Människosmugglare erkänner: “Jag har hjälpt IS-krigare in i Europa”

Människosmugglare erkänner: “Jag har hjälpt IS-krigare in i Europa”


2014-04-08 18-46-52_Batflyktingar_invandrare_asylanter_negrer_araber_social_turismSer du terroristen?

IS-terrorister har blandat sig med andra ”flyktingar” från Syrien och finns redan i flera europeiska länder. Varken asylindustrin eller politker bryr sig.

Sveriges dörr står vidöppen för alla från Syrien. Även de som redan är bosatta i andra europeiska länder. Även IS-terrorister. Även de som ljuger och säger att de kommer från Syrien.

Nättidningen BuzzFeed har intervjuat en människosmugglare som utan omsvep berättar att han har hjälpt till att smuggla jihadister från Syrien till Europa. Minst tio stycken så vitt han vet, som kan elda på de redan radikaliserade västhatande wannabe-jihadisterna som inte vågat resa ner till Syrien och slåss med IS, men ändå vill göra kaos på västvärlden.

Hassan har försörjt sig på människosmuggling i tre år. För $2,500 skeppar han över en asylant från Turkiet till Grekland med båt. Han ser sig själv som humanitär, men vinsterna hjälper säkert att döva samvetet. Fråga Bert Karlsson.

På sistone har Hassan dock drabbats av någon form av dåligt samvete, efter att ha hjälpt till att dränka hela den europeiska kontinenten i obildade lycksökare som vill sprida både sina gener och sin dödliga ideologi islam till vår annars fredliga världsdel.

Samvetet gnager och Hassan berättar för BuzzFeed att han känner sig olustig till mods i vetskapen att han hjälpt till att föra syriska och irakiska terrorister till Europa.

De väntar bara på sina order, säger Hassan. Vänta bara, du ska få se.

Hassan är en f.d. tjänsteman i 30-årsåldern. Han sadlade om till människosmugglare i mars 2011, innan IS började sin kolonisering av Mellanöstern.

Han berättar hur han en dag i somras började samtala med av sina ”kunder”. Klienten berättade att han var en officer inom IS, och var helt öppen med att hans avsikt var att utföra attacker mot Europa.

Västvärlden tror att alla jihadister har rest ner till Syrien för att slåss och dö, säger Hassan. Men den här mannen sa ”Nej. Vi sänder våra soldater att ta deras platser.”

Antydande att passen från avlidna europeiska medborgare återvinns. Svårt att se skillnad på skägg och skägg i passkontrollen.

Efteråt rekommenderade samme klient ytterligare 10 kunder till Hassan, som var och en betalade $1000 över normalpriset för överfarten till Europa. Hassan är övertygad om att de också var IS-medlemmar.

En annan människomugglare, uppenbarligen helt blåögd, tror inte att detta kan stämma. Terroristerna skulle förstås bli upptäckta om de skulle söka asyl i Europa. Han har väl aldrig hört talas om falska pass eller det svenska fenomenet ”gömda flyktingar”, som klarar sig alldeles förträffligt utan socialbidrag.

Ytterligare en annan människosmugglare stöder dock Hassans berättelse, men han har inte alls samma samvetskval.

Jag bryr mig bara om pengarna, säger han. Det här är mitt levebröd, och jag bryr mig inte om jag smugglar flyktingar eller IS-soldater.

Samma likgiltighet för vilka människor vi tar emot i Sverige delas av sjuklövern och deras mediasvans och PK-medlöpare. Någon omtanke om det svenska folket finns helt enkelt inte längre bland s.k. folkvalda.

EU:s antiterroristchef uppskattar att 3000 europeiska medborgare har anslutit sig till massmördarna IS, och det börjar så sakteliga gå upp för politiker att de inte kommer tillbaka från Mellanöstern för att grilla halalkorv med dialogpolisen. Sist att fatta galoppen är väl som vanligt svenska politiker.

Print Friendly

Publicerad: 13 november, 2014 kl 21:25 under kategorin Mångkulturen.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • blirsatrott

  Ja snart smäller det i Stockholm och Mona får reda upp det..

 • Bengtsson

  Turkiet gör inget för att stoppa smugglingen till Europa liksom vår regering.

 • Rättvisa

  Då skulle det smälla för andra gången, kanske hen skulle lyckas denna gång??? Snacka om att förstöra ett land.

 • SPdlr

  Enligt Erdogan finns ingen ‘moderat’ islam, bara ‘islam’. Och då vet vi att det ytterst är morddokumentet koranen som styr. Samme man, dagens turkiske islamiseringspresident, har offentligt uttalat att infiltration i västvärldens länder är oproblematiskt, men integration, dvs acceptans av icke-muslimska seder, kulturer och lojalitet till desamma, är förkastligt. Prio ett är islam, prio två är familjen/klanen, prio tre är det mulimska hemlandet. Enkelt att förutse vad detta innebär när det smäller till en vacker dag.

  Hans vice regeringschef uttalade för en tid sedan att kvinor inte skulle skratta offentligt, borde läsa mer ur koranen, inte byta matrecept via mobiltelefonen, det ansågs ‘störande’ och fel använd tid. Stenåldersfasoner, i ett land som betcknar sig som sekulärt, men fortlöpande, under muslimska AKP-partiet, alltmer hemfaller åt muhammedanismen. Mindre än en procent av befolkningen är icke-muslimer, och utbildning av t ex kristna präster är i lag förbjuden. Skolbarn av det kvinnliga könet tillåts idag att bära slöja under lektionstid, det finns fler synliga tecken på alltmer offentlig tillämpning av de seder och bruk, som har sina oföränderliga rötter 1400 år tillbaka i tiden.

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Hade vi haft en organisation hade den kunnat finansiera uppstartandet av ett vapenföretag vilket skulle försäkrat oss om tillgång till dugliga vapen när startsignalen går.

 • Guest

  Det smäller för oss också.

 • PastorCash

  Europa är lika med Sverige, och våra myndigheter jagar rasistiska bilder och texter på våra biblotek och applåderar att de haft ett par hundra möten om Pippi Långström och Tintin. Vi får alla hoppas att kommande terroraktiviteter från dessa sjuka personer från medeltiden drabbar skyldiga till raseringen av Sverige.

MediaCreeper Creeper