Pat Condell talar klarspråk om ”kultur” (dvs islam)

Pat Condell talar klarspråk om ”kultur” (dvs islam)


Pat Condell sopar mattan med den politiska korrektheten som låter islam härja fritt och inte tar någon hänsyn alls till dess oskyldiga offer, för att inte kränka muslimer.

När folk samlas kring en gemensam sak, kan det ha en stor inverkan på sammanhållningen. Och vi har nyligen i en rad engelska städer sett en sorts sammanhållning, om vi kan kalla den det, mellan vuxna pakistanska muslimska män och vita unga flickor, till stor del tack vare polisen och socialvårdens samarbete – och framför allt Labourpartiet – som har varit mycket proaktiva i byggandet av denna samhällskontakt.

Man kan nog säga att utan deras essentiella medverkan kunde det aldrig ha hänt. Jag antar att det är vad som händer när man har ett tydligt gemensamt mål.

Men man fortsätter hävda att den här epidemin av barnmisshandel bland vuxna pakistanska män inte har någonting att göra med religion, utan det är ett kulturellt problem. Och det är delvis sant. Det har allt att göra med islamsk kvinnofientlighet, förstås, förutan vilken det aldrig skulle ha hänt, men det har ändå sitt ursprung i ett kulturellt problem: en självhatande, relativistisk, västfientlig, brittiskfientlig kultur av politiskt korrekt förnekande, marxistiskt dubbelmoral, ett urvattnat språkbruk och rena lögner.

En kultur att envetet blunda för sanningen, även när den står och skriker dem rakt i ansiktet, därför att om sanningen får ”fredens religion” att framstå i dålig dager – och det gör den tyvärr alltid – då är det sanningen det är fel på och då måste den bytas ut mot en ny, förskönad sanning: en fördomsfri, konstlad sanning som alla trivs med och då blir ingen kränkt.

Det är det kulturella problemet vi har. Det är en kultur som förlamar genom islam. Vi censurerar oss själva och andra pga islam på ett sätt som vi aldrig skulle göra med någon annan religion, någon annan kultur eller någon annan politisk ideologi, trots att islam på alla tre punkter är hemskare och farligare än alla andra.

Vi är livrädda för att kritisera den mest kritiska religionen på planeten, men vi har inga problem med att anklaga kritiker, på det mest rabiata sätt, för att vara rasister och högerextremister, som Mussolinis svartskjortor. Vi ägnar oss åt lögner och förtal för att få tyst på kritikerna, så livrädda är vi för att kränka muslimer. Det kan man kalla en fobi!

Om man vanhelgar en koran i Storbritannien kan man bli åtalad och t.o.m. hamna i fängelse. Inte för att man orsakat någon egentlig skada, utan för att man har kränkt vissa priviligierade människor, som aldrig får lov att kränkas. Om man gör detsamma med en bibel händer ingenting. Du kan t.o.m. ställa ut det på konstgalleri.

Men i dagens Storbritannien är vissa människors känslor viktigare än andras. Det står i lagen. Det har inte alltid varit så förstås. Vi hade en hälsosam kultur av yttrandefrihet tills islam satte stopp för det – med polisens benägna hjälp.

För bara några veckor sedan jämförde en kristen gatupredikant Jesus med Mohammed, och han åtalades eftersom en förbipasserande valde att känna sig kränkt av den ofördelaktiga jämförelsen.

Det är väl känt att Mohammed gifte sig med en nioårig flicka, och därför anser så många muslimer runtom i världen att barnäktenskap är helt acceptabelt. Men om man säger detta offentligt på brittiska gator så kan man bli arresterad. Polisen och åklagarmyndigheten har i åratal konspirerat för att förneka organiserade muslimska gäng av barnvåldtäktsmän. De väntar bara på att du ska säga fel sak om islam. De tummar på yttrandefriheten medan gängvåldtäkter utförs bakom ryggen på dem.

Det är det kulturella problemet vi har i Storbritannien. Vi har hypnotiserats och paralyserats av islam.

Tidigare i år arresterades en politisk kandidat [Paul Weston, reds anm.] för att ha citerat Winston Churchill kritiska analys av islam, därför att, återigen, en förbipasserande valde att känna sig kränkt. En hel busslast poliser kom – eftersom de inte hade annat att göra – och arresterade honom för att ha citerat Churchill, vilket inte längre är tillåtet på Storbritanniens gator eftersom det kan kränka – gissa vem!

Samtidigt får den islamske hatmånglaren och professionelle parasiten Anjem Choudhary säga vad han tycker när som helst. Med en megafon. Och det spelar ingen roll om 100 förbipasserande polisanmäler, han kan fortsätta prata t.o.m. med polisbeskydd.

Det är det kulturella problemet vi har.

Och våra offentliga institutioner genomsyras så av falskhet att vi inte kan längre kan lita på dem att utmäta rättvisa. Vem litar nu på att polisen objektivt gör sitt jobb när det handlar om andra kulturer, d.v.s. muslimer. Ingen!

Och vem kan vara förvånad när, framför allt i Rotherham, de förefaller ha ansträngt sig extra mycket för att förstöra tilliten. Precis som med socialen var det inte ett enstaka misstag, utan en systematisk politik som kan ha skapats för att splittra sammanhållningen, och den fullföljdes med en sådan målmedvetenhet att bevis med vilje avfärdades, och 1400 barn systematiskt våldtogs och utnyttjades sexuellt av muslimer. Och ingen lyfte ett finger för att inte kränka muslimer.

Det är det kulturella problemet vi har i Storbritannien. Och det är mer än ett problem. Det är en sjukdom. Det är en helt ny marxistisk smitta. Och vad polisen, socialen och Labourpolitiker behöver göra är inte att be om ursäkt ännu en gång, utan att återbekanta sig med det folk och de värderingar de säger sig företräda, och ta sin rasistiska, politiskt korrekta agenda och köra upp den i samma kroppsöppning de tog den från, och istället ägna sig åt behövlig, avhjälpande kulturell utbildning.

Print Friendly

Publicerad: 9 november, 2014 kl 11:58 under kategorin Mångkulturen.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • nitohu

  Man räknar med att det nu finns ca 574 000 ( + dom som befinner sig olagligt i landet ) muslimer i landet samtidigt som tillväxttakten hela tiden ökar. Nya beräkningar visar att den årliga tillväxten av muslimer i Sverige varit 7,5 procent sedan 1998. Runt 2030 beräknas vi ha en muslimsk befolkningsandel på 10 procent.
  Säpo räknade tidigare ( innan IS ) med att 4-5% av Muslimerna i Sverige hyser radikala värderingar och uppfattningar. I klippet nedan som handlar om det Muslimska övertagandet av Europa så säger ledaren för Sharia4belgium bl.a “it’s just a matter of time” innan Muslimerna är i majoritet. Man behöver inte tro på några konspirationsteorier om att Islamiseringen är planlagd av rika oljeländer. Det räcker med att konstatera vad som faktiskt sker mitt framför våra ögon för att bli mörkrädd.

  http://victoriajackson.com/10553/muslim-takeover-europe-video

 • Tommmy

  Tur att man inte lever för evigt..

 • enavde400

  Detta kommer att ta generationer att rätta till….

 • Jag tror inte att det går, jag undrar om inte både Bibeln och Nostradamus har rätt. Bibeln framtidssyn kan jag bättre, men bägge ser mig veterligt en kommande katastrof i Mellanöstern. Vi är på väg dit med stormsteg. Hur kan våra naiva västledare inbilla sig att demokrati skulle fungera i mena? Det har varit nihilism och våldsamma stammar och kulturer där sedan urtiden. Hur kan de ha missat österländsk historia, de är knappast ens allmänbildade.

 • Svensk Sanning!

  Varför släpper man in en massa folk ifrån MENA om det blir sådana stora problem?

  Det är ju enorm skillnad i utbildning, kvinnosyn, uppfostran, etc så att en stor majoritet inte är kompatibla med vårt sätt att leva.

  Sedan det här med rasism, Islam härstammar ifrån ett ökenområde där alla är färgade OJ!! Det är ett ofrånkomligt faktum, men de är ju komplett galna om man jämför dessa med oss själva. Att skylla på rasism är inget annat än barnsligt.

  Lösningen är inte enkel, men ett delmål är att reformera religionsfriheten och att förbjuda islam!!

 • enavde400

  Sant …
  Nostradamus är inte att leka med…
  Eller Bilderberg…
  Så vi har ett ”visst” motstånd att besegra…..

 • enavde400

  ”Planen” måste vara KAOS….

 • Thinktank

  En felaktighet i texten;: Muhammed gifte sig inte med en nioåring, barnet var sex år vid giftermålet (Muhammed var 50+), när barnet var nio år förgrep Muhammed sig på henne. ”En perfekt människa” enligt muslimsk uppfattning.

 • Thinktank

  Skulle det ta 15 år att gå från 574 000, ca 5.5%% till 10% mussar? Beklagar, det är önsketänkande, inflödet nu är ca 1% per år PLUS anhöriginvandring. Och de som redan är här förökar sig som kaniner. Lägg därtill emigrationen av etniska svenskar. 30% mussar år 2030 är ett optimistiskt scenario.

 • Något ska väl lyfta fram antikrist, vad det nu kan vara.
  Ja, vi får väl se. Otäcka krafter i rörelse.

 • Savannahwoman

  Hur kan nationer bli så förblindade?

 • enavde400

  Korruption, bl.a…..

 • maine coone

  Tänk till nu…om det kommer drygt 200 000 nya ”svenskar” inkl anhöriga
  bara i år så är det väl knappast 574 000 totalt?Dessutom föds det minst
  40 000 till inom landet bara i år.Enl EU-statistik så har Storstockholm
  20% muslimer,d v s 400 000,och belägger en 3:e plats bland EUs 28
  huvudstäder efter Amsterdam och Bruxelles.V g andelen muslimer av
  befolkningen så passerade Sverige UK för flera år sedan.
  SCB för inte längre någon exakt statistik av PK skäl men att det rör sig
  om minst 1,2 miljoner totalt är en försiktig gissning.

 • nitohu
 • enavde400

  Vi har två stora problem just nu ;
  Vi lånar 7 miljarder i veckan
  statsskuld.com
  och tar emot 2.000+ asylanter,
  i veckan….

 • nitohu

  Siffrorna är från 2012. Så en viss ökning kan säkert ha skett. Siffrorna är heller inte från någon officiell statistik. Det är tidningen Dispatch internationell som med hjälp av folk­bokföringen gjort en uppskattning grundat på det faktum att de flesta muslimska män har tilltals­namn med islamiskt ursprung. Man har därefter multiplicerat siffran med två för att få fram en uppskattning av det totala antalet muslimer. Felmarginalen anges till +/- 20 000 individer

 • nitohu

  Beräkningen för 10% 2030 kommer från PEW institutet

  http://www.pewforum.org/2011/0

 • Jag skriker mig snart hes om detta!
  Ser ni inte att EXAKT samma mönster avtecknar sig i nästan alla västländer SAMTIDIGT?
  Pat Condell berättar om England! Jag har vänner i både Kanada och USA som säger EXAKT samma sak och beskriver dessa problem Condell talar om.
  Vi svenskar upplever precis samma sak varje dag. Kan det bli tydligare???

  Tror ni att muslimer har planerat detta? Tänk efter!
  Är det kanske dessa pensionsräddare som kommer till Sverige och som dessutom är analfabeter, som så genialt planerat detta över hela västvärlden?
  Lyssna på min krönika och berätta var jag har fel!
  http://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/22-varfor-haller-hela-vastvarlden-pa-att-ga-under/

  Hela Sverige tycks behöva en gigantisk väckarklocka! Vi måste se nyktert på FAKTA och inte gå på rykten och utlagda rökridåer.
  Muslimerna (verktygen) har fått väldigt kvalificerad hjälp med planeringen, tro mig!

  /Lars Agerstig
  honesty4u@hotmail.se
  Skype-adress: lars.agge.agerstig

 • maine coone

  Sättet att räkna ändrades helt 2003. T ex bestod familjen
  Jammeh som styr Malmö av en svenska och resten var
  gambianer.Efter 2003 är alla svenskar.

 • maine coone

  Sanningen ligger ganska nära 10% men troligen runt
  12-13% v g muslimer och 35% icke etniska svenskar
  av befolkningen.

 • enavde400

  Det har vi (konspirations-älskare) sagt hela tiden…

 • enavde400

  Hoppas verkligen att alla som kan,
  delar och sprider alla siffror… 😉

 • nokia5110

  För att skapa splittring i de tidigare fungerande homogena vita nationerna. Notera att det endast sker en massiv invandring till vita nationer. En multikulturell befolkning kan inte organisera något motstånd vilket gör att makten (judar/bankägare/medieägare/olika lobbyorganisationer osv) har lättare att styra över den oorganiserade befolkningen.

 • jonason

  Så sant det han säger.

 • Rep.- on

  SD se upp för Sharia-7klöverns politik den är här nu och tycks ha kommit för att stanna? Sharialagarna är redan i gång i Sverige!!
  Sveriges tillstånd med makthavarnas framtoning, kan jämställas med likplundring!
  Idag har alla dessa gamla ideologierna flutit samman med Islam!
  7-klöverns politik är ett typiskt exempel på detta.

  Alltså våra politiska ledare märker ingen skillnad på rätt eller orätt, men vanligt folk gör det i Europa genom att ondskans lakejer bevisligen har tagit makten över våra samhällen och kallar oss allt möjligt för att förnedra oss!
  I sak styrs Europa av ett gangstervälde där de värsta brottsliga orderna kommer ifrån EU!

 • nokia5110

  Islamiseringen är en rökridå. De som verkligen har makt är glada så länge vi lägger allt vårt fokus på islam och muslimer. Vilka är det som tagit hit muslimerna och alla andra invandrare? Varför blev alla vita och BARA vita länder mångkulturella exakt samtidigt? Varför har t.ex inte Japan, Sydkorea osv någon massiv invandring från afrika/mena, varför bara vita länder?

  Nej, muslimerna har ingen kapacitet till att infiltrera våra länder och organisera ”islamiseringen” i väst på egen hand. Något har förändrat de vita folkens sätt att tänka, deras värderingar. Plötsligt har vi börjat hata oss själva, plötsligt existerar inte svenskar längre eller någon svensk kultur, plötstligt blev den vita befolkningen världen över överrens om ta in miljoner icke-vita till deras länder, frågan är varför? Alla som yrar om muslimer i varenda inlägg måste fråga sig varför vi själva började acceptera den utveckling som vi idag ser. Varför vi idag hatar oss själva.

 • nokia5110

  Hollywood, MTV, Aftonbladet, Expressen, SvD, för mycket tv-tittande, för mycket underhållning och bekvämlighet. Det finns en gemensam nämnare bakom allt detta som är orsaken till varför alla vita länder ser ut som de gör idag.

 • Rolexus

  Ja det är ju hur tydligt som helst, att i stort sett hela västvärlden håller på att attackeras på något sätt. Alla europeiska länders ledare har blivit knäppa – samtidigt. De som ligger bakom det har nog inte mycket med islam att göra, men världsherravälde är väl det som eftersträvas. Med araber och afrikaner som verktygen för detta. Vi lever faktiskt mitt i ett skräckscenario så gott som något, jämfört med vilken skräck- eller katastrof-film som helst. Märkligt.

 • gunilla karlsson

  Vilken är de gemensamma nämnare då?

 • nokia5110

  Det råder ingen som helst tvekan att judar (judar/judendom är inte bara en religion utan de ser sig också som en starkt medveten etnisk grupp) har ett enormt stort inflytande över alla former av medier, de är framstående i alla maktpositioner i samhället. Ägare av medier, banker, de är journalister, jobbar i tv och på alla andra ställen där de har möjlighet att påverka kulturen och diskursen i samhället.

  Vad vi idag kallar för politisk korrekthet härstammar från en grupp judiska tänkare som beskrev maktförhållanden utefter: Kön (man/kvinna), Familj (kärnfamilj/stjärnfamilj), Sexuell läggning (hetero/HBT)
  ,Ras (oftast vit/icke-vit),Kultur (europé/icke-Europé, svensk/icke-svensk, västerlänning/icke-västerlänning osv.)Religion (kristendom/ateism)

  MP, V och F! är ju t.ex partier som helt utgår från dessa frågor, men även högerpartierna är ju influerade av dessa tankar. Alltså: Några judiska tänkare på 30-talet ligger i praktiken bakom i stort sätt alla frågor våra politiker idag diskuterar. De judiskt ägda medierna propagerar också starkt för dessa frågor och hänger ut och dumförklarar alla som tänker olika.

  Det är inga konspirationsteorier att säga att många judar har haft mycket inflytande över den politiska och kulturella utvecklingen i Europa/USA. Läs gärna de här länkarna från Metapedia: http://sv.metapedia.org/wiki/Kulturmarxismen
  http://sv.metapedia.org/wiki/Frankfurtskolan
  http://sv.metapedia.org/wiki/Politisk_korrekt

  Dessa idéer har förändrat de vita folkens sätt att tänka, att se på sig själva. Vi var en gång stolta över att vara svenskar, vi ifrågsatte inte vem som ”egentligen” var svensk osv. När man förstår vilket inflytande olika judar har haft i samhällsförändringen så är det tröttsamt när man ser inlägg som bara hackar på muslimer och islam. (Muslimer äger ju t.ex inte medierna som säger att svenskarna är rasister om de inte välkomnar alla hundratusentals nybyggare som strömmar in i landet.)

  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

 • Vilket jag har sagt nästan hela tiden, att det går inte att rösta bort dessa konspiratörer. Dels är dom inte inröstade. dels är dom för mäktiga ändå. Dom tvingar oss att spela efter regelboken medan dom inte behöver göra det. Vi blir hela tiden bakbundna på så sätt. Att få bort dom kräver helt andra insatser. Mer fysiska sådana och det kommer inte bli lätt. Dom ger inte upp makten frivilligt.

 • Sanningen är att dom är så många nu att vi kommer bli i minoritet inom bara några få år från nu. Det är därför dom är så desperata att mörka detta faktum. Men ser man i gatubilden så förstår var och en som kan tänka självständigt att det är redan försent.

 • gunilla karlsson

  Tack för svaret men jag undrar vad har judarna på att vinna att Västländerna islamiseras.De blir ju själva hårdast drabbade av det Malmö t.ex.Annars så var det en logisk förklaring av svaret.

 • qelizabeth

  Jag hör dig, jag ser – jag hör Pat Condell – och det är samma sanning!

 • nokia5110

  De flesta som invandrar hit är inte muslimer eller har någon vilja att ”islamisera” Sverige. Judarnas situation i Malmö är klart överdriven. Judar har en känsla över att alltid vara förföljda, alltid utsatta för antisemitism men när man granskar situationen närmare så visar det sig att det mesta är överdrivet, ungefär som att vänstermänniskor ser rasister överallt (Se gärna filmen Defamation om detta)
  De som drabbas värst av invandringen är givetvis svenskarna!

  När man blandat ut alla folk och kulturer i en enda röra så kan inte de vita folken återigen börja organisera sig i en kollektiv rörelse som i Tyskland på 30-talet. Ett mångkulturellt samhälle kan visserligen skapa en del oro även för judarna, men det är ingenting om vad som skulle kunne hända dem om de vita folkens länder var etniskt homogena, nationalistiska.
  Jämför situationen för dem i dagens mångkulturella samhälle och med NS-Tyskland på 40-talet då Hitler försökte driva ut dem från Europa.

MediaCreeper Creeper