att svenskarna måste fly landet förtar inte storheten i detta humanitära projekt som ju alla borde ta efter. Vi ser fram emot att bli helgonförklarade av påven … eller kanske Hamas?

 • GandalfGra

  De svenskar som har dragit kanske borde ha ställt sig upp och slagits istället. Så har konflikter alltid lösts och vare sig vi vill det eller inte är det så den här konflikten kommer att lösas det är den enda lösningen diskussioner om detta och tiden för dem är över sedan länge..! Nu återstår bara kamp om det som är vårt…men kom ihåg vem det är vi måste bekämpa…det är INTE invandrarna ”dem ska vi skicka tillbaka tids nog” utan kampen gäller den styrande klicken och deras marionetter..!

 • GandalfGra

  Det förtroendekapital som svenskar innan oss byggt upp har de socialliberala foliehattarna lyckats rasera på mindre än 40 år. Europas byfåne nummer ett anser de oss vara numera..! Detta kommer att rinna över på handeln med oss där vi kommer att få sämre betalt för våra varor eftersom de kommer att anse att vad kan väl sådana idioter tillverka det kan väl knappast vara värt något och eftersom vi är idioter kan vi betala dyrt för det vi köper och importerar. Det blir kontentan av idiotin…!!

 • GandalfGra

  Hon kan inte ens ordna upp upp hur hon ser ut..flåt nu trodde jag du menade Birgitta Ohlsson 😉 men egentligen sak samma ;:)

 • Nyo

  Breiviks agerande är väl inget föredöme direkt? Sådant tar jag avstånd från.

 • GandalfGra

  Och var kom Breivik ifrån..tydligen ut ur din mun som en blixt från klar himmel..!

  Du kan gömma dig som en fegis eller gömma dig bakom alla fina ord men till syvende och sist är det dom som är villiga att slåss för sin existens som överlever..! En nationalist kämpar för det han tror på vi ska byta ut de som äger media i Sverige…och de som tjänar pengar på att trycka pengar pengar som skulden redan sitter fast i..! Alla som är här säger att de tror att vi lever i en ”demokratur” de inser att något är fel med det demokratiska systemet speciellt när de ”7” partierna som vi kan rösta på gör en och samma sak i Sveriges och det svenska folkets ödesfråga. Det 8:e partiet är kontrollerad opposition..det parti som används för att lura fram de svenskar som fortfarande tänker själva..det är bara det att de inte tänkt tillräckligt långt. De har fortfarande jäkligt långt kvar tills de förstår hur illa det verkligen är och vilka som ligger bakom det..!

  Om situationen i Sverige ser ut på det sättet då måste man börja göra något annars går åren och alla som röstar på SD hoppas på en förändring som aldrig kommer tills det är försent..när inget går att göra åt saken och vi förlorat vårt land. Det är detta vi nu går och väntar på 7 klövern förhalar och ökar insatsen..SD är där som tröst och plåster på såret och svensken kan säga vi försökte i varje fall men det hjälpte inte!! SD ÄR styrt av sionister när ska ni fatta det…?????

  https://www.youtube.com/watch?v=aJrLL4kGOUc

  Vad i h-te håller en jude på med svensk politik för..?? Varför lyssnar Julia Kronlid på den som i lönndom är den som genomför det som sker i Sverige..?? Fråga dig det istället..!!!

 • Nyo

  Jag förstår din desperation! Jag är lika desperat själv, men inte beredd att ta till våld. Du förstår, vissa av de som röstade SD är kristna och därmed antivåld och även mot antisemitism. I vår värld heter Illuminati Vilddjuret eller Satan. Uppenbarelseboken innehåller de ”konspirationsteorier” jag tror på.
  Tyvärr är för många kristna bara religiösa, inte Seende. Andlighet innebär att se klart vad som händer och att göra det man kan, utan våld, för att stoppa invasionen av den religion som vill utplåna kristna och andra.

 • GandalfGra

  Man ska göra med landsförrädare idag det man gjorde mot landsförrädare igår..finns ingen skillnad på det igår och idag nämligen. Jesus handlade INTE om antivåld GUD handlar INTE om antivåld..han ska ju själv återvända för att slåss på jorden. Det står ju i uppenbarelseboken. Så därför kan INTE ” Gör som jag säger INTE som jag gör” GÄLLA..!

  I videon ovan se att juden verkligen mår illa av Julia Kronlids stupiditet och slödumma jakanden som om hon blev undervisad av en gudom …inte mycket som fungerar i hennes huvud är jag rädd..!

 • Nyo

  Jodå, i slaget vid Harmagedon ska himmelska härar besegra dem som slåss mot judar och kristna. (Men själv är jag ingen ängel) Och visst ska man straffa landsförrädare. Bara det att vi sedan hundratals år har överlåtit dömande och straff åt rättsväsendet samt det militära. Att själv eller via medborgargarden skaffa sig rätt med vapen är fel från många håll sett. Men visst skulle jag önska att man hade rätt att få försvara sig rejält vid ett överfall, särskilt som de blivit så vanliga, i stället för att gå omkring och vara rädd.

 • kendoll

  Det är väl klart att media i Sverige mörkar. Att kritisera islam är ju som att be om mordhot, våld och näthat! Det finns väl få som kritiserat islam som sluppit? Islam har vunnit slaget om medierna, snart vinner de förorterna, sen sitter vi där med skägg och bruka!

MediaCreeper Creeper