Man nedskjuten i invandrarghettot Rosengård

Man nedskjuten i invandrarghettot Rosengård


malmoe_pangstaden

Gangsterstaden levererar ytterligare en skjutning då en man på ca 45 år sköts i benet på Bennets väg i invandrarområdet Rosengård på fredagskvällen. Skottlossningen skedde runt 21-tiden vid en livsmedelsbutik på Bennets väg. Polisen fann en skadad person på platsen, enligt Skånepolisen.

Enligt polisen var mannen vid medvetande och han fördes till sjukhus med ambulans. Hur många skott som avlossats är oklart. Enligt Malmöpolisen har mannen blivit skjuten i benet. Ytterligare en person, som är i 50-årsåldern, ska ha blivit misshandlad på platsen.

vets_malmo Ingen person är i nuläget gripen för skjutningen men tre personer togs in till förhör under kvällen.

– De har befunnit sig på brottsplatsen vid tillfället. De är inte misstänkta, säger Malmöpolisens inre befäl Anders Kristerson.

En avspärrning har upprättats runt ett antal av portarna på Bennets väg samt ut mot Västra Kattarpsvägen. En teknisk undersökning genomförs under kvällen och polisen befann sig även på sjukhuset hos den skottskadade mannen. Enligt Skånes universitetssjukhus är mannens skador att betecknas som allvarliga.

Polisen rubricerar händelsen som mordförsök och misshandel, uppger den alltid lika politiskt korrekta tidningen Sydsvenskan. Polisen uppger på sin sida att ytterligare en person ska ha blivit misshandlad i samband med händelsen och förts till sjukhus.

Print Friendly

Publicerad: 1 november, 2014 kl 17:25 under kategorin Kriminalitet.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • Vikinglina

  Inget att bry sig om, det är fullt normalt i dessa importghetton.

 • PÄR PASTEJ

  det vore kuligare om någon blev uppskjuten för en gångs skull.

 • Bengtsson

  Sjuklöverns arbete visar våld och våld på våra gator utan agerande från ladorna.

 • propol

  87% tycker dt är SDs fel. Mångkultur är ngt gott.

 • Talibananas

  Sköts i benet? Ja men det hör man ju på namnet, Benets väg. Undrar om rondellhunden såg något skumt utmed ahmed Västra Kattarpsvägen.

 • Patrik999

  En vanlig dag i Malmö då. Hur fan vågar någon bo kvar där?

 • kaamins

  Helt normalt i Malmoe. Orka bry sig , nej.

 • Yvonne

  Fattar inte politikerna att dessa skjutglada vacumskallar tycker det är coolt att vara kriminell. Många ungdommar sätts på ”tuffhets”tester av gängmedlemmar. Rena Dodge City. Sätt dom alla på en bananbåt till någon arktisk ö….

MediaCreeper Creeper