Sexslav hos IS kan inte längre göra sina behov

Sexslav hos IS kan inte längre göra sina behov


 

 

En yazidisk kvinna har bett kurdiska militärer att bomba det hus där hon hålls som sexslav av IS. Efter otaliga våldtäkter kan kvinnan inte längre gå på toaletten, och hon är fast beslutet att ta livet av sig även om hon befrias.

Den unga kvinnan kontaktade kurdiska peshmerga för att berätta om sin mardröm. På telefon någonstans från västra Irak berättade den oidentifierade kvinnan att hon redan blivit våldtagen 30 gånger den dagen, och det var innan lunch.

Hon berättade också att hon blivit så brutalt och hänsynslöst våldtagen av IS-terroristerna att hon inte längre kunde gå på toaletten.

Hon bad om att bordellen där hon hölls fången skulle bombas så att hon skulle befrias från sin mardröm. Även om hon blir fritagen en dag är hon ändå fast besluten att ta livet av sig.

Källa: Daily Mail

Print Friendly

Publicerad: 26 oktober, 2014 kl 12:19 under kategorin Mångkulturen.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • blirsatrott

  Sjuka människor…
  Fan ta dom..

 • Jan-Ove Malmgren

  Vilka vidriga typer. Har alla förkrympta pannlober eller inga alls. Varför ska Sverige importera människor (det är här alla hamnar till slut) som är i total avsaknad av empati och sympati? Är detta verkligen en del av homo sapiens sapiens eller är det en egen art som förhoppningsvis dör ut innan alla andra dör av deras härjningar.

 • Nordbon1994

  Det är inte en fråga om det smäller i Sverige till följd av IS, utan när det smäller.

 • blirsatrott

  Nu Twittrar väl Öss Nujen nått vitsigt på sin blogg..

 • Bara funderar

  Är hela världen handlingsförlamad? Vad måste hända innan någon makt tar itu med dessa muslimska dårar, behövs det ett WWW3 eller liknande!

  Angående rubriken här ovan, så är frågan om vilka som ska behöva vara offer för dessa dårar, deras egna kvinnor som tror på koranen eller svenska/nordiska naiva kvinnor som tror allt gott om dessa barbarer, eller som i bifogade videolänk helt försvarslösa djur som råkat hamna i galningarnas klor?

  http://www.youtube.com/watch?v=wTq7_lkAIV0&feature=player_embedded

 • Ja, han skyller väl som Kaplan på att det är vår islamofobi som får de här att bete sig som sin profet. Muslimer har aldrig ansvar för sig själva någonstans. Enligt Kaplan om jag nu fattat hans rubbade syn och översätter den till förhållandena i mö, måste de tydligen ta i med hårdhandskarna och visa världen, we brake for nobody, och visa att islam bestämmer. Vidriga muslimer vi har i Sverige. Skyller på oss för sin egen sjuka religion!

 • Ja, det är bara att fånga in dem, USA klarar väl det, de gömmer sig knappast! Och slänga ner dem till Haag och Brottsmålsdomstolen. FN tolererar inte terrorism och etnisk rensning på pappret. Det är ett stort skämt, alltihop. Ingen vill kanske hysa dem, tänk vilket läger man måste bygga för att förvara dessa avarter. Bara tanken att behandla dessa #$#> väl enligt internationella överenskommelser går emot sunt förnuft.

 • propol

  87% tycker att SD är rasister och att IS inte är det.

 • Rättvisa

  Så jämför Kaplan dessa med dom frivilliga som var med i finska vinterkriget. Att han fortfarande får sitta kvar i riksdan är nog bara för att är med i MP.

 • pllay

  Den sista videon som länkas till är intressant på så sätt att detta är första gången jag sett den muslimska rörelsen kritisera någon del av sina många yttringar utifrån ett humant perspektiv. Häri ligger nyckeln till en framkomlig väg ut ur dagens internationella låsning, den muslimska rörelsen måste själva förgöra de extrema yttringarna av sin religion. Det är hög tid att de som kallar sig moderata muslimer tar sitt ansvar och aktivt bekämpar ISIS ,talibanrörelsen och alla andra yttringar av sin religion som inte är acceptabla i ett modernt samhälle. Den katharsis som den muslimska tron måste genomgå måste initieras och drivas inifrån sig själv. Vi i västerlandets demokratiska länder har inga möjligheter att påverka muslimerna annat än negativt, alla försök vi gör att påverka dem resulterar endast i ytterligare isolering och konflikt. Förändringen måste komma inifrån och vi i väst ska hålla oss borta från dårskapen, låt dem själva lösa sina problem. Allt vi gör fördröjer bara en utveckling av deras tänkesätt, vi bara befäster de mest galna ledarna i sin makt.

 • Bengtsson

  Svenska feminister Romson, Löfven, Fridolin, Kaplan, Schyman med flera agerar inte mot slaveriet, varför.

 • Super norse

  Det som upprör mig mest är att flickan på den övre bilden ser nordeuropeisk ut. Om jag kunde hjälpa dig lille vän!

 • SD2015!

  Tårarna bränner bakom ögonlocken. Hon borde vara hemma och leka med dockor och vänta på att mamma ska ropa att maten är klar. Men nu är hon i klorna på pedofilprofetens anhängare. Måtte fan ta dom allihop!

 • Super norse

  Ett fritagningsförsök skulle väl anses rasistiskt.

 • oops164

  Friheten, kärleken och fredens religon.

  Nä era sat*ns åsneknullare till folk i riksdan är det sånt här skit ni vill ha i vårt svenska samhälle? *skäms* på er!!!

 • Sniperace

  finns bara en väg att gå, UTPLÅNA alla isis-soldater och dess anhängare, inför skottpengar på dessa, och starta en drevjakt på dem, bestående av alla världens elitsoldater

 • SD2015!

  Säkert. Eller så skulle man bli klassad som psykiskt sjuk.

 • nitohu

  Det här skulle jag gissa är Shia Muslimer som ju är drabbade av IS framfart. Problemet är att inte dom heller kan ta avstånd från det i Koranen som rättfärdigar IS agerande. Tro mig jag har försökt. Och det här beror på att det faktiskt är förbjudet att kritisera eller ifrågasätta Koranen och sin religion. På arabiska heter det Fitnah. (4:65, 24:63) Det är av just den anledning som man aldrig hör s.k ”moderna muslimer” eller sekulära muslimer kritisera Islam eller ta avstånd från något budskap i Koranen.
  Man må fördöma IS. Men något samstämmigt avståndstagande från det som är problematiskt med Koranen och Mohammed ( som ju också ägnade sig åt det IS nu gör ) existerar faktiskt inte.

 • TM

  Och glöm aldrig! ISIS är Islam, allt annat är lögn! Såhär kommer stora delar av världen att se ut inom en snar framtid och snabbt går det! Vakna nu!

 • Nalle1961

  Islam, friheten, kärleken och fredens religon, var kommer det uttrycket ursprungligen ifrån ?
  Eller står det i Boken att det blir så när hela världen följer boken ?
  Anyway, helt sjukt.

 • Super norse

  Aj aj aj! Är du inte lite väl könsstereotypisk nu? Varför skall det vara mamman som lagar mat, det kan lika väl pappan göra? Skäms!

 • TM

  Så såg ser merparten ut av befolkningen i dessa gamla kristna områden innan turkar, araber, perser m.fl invaderade västerut! En invasion som alltjämt pågår med oförminskad styrka!

 • Nalle1961

  Det är inte tillräckligt ”fint” att agera mot slaveriet, annat är det att tala om kvoteringar i bolagsstyrelser, det ni, det är ”fint” !

 • pllay

  Häri ligger den Muslimska religionens öde. En religion som inte kan utvecklas och förändras i samklang med den mänskliga utvecklingen kan inte överleva. Den Muslimska tron är i så fall dömd att dö ut, vi kommer lämna den bakom oss på samma sätt som evolutionen lämnar misslyckanden bakom sig. Inget som är statiskt kan överleva utvecklingen. Vill inte Muslimerna anpassa sin tro kommer denna att dö ut. Med de grymheter vi ser pågå får vi hoppas snart, mycket snart.

 • TM

  Bara en PK-lögn i mängden, inget att fästa någon större vikt vid. Har man inte fattat vad Islam står för ännu är man vänster, dum i huvudet eller båda delarna.

 • Super norse

  Passiviteten beror inte på att det inte är tillräckligt ”fint”, utan det beror på att förövarna har fel hudfärg

 • Nalle1961

  Tack, pllay, dessa argument, att inget statiskt kommer att överleva, kommer jag att ta till mig och använda.

 • Nalle1961

  OK, så det är bara ett ”hitte-på” av PK, helt utan förankring ?

 • Super norse

  Ett exempel till på likheten mellan kommunismen och islam. I det framtida kommunistiska samhället kommer också alla krig att upphöra. Men under resan dit kan man slakta några på vägen.

 • SD2015!

  Tänkte väl mest på att min mor och även min mormor lagade supergod köttfärssås. Farsan fräste upp köttfärs och ketchup. Och snabbmakaroner. Ingen höjdare som du förstår. Men jag råkar även vara lite konservativ. Och jag menar inte att jag gillar köttfärssås på burk! 😉
  Titta på flickans ansikte. Det gör ont i min själ! Vad fan kan man göra?

 • gunilla karlsson

  Det här vill sju-klövern ha i Sverige.Löfven jagar muslim röster hela tiden och det finns flera muslimer i regeringen.

 • Super norse

  Exakt, det är hennes ansiktsuttryck som smärtar mest.

 • Bush sa något i den vägen 2001, sedan har det väl bara rullat på. Det är det enda jag vet om uttrycket. Att det sedan är en stor lögn ser väl alla.

 • Jag håller med, man blir matt, rädd in i själen. Vill bara skydda henne och hålla om henne på ett tryggt sätt, inte som den #$# som tafsar.

 • chainmail

  Jag förstår inte att det ska vara så svårt att bomba ISIS till smulor. Börja med deras ställningar runt belägrade städer, sedan deras fästen och slutligen deras finansiärer i Saudiarabien och gulfstaterna. Varenda ISIS-person borde jagas till döds.

  Fram till dess borde kraftfulla sanktioner mot Saudiarabien och gulfstaterna införas. Inför reseförbud och stoppa export dit

 • Super norse

  Frågan är varför inte USA stoppade IS redan i födelsestadiet, det borde de kunnat ha gjort med sina enorma underrättelseresurser?

 • mikenomad

  USA = världens dummaste folkslag

 • sk6505

  Muslim är inget annat än en diagnos på sinnessjukdomen Islam. En sjukdom fylld av våldsfixerade tvångstankar och vanföreställningar. Botemedlet finns i kaliber 22 och uppåt.

 • Justin Case

  om västvärlden skulle sätta in verkligt kraftfulla åtgärder mot IS skulle oljekranarna vridas igen, IS agerar med många oljesheikers goda minne, och eventuellt finansiellt stöd, IS vet detta, de vet också att väst vet att IS vet…
  Det enda alternativet vore en total ockupation av samtliga oljeländer i mellanöstern, dock skulle det skapa högvis med paramilitära terroristgrupper som utan tvekan skulle ställa till med ett globalt elände.

 • Dagen gryr

  IS är med sannolikhet skapat som ett vapen av Israel och USA underrättelseorganisationer.
  Om vi det vi ser nu är menat, eller är ett IS som USA och dess allierade tappat kontrollen över, det svårt att avgöra i nuläget.

  USA och dess allierades globala maktagenda är sedan läge det stora och allt överskuggande hotet mot världsfreden.

 • Vielfrass

  Vad jag har förstått så är det (censur/piiiip) Muslimska Brödraskapet som lyckades med detta PR trick , nämligen att få islam att framstå som fredens & kärlekens religion . . . X( .

 • svensk66

  öpp öpp öpp! nu glömde du 87% svenskar..

 • oops164

  Kan bara hålla med.
  Vår minsta dotter är 7 år och leker precis som en sjuåring ska göra.
  Man mår bara illa av såna jävla pedofiler.

 • Svensk Sanning!

  Atombomba sönder Mellanöstern och Saudiarabien!!

  Det är det enda botemedlet för att förhindra denna sanslösa idioti till att spridas hit!!

  Jag blir då fan galen av att det kommer hit skitfolk med vidskepelser och bara skall ta emot våra skattepengar!! TILL VILKEN JÄVLA NYTTA!? ATT DESSA SKALL FÖRÖKA SIG OCH LEVA PÅ ÄNNU MERA BIDRAG!?

  Jägare kommer gå ut ur huset med gevär och högafflar, likt jakten på frankenstiens monster!! Enkom för att eliminera främmande hotfulla element!!

 • Super norse

  Du fyllde i det jag inte ville säga högt.

 • Bara funderar

  Eller?

 • RobertSt2

  Som en shejk ifrån Saudi en gång sade: ”Min far red kamel. Själv åker jag lyxlimousin och helikopter. Min son kommer att rida kamel.”

 • 20_30

  Det behöver inte ligga någon konspiration i det hela. Det är bara att acceptera, att vissa människor BARA ÄR onda och hjärntvättade av en religion.

 • Super norse

  Sjukdomen fanns innan, islam är bara symtomen.

 • Super norse

  Det behöver det inte göra, men medge att det är konstigt.

 • snuffid

  Den dagen ställer jag upp.

 • blirsatrott

  Stavas kränga vapen…

 • snuffid

  Lugn nu vi svenskar får du inte glömma.

 • snuffid

  Ett noll till dig, skriver fortare än man tänker.

 • snuffid

  Prispengar!

 • Nalle1961

  Bush?
  Måste ha varit före 9/11 väl !?

 • Nja, vet att han sa det i samband med 9/11. Bush d y var president då.

 • Tomas O’Maely

  ISIS våldtar och dödar det kurdiska folket medan ynkryggar som Özz Nujen och andra kurder sitter i Sverige och gråter som små barn när de skall sova i sin nybäddade säng.
  Barn gråter när de slår sig eller saknar sin mamma, män och även somliga kvinnor reser till sitt hemland och slåss för sitt folk.

 • argkvinna

  Släng en atombomb över skiten så vi blir av med dom en gång för alla

 • naviclima

  Fy f-n och dessa barbarer gullar politiker och journalister med dem har inte en aning om vilka som får put när inte ID-handlingar finns att tillgå.:-(

 • Nalle1961

  Se bilden som Justin Case postade en bit ned

 • taxiföraren

  USA har varit med och skapat IS för att få bort Assad i Syrien
  Under 2013 har USA gett 400 ton vapen till rebellerna och under tiden har IS blivit starkare. Kemgas atacken som påstods komma från Assad vad från rebellerna som fick robortarna från Turkiet som är med i Nato!
  Dom fick bort Saddam Hussein,Kadaffi mm

 • Ockelbosjukan

  Carl Bildt gav ISIS 600 000 000 svenska skattekronor, väl spenderade pengar… inte.

 • Ockelbosjukan

  ”don’t call it your country if you won’t fight for it”
  Biker patch

  fast i Sveriges fall är jag tveksam men då kan man begrunda följande Jeffersons citat
  The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tyrants

 • gunilla karlsson

  Bra där!

 • Miss_Piggy

  Jag har läst att den här bilden visar en programledare med en flicka som är med i en tävling. Anledningen att hon gråter är att hon förlorat tävlingen. När det gäller såna här bilder måste vi vara 100% säkra på källorna :-/

 • kossa muu

  det stämmer,gäller alla amerikanare man har mött.

 • gunilla karlsson

  Det var bättre ordning när Assad Saddam Kaddafi styrde.Det måste vara diktatur i dessa länder annars blir det islam.

 • Oberst

  Bildt är kriminell.

 • Oberst

  Låt USA bomba sönder samtliga IS-baser. Därefter ska IS-ledarna föras till New York och bindas fast vid pålar på den plats där WTC en gång stod. Lämna dem sedan där.

 • Jani

  Ja och om han är skyldig till det ovannämnda, är det inte hans enda brott, se på http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2014/10/sa-saboterade-carl-bildt.html?m=1

 • arguing_on_the_internet

  Du borde söka på Sam Harris på youtube, han förespråkar en nukleär intervention mot ISIS. Förutom det är han en oerhört skicklig och påläst debattör:

  Sam Harris and Cenk Uygur Clear the Air on Religious Violence and Islam:

  http://youtu.be/WVl3BJoEoAU

 • kaamins

  Kräken är snart här, inbjudna av våra egna terrorister i riksdagshuset.

 • Sparven86

  Trots all terror de utsätter människor för är det bara långt borta det blir uppmärksammat, allt för att massinvandringen ska fortsätta som 87% ville.

 • First Nation

  En kärnvapen attack mot Mekka hade löst problemet med islam över en natt.

 • Busaren

  Tvi vale!
  Omvärlden gör inget eftersom där saknas olja…
  Vet ej vilket som är värst.
  ISIS, bokoharan och talibaner etc har en sak gemensamt, islam.
  Våra förfäder fick kämpa sig blodiga för att de skulle släppa makten om folk. Nu gör vi om misstaget genom att bjuda in islam, som om historien aldrig hände.
  Jag är besviken på 7-klövern. Särskilt som jag är övertygad att vi är på väg mot inbördeskrig.

 • meta

  Tänk er att det finns en hel del ”svenskar” därnere som gladeligen deltager i dessa aktiviteter…. Ska sådana få komma tillbaka hit? Svar nej! Det finns en gräns för när en människas fria val att deltaga i sådant här barbari gör att denne förverkar sitt människovärde. Obama, intensifiera bombningarna och utrota dessa skadedjur.

 • Markus Valiant

  Medlemmar, medhjälpare och aktiva sympatisörer av den Islamiska Staten borde definieras som fredlösa entiteter, och därefter avslutas en efter en.

 • Ingvar
 • Anders J

  Ja dagen gryr men du lever fanimej i ständigt mörker, jävla konspirationsteoretiker.
  Är det kanske USA som är skulden till Sveriges invandringsidioti?

 • Anders J

  Hur vet du det?

 • Anders J

  Hur många är alla du mött?

 • Anders J

  Arklöv blev dömd för krigsbrott han gjort i Kosovo eller var det Bosnien eller hur?
  blir dom här också det?

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Att sitta och hoppas på att Obama administrationen ska gör något åt saken är meningslöst. USA skapade den här situationen med flit. Varför skulle dom utrota det monsterverktyg dom med vilje skapat?

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Några vapen att försvara dig med kan du dock titta i himmlen efter. Islamisterna kommer ha tillgång till toppmoderna saker från USA/Israel medan du kan skatta dig lycklig om inte polisen konfiskerar din knallpulverpistol från 1978.

  Dom gör det med flit.

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  USA är kapat och Israel bombade WTC.
  Missta inte USA för att vara ”good guys”.

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Själv tar jag hellre mitt fina svenska folk och lämnar skandinavien ett tag för att bygga upp oss i lugn och ro någon annanstans.
  Sen blir det att åka tillbaka och göra en ”Israel”: Enligt deras regelbok har vi ju flera tusen år på oss.

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Oljan behövs allt mindre ju fler alternativ som upptäcks.

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Indirekt är det USA som ligger bakom hela Europas invandringsidioti och även deras egen. Israel är landet som drar i USA’s trådar.
  Ja, det är en konspiration. Ingen teori.

  Varför tror du kampanjen ”Antirasist är ett kodord för Antivit” kommit upp helt plötsligt?

  ”Asia for the Asians, Africa for the Africans, White countries for everyone”.

 • Thor

  Dessa vidriga islamistsvin måste utplånas från jorden yta.

 • Dagen gryr

  Har jag nu påstått att USA är upphovet till Sveriges invandringsidioti i detta i sammanhang ?

  Eftersom du för upp frågan så kan du ju titta på vad den med svenska skattemedel finansierade amerikansk-Judiska Barbara Spectre säger om svensk och europeisk invandring och multikulturalism:

  http://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

  Så vissa organisationer som har skydd och stöd av USA arbetar förvisso intensivt med att bryta ned Europas Nationalstater med Invandring. ”Jews will be at the center of that” som Barbara Spectre upplyser oss om i klippet.

  Även om allt detta är uppenbart och en klart utsagd agenda så kallar du väl detta för ”konspirationsteori” och ett ständigt mörker.
  Jag tror att det är du som borde öppna dina sinnen och dina ögon för att uppfatta det mörker, som du vägrar erkänna existensen av.

 • Guest

  USA gav sig in i Irak på falska grunder när de skulle stoppa massförstörelsevapnen som Saddam hade ”gömt”.
  Men nu när det finns en riktig anledning till att ge sig in och utplåna så håller de tillbaka, relativt till invasionen i Irak och Afghanistan.
  Uppenbarligen vill USA att de ska utplåna varandra, vilket är bra, men det dåliga är ju att IS på något sjukt sätt får fler sympatisörer ju längre tid de finns.

MediaCreeper Creeper