Man måste förklara för muslimer att våldtäkt inte är acceptabelt

Man måste förklara för muslimer att våldtäkt inte är acceptabelt


Man kan ta en arab ur öknen men det är mycket svårare att ta öknen ur araben. Libyska soldater trodde att det var fritt fram att sexuellt trakassera kvinnor och var förvånade över att det inte var ok.

Storbritannien har bjudit in 2000 libyska soldater att få träning av den brittiska armén. Libyerna har förlagts till den lilla staden Bassingbourn, med 3500 invånare, utanför Cambridge, 300 åt gången.

Redan innan soldaterna anlände var man oroad i den lilla staden vad som kunde hända när ett stort antal unga arabiska män skulle komma dit. Försvarsministeriet försäkrade då invånarna att soldaterna inte skulle få lov att lämna kasernen.

Regementet gjordes också om radikalt för att passa de nyanlända. En moské inordnades, skyltar sattes upp på arabiska och de gemensamma duscharna försågs med skiljeväggar eftersom en muslimsk man inte får se en annan muslimsk man naken.

Man gömde också undan en staty som rests till amerikanska soldaters insats under andra världskriget, för att inte kränka de antiamerikanska gästerna.

Men efter fem månader kan det här utbytet redan vara slut. Staden har upplevt ett ökat fylleri (trots att muslimska män inte får supa), stölder, våldsamma bråk med brittiska soldater och även bland libyerna själva.

Det har också florerat rykten om våldtäkter på män, och tre kvinnliga invånare har blivit antastade. Polisen i Bassingbourn har haft händerna fulla.

Alla kvastar har försvunnit från förläggningen, eftersom libyerna använde dem som vapen mot varandra i konflikter. De försökte också stjäla knivar från köket varje dag.

Brittiska kvinnliga soldater fick alltid eskorteras av en brittisk manlig kollega inom kasernområdet.

En grupp av de libyska soldaterna ville köpa en ung brittisk man som jobbade i köket för sex. De frågade sin tolk hur mycket han kostade.

Libyerna har också stulit alkohol från en mataffär, och satt eld på den affär som ligger inte på regementet.

Bassingbourn ansågs tidigare som en av de lugnaste och tryggaste byarna i Storbritannien. Men nyligen har kvinnor på orten fått rådet att täcka sina armar när de går ut, eller helst att stanna hemma för deras egen trygghet.

Tvärtemot löftena att libyerna inte skulle få lämna regementet, har man skjutsat dem i bussar till Cambridge där de fått vandra omkring fria utan övervakning. Där har de bl.a. ägnat sig åt att sexuellt ofreda ensamma kvinnor.

Den libyska flaggan har nu halats över regementet i Bassingbourn, och soldaterna har skickats hem. Fyra av dem har sökt asyl, men premiärminister Cameron kommer att vägra deras ansökningar.

I en intervju med BBC klagar en libysk soldat på att den brittiska staten inte tagit hand om dem och tycker att man brutit mot lagen när de skickade hem buset. Britterna borde ha förklarat brittisk lag och vad som är rätt och fel, säger Omar Al-Mukhtar.

Källa: Daily Mail

Print Friendly

Publicerad: 9 november, 2014 kl 19:47 under kategorin Mångkulturen.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • manndo

  VILDAR med en ondskefull tro, INGET ANNAT
  VIDRIG MÄNNISKOSYN, SÄRSKILT KVINNOSYNEN…….

 • Torgny Sund

  Reinfeldt förklarade muslimerna välkomna, genom att tacka dem för att de valde Sverige och bad samtidigt svenskarna att visa tolerans och öppna sina hjärtan. Det absurda Sverige kommer att ytterligare sjunka ner i dyn för varje dag. Hjälp!

 • intelligentare

  Arabiska varen som svenska politiker var sa glada över.

 • $2875182

  ”en muslimsk man inte får se en annan muslimsk man naken.”

  Detta var en nyhet för mig. Finns det en källa?

 • Vikinglina

  Kan man likna det vid att släppa in en varg bland får, eller en räv i ett hönshus, nej djur styrs av medfödda beteenden, inlärning, motivation, härmning, prägling osv, dessa människor styrs bara av en bok sk koranen som kan tolkas på ett antal sätt…..

 • SPdlr

  Man måste komma ihåg att muslimers bekännelse-lojalitet är fastslagen för 1400 år sedan, otadligt. Och bekräftad av statschefer i nutid, t ex sekulär-Turkiets högste ledare, Erdogan (AKP-muslimskt regeringsparti) … ”Det finns ingen moderat islam, det finns bara islam”. Vilket bekräftar att Koranens skrivna Muhammed-budskap gäller, utan tolkningsmöjlighet. Våldet och mördandet är en av Allah för evigt sanktionerad del av islam, mot allt och alla som inte bekänner sig till denna s k ”Fredens religion”. Det är dessutom inte en religion eg, utan en doktrin/ideologi, som reglerarar allehanda dagligt beteende,

  Exempel: ”Har du icke papper att torka dig ren efter att ha exkremerat, tag då flata stenar från marken och skrapa ditt anus rent”.

  Lojalitet 1 – Islam/Koranen
  Lojalitet 2 – Llanen/familjen
  Lojalitet 3 – Ursprungshemlandet
  Lojalitet 4 (?) – Det nya landet? – ”Infiltera, men ADLRIG integrera” (Officieltt av samme Erdogan)

  Exempel 2: ”Icke-muslimska krigsfångar må tas, om kvinnor så är det erövrarens rätt att våldta dessa fångar”. Och/eller sälja dem som sexslavar, gifta bort dem (enligt en fastställd prislista, som idag tillämpas bokstavstroget av islamska Boko Haram i Nigeria). Prisklass högst – unga oskulder. Prisklass medel – attraktiva yngre kvinnor. Prisklass lägst (reanivå) – medelålders/äldre kvinnor, ev med barn

 • Läser ni källan DM så var det inte bara kvinnor som råkade ut för musslorna. En kvinna berättade att dom hade försökt köpa hennes man. Syftet enligt tolken var givetvis sex. Dom ville våldta honom och ansåg det vara helt okej. Så skaffa er butt-plugs. Med det ökande inflödet av musslor så är era tvåor i allra högsta grad intressanta för kameldrivarna.

 • Fanjunkarn

  ”Butt-plugs”… Jag tror nog mera på slugs….

 • Kolla någon av dom svensk-islamska sajterna. Kommer inte på rak arm ihåg vad dom heter, då det var ett bra tag sedan jag besökte någon av dem. Men jag vill minnas att dom tar upp sådana saker som muslimska moralregler.

 • Cattis

  Koranen an-Nur & al-Ahzab där står det..

 • Solidag

  Undrar hur de gör vid gruppvåldtäkterna de verkar älska.

 • Tesak

  Araber/muslimer skall inte få vara i Civiliserade länder

 • Vikinglina

  Ursäkta men vidriga bilder du visar.

 • Ja , men som jag skriver så skall man förstå budskapet även om man inte kan läsa.

 • Vikinglina

  Jag kan både läsa och se, men tycker bilderna är vidriga, vi vet vad dessa ”människor” är kapabla till det finns inget som stoppar dem, när det gäller ondska.

 • Bilderna är borta och jag länkar till en Indisk nyhetsartikel i stället , ok.

 • Vikinglina

  Ok bra.

 • HA2010

  Det går inte att förklara. De har inte IQ nog att fatta det!

 • $2875182

  Tack. Jag hade ingen tanke på att detta även gällde inom samma kön.

  http://www.islamicstudies.info/tafheem.php?sura=24&verse=30&to=31

 • Talibananas

  Ja… eh… hörru… jo… eh… det är som så… att… eh… det anses mindre bra att… eh begå… våldtäkt då… asså. Så var det sagt.

 • Bara funderar

  Så där skulle varenda jä*la våldtäktsman straffas,
  på så sätt blir dom inte återfallsförbrytare!

 • svensk

  I alla Arabländer och Afrikanska länder används våldtäkt som ett vapen för att förnedra och kränka männen genom att våldta deras kvinnor och flickor och på det sättet söndra familjen och deras släkt/klan. När de kommer till Sverige så fortsätter de den verksamheten här. Och det svenska rättsväsendet bekräftar att det är ok genom att ge minimala straff. Förmodligen är den svenska statistiken för år 2013 med 50 000 ANMÄLDA våldtäkter bara toppen på ett isberg. Många vågar förmodligen inte anmäla.

 • $2875182

  Talar du arabiska?

 • Cattis

  Jag jobbade på båtar som gick på länderna i sandlådan i 25 år så en del kan jag.. Tar mig fram passabelt så länge dom inte pratar för fort.. Men skriva baklänges…Det har jag aldrig fått kläm på..;))
  Men arabiska svordomar och förolämpningar är min paradgren :))

 • $2875182

  Jag tänkte nog det – när du skrev ”an-nur” så kändes det som att det kanske fanns lite kunskap därbakom. Själv studerade jag klassisk arabiska för länge sedan, och kunde väl ta mig fram hyfsat. Men det var då det.

  Men nu vet jag ju vart jag skall vända mig om jag vill veta om jag blivit förolämpad eller inte… Bra det.

 • SPdlr

  Vilket ärkeslödder. Helt inkompatibla i civiliserade sammanhang. Att importera stenåldersfrämlingar till England på 2000-talet är givetvis totalt omöjligt. Hur naiva har britterna blivit, nästan så man tror sig vara i Sverige, den totalkollapsade *humanitära stormakten*, som av EU utnämnts till Europas människo-soptipp No #1.

  Ukip är att gratulera, Cameron utmärkt valarbetare för Englands icke-Pk-parti i stark tillväxt.

 • Tommmy

  Kulturkrock när rödluvan möter vargen..

 • arguing_on_the_internet

  De får inte se varandra nakna i duschen, men att lägga ett bud på kökspojken (för att ha sex) går bra?!? Är det bara jag som tycker att dessa religiösa regler de påstår sig leva efter är oerhört töjbara?

 • TM

  Lär man sig aldrig! Utbilda dessa idioter så att de inom en snar framtid kan vända sina vapen mot oss i väst. Vi är i krig mot Islam!

 • Cattis

  :))

 • RobertSt2

  Detta bevisar ju bara tesen om att den siste idioten Är inte född ännu!

 • Eryk_Johansson

  Konstigt nog behöver ingen förklara hur man får ut så mycket bidrag som möjligt för dessa ökenparasiter….

 • vitskinn

  Om UKIP inte funnits hade nog inte Cameron reagerat. Inte Labour eller Liberals heller.

 • meta

  De är nomad och klanfolk samt dessutom muslimer. Har låg kännedom eller respekt för västerlandets kultur, värderingar och normer.

 • Guest

  Så dom kan inte duscha med andra män. Men att köpa sex av andra män det går tydligen bra.

 • invandrare1957

  Det är försent man ska börja med att markera. Våldtäkt 30 år eller dödsstraff. Göra som Sverige med att tycka synd om gärningsmännen. Det är vansinne.

 • Gnurduff !

  I alla framgångsrika länder är det bara några få % som är idioter , i vissa andra länder är bara några få % som är vettiga o kloka ! !

MediaCreeper Creeper