Ljungbeck: ”Regeringens och riksdagens förräderi mot svenska folket”

Ljungbeck: ”Regeringens och riksdagens förräderi mot svenska folket”


olle_ljungbeck_artikelbild_avatar_kronkorINSÄNDARE Aldrig tidigare har Sveriges regering och riksdag betett sig så skurkaktigt och odemokratiskt som sedan 2006 och fortfarande. Den massinvandring som nu sker utan att höra folket är på väg att förändra Sverige från ett välfärdsland till ett av Europas fattigaste.

Medan Norge ligger högst på välfärdslistan har Sverige sjunkit till 7 plats och kommer att falla ännu mer. Men man har också gjort ett av världens laglydigaste till ett land där kriminella invandrarligor är på väg att ta över. Enligt senaste statistik har 55 områden tagits över av främst kriminella invandrargäng.

Under sken av att massinvandringen grundas på humanitet mot bl a folk i flertalet arabstater glömmer man det egna folket. Men denna humanism sträcker sig inte till politikernas och journalisternas egna kvarter. Dessa humanismens hjältar kan inte tänka sig att det flyttar in ”negrer” och muslimer i deras kvarter.

Nej, då skulle ju huspriserna rasa och deras barn skulle tvingas umgås med de invandrare som man nu i stället placerar ut i småbyarna ute på landet. Moderaten och kanske kommande partiledaren för M, Anna Kindberg Batra, fällde för något år sedan de ”bevingade” orden att folk på landsbygden är dummare än de i Stockholm!

Så är det givetvis inte. Men det kan bli så. Genom att placera merparten av invandrarna på landsbygden med konsekvensen att de svenska barnen där måste dela klass med upp till 50-70 procent invandrade analfabeter är det självklart att de svenska ungdomarna på landsbygden blir förlorare.

Lägg därtill brist på lärarresurser etc så ser framtiden allt annat än ljus ut för våra svenska barn. Politikernas och journalisternas barn däremot får gå i ”rena” klasser och får därmed självklart betydligt bättre förutsättningar och chanser. Hennes uttalande blir därmed en självuppfyllande profetia. Hur länge till skall föräldrarna till de svenska barnen som numera behandlas som fosterbarn – tiga?

Politikernas sanktionerade brott mot svenska folket:

 1. Otrygghet. Ingen kan längre känna sig säker och trygg till liv och lem.
 2. Våldet i form av grovt våld som, Våldtäkter/gruppvåldtäkter. Tusentals svenska kvinnor har drabbats och denna typ av våld bara accelererar. Mord, Rån, Stölder i lägenheter. Även brott mot små barn har blivit vanliga. Användning av skjutvapen har blivit regel. Bara i Malmö har 47 skjutningar ägt rum senaste året, många med dödlig utgång.

En helt ny art av brott blir mer vanliga. Sextrakasserier av småflickor utförda av invandrarpojkar. Den som har kunskap om hur vår dagispersonal arbetar för jämlikhet mellan könen förstår nog att det inte handlar om svenska pojkar.

Trots detta skriver FP:s Heliga Birgitta Olsson i svepande ordalag om gubbsjuka etc. Hon vet mycket väl att det i dessa fall varken rör sig om svenska män eller pojkar. Men som den politiskt korrekta politiker hon är, skulle aldrig någon kritik komma över hennes läppar oavsett vilka brott invandrare än utfört.

Nästan vilka våldsförhärligande och demokratifientliga demonstrationer får bedrivas av invandrare, som har Islam som rättesnöre, utan att rättssamhället eller de rättsvårdande myndigheterna, liksom politiker och journalister höjer på ögonbrynen.

En av dessa avskyvärda islamistiska sekter Hizb ut-Tahrir får nästan agera hur den vill utan att rättssystemet ingriper. Generellt sett är Islam en våldsrörelse och ”troende” till denna religion kan aldrig integreras.

När däremot Sverigedemokraterna genomför demonstrationer där uppropet för demokrati är huvudtemat stoppas de inte bara av gatans parlament utan också av ordningsmakten. Sveriges egen ungdom får finna sig i att gå arbetslösa. Någon bostad kan det aldrig bli tal om.

Lite om dagens Regering:

Denna framstår som den mest obildade och okunniga någonsin trots företrädarnas inkompetens.

Statsministern. Valspråk: hellre en kompromiss, även om den är dålig än ett bra resultat. Denne man är skrämmande ordfattig. Ständigt upprepas samma ord så det blir pinsamt att höra honom. (Kan inte skylla på sin arbetarbakgrund eftersom alla under hans tid haft möjlighet att bilda sig).

Justitieministern. Denne har som få andra under sin riksdagstid nästan alltid sagt fel saker. Nu har han som samtalspartner i immigrationsfrågor en miljöpartist som erkänt sig ha varit hård narkotikamissbrukare i många år?
Hur länge kan man vara detta utan att hjärnan tar skada?

Utrikesministern. Denna person har innehaft internationella höga poster. Några bestående resultat har dock ej gått att finna. En person som genom massmediernas dåliga journalister
utan några som helst unika egenskaper eller kompetens befordrats långt över sin inkompetensnivå. Har redan visat sin brist på diplomati genom att sälja sig till USA och Natolobbyisterna.

Bostadsministern. Denne man har berättat att han 5 ggr om dagen – med en kompass i handen för att veta var Mecka ligger – lägger sig att be till Allah! Nog trodde jag att man för att bli minister i en svensk regering i första hand skulle grunda sina handlingar på förnuft och inte på vidskepelse och fundamentalistiskt bokstavstroende. Men så är det tydligen inte.

Jag skäms på svenska folkets vägnar över att de som innehar vårt lands högsta ämbeten låter sig styras av medeltida värderingar etc. Men ännu mer föraktar jag dem som låter detta ske. Detta är en total nedvärdering av de sekulära och lysande begåvningar t ex under ministärerna Per Albin och Tage Erlander.

Samtidigt skymfar denne man våra lagar. Inte minst jämställdhetslagen genom att acceptera sin religions förnedring av kvinnor och genom sina besök i moskéer. Men detta tyder ju på inget annat än att det som i bästa mening kallas bildning saknas hos dem som har ansvar för att leda Sverige. De har inte höjt sig ur obildningens mörker.

Civilministern kunde i sin egenskap av SSU ordförande inte avhålla sig från att använda andras medel för egen vinnings skull!

Försvarsministern. Någon har kallat honom Tomhylsan! Ja, tom verkar han vara. Några egna synpunkter har han sällan. På grund av denna okunskap har han alltid valt att hålla med när någon argumenterar för att därmed inte röja sin okunskap.

Utbildningsministern Gustav Fridolin. En förväxt student som tror att han kan förbättra skolan genom att lova högre löner åt lärarna och därutöver bara prata strunt.

Miljöministern Åsa Romson. Hennes kunskap om miljön begränsar sig till att ständigt rapa upp ordet koldioxid. Trots att Sverige kommit längre än något annat land i minskade koldioxidutsläpp vill hon satsa miljarder utan att resultaten blir mätbara. Att t ex göra Sverige självförsörjande på baslivsmedel och då både göra landsbygden levande som att förbättra miljön har aldrig föresvävat henne.

Kulturministern Alice Bah Kuhnke. Eftersom de senaste regeringarna gjort allt för att ta död på kulturen så tyckte väl Löfven att det är lika bra att låta den självdö. Och det gör den ju med Kuhnke som minister.

Ja de övriga är det inte mycket att säga om. De kommer när regeringen fallit (vilket jag hoppas sker snart) gå in i glömskan. Trots allt vill jag framhålla två av ministrarna. Det är Magdalena Andersson och Ibrahim Baylan.

De två är de mest kompetenta och jag tycker det är olyckligt att de ställer upp i denna inkompetenta regering. Inte minst här visar Löfven att han står fast vid sitt valspråk. Självklart hade Baylan varit en bra mycket bättre utbildningsminister än Fridolin.

Det är självklart att det är djupt deprimerande att se hur förrädarna förstör landet som fram till EU-inträdet ansågs vara det som kommit längst i vad vi med ett gemensamt namn kan kalla en långt utvecklad civilisation. Kanske den främsta i världen.

När vi nu ser hur primitivism, vidskepelse , raserandet av välfärdssamhället bara accelererar är det lätt att gripas av missmod. Då kan det kanske inge hopp att se på Sydamerika. Flertalet av diktatorerna och de som förrådde sitt land har trots att lång tid förflutet till sist fått sona sina brott. Någon preskriptionstid för de brottsliga gärningar jag här redovisat kan aldrig komma ifråga.

/Olle Ljungbeck, Gävle

Print Friendly

Publicerad: 5 november, 2014 kl 15:45 under kategorin Klistrade, Krönikor/Insändare/Debatt.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • YOTHI_TARZAN

  Medan Norge ligger högst på välfärdslistan har Sverige sjunkit till 7 plats och kommer att falla ännu mer.

  LÖSNING : Flytta till NORGE

 • YOTHI_TARZAN

  Anna Kindberg Batra, fällde för något år sedan de ”bevingade” orden att folk på landsbygden är dummare än de i Stockholm!
  ==================================================
  Hon sa exakt >>>>> Stockholmare är smartare än lantisar <<<<<<<<<<

 • pallwily

  Ja, blir det fruntimret ny moderatledare blir ättestupan ännu brantare. Frågan är om de nya moderaterna har något existensberättigande.

 • vitskinn

  Hörde just V,MP,M,KD diskutera handel och EU. Blablablablablabla….fattiga länder hade avtal, men rika fick göra som de ville….blablablablabla…ska inte vara extremism till höger och inte till vänster….blablablablablabla….
  De värsta skurkarna i historien har faktiskt kommit från fattig bakgrund eller medelklass. Inte menat som något försvar för någon omänsklighet, men inget säger, att en svetsare, vilket är ett mycket viktigt yrke, som kräver stor skicklighet, är mänskligare än någon från en förmögen familj med akademisk och/eller företagsidkande bakgrund.

 • Rep.- on

  Så länge folk fortfarande i Sverige tror att det är vårt fel att U-länderna är så fattiga.

  Den propagandan staratade vänstern med redan på 60-talet och förnuftiga människor föll för denna lögnpropaganda att Sverige, alltså att du och jag, var utsugarna i de fattiga länderna.
  Lögnpropagandan byggdes upp, att nu måste vi hjälpa de fattiga och ta dem till Sverige.
  Det här ingick i 68 rörelsen och säkert mer än halva vår befolkning tror att detta är sant, därför får vi inte död på vänsterrörelsen och massinvandringen vi måste ju betala tillbaka vår skuld till U-länderna!

 • ModerSwea

  Tack för att du finns Olle!

 • Varmlandstok

  Nej vi vill ha tillbaka de gamla moderaterna.

 • Jan-Ove Malmgren

  Japp, återinsätt (eller återuppstå) Gösta Bohman.

 • fm

  Moderaterna kan lägga ner. Det är ingen idé att försöka återställa genomruttet virke med att täcka det med färg när självaste kärnan har ruttnat sönder.

 • taxiföraren

  Det är deprimerande
  Det verkar som att alla politikerna är en stor cancersvulst som har blivit upptäckt av en del av oss men som pga skattefinasierad DDR media har upptäckts för sent
  jag har alltid haft förtoende för politiker och journalister men som nu är helt bortblåst
  jag hatar det jävla patrasket

 • taxiföraren

  Det är bra om hon blir ny ledare i M för dom flesta vet att hon är hjärndöd och flykten till SD kommer öka

 • Brummelisa

  Jag skäms för att 87% av Sveriges befolkning röstat fram detta dåliga skämt till
  s k regering. Skrämmande!

 • Vikinglina

  Mkt bra beskrivning av ministrarna klockrent, tack en än ggn Olle L för dina sanna ord.

 • codatronca

  Vet inte om 87% verkligen röstat fram detta då jag tror att situationen vart så, utan folks vetskap innan valet !!

 • Mac1340

  Ett mångkulturellt samhälle kan aldrig fungera i längden, det har visat sig genom historien. Mångkulturella samhällen slutar alltid med splittring, där de olika folkslagen söker sig till de sina. Ett mångkulturellt samhälle kräver en stark stat, med diktatoriska inslag för att hålla samman folkslagen, när folks missnöje över att just ” de sinas” privilegier inte tas till vara eller uteblir. Sverige har sedan ett riksdagsbeslut 1975 tagit steget från homogent folk till mångkulturalism. Nu bor i Sverige ca 100 olika nationaliteter om jag inte har fel. Hur tänker ni politiker sy ihop den säcken för att alla ska vara nöjda? Ni politiker och journalister vet detta är en omöjlig uppgift och att detta är dömt att misslyckas, vilket oxå syns och hörs överallt inom landet varje dag. Ändå fortsätter ni föra landet närmare avgrunden för var dag som går. Är inte detta ett förräderi mot ert eget folk?

 • Eva på Södermalm

  När det svenska folket har fått nog kommer det att finnas utländska styrkor i landet som slår ner upproret. De är redan i Sverige nu och övar!

  http://blueshift.nu/utlandsk-militar-sla-ned-civilmotstand-sverige/

 • Samma sak i USA. Det finns massor av kinesiska trupper på amerikansk mark. Så dom tänker köra samma MO i land efter land för att slå ner upproren.

 • Eva på Södermalm

  Jag tror att valfusket är utbrett. Jag tror att SD fick betydligt fler röster än vad som redovisades. Jag tror dessutom att det egentliga resultatet av folkomröstningen om ett svenskt EU-medlemskap var NEJ.

 • Nyo

  Sverige är ett skämt. Ingen kan ta denna regering på fullt allvar. Men allvar är det ju att regeringen verkar vara på väg att konvertera till islam, eller tror de styrande att de kommer att får fina poster i det kommande kalifatet för att de varit så snälla mot terroristerna? Margot Wallström vill inte kalla IS handlingar för ett folkmord och hyllar Hamas!
  När Wallström så kraftigt markerade MOT de kristna i Mellanöstern och FÖR islamisterna då brast det sista av mina band till Sverige inom mig eftersom jag lider med mina kristna syskon. Jag vill inte leva i ett muslimskt land! Jag vill inte vara svensk! Jag avskyr Sverige! Inte enskilda goa människor förstås, men lämmeltåget av IQ-befriade varelser som störtar sig mot avgrunden.
  Nu undersöker jag om jag kan få bostadstillägg som pensionär i Norge, vilket är närmaste land för mig. Det gäller att dra innan gränserna till Psykoslandet Sverige stängs! Sedan är de fattiga kvar i helvetet eftersom det krävs 20 000 i månadsinkomst i övriga EU-länder, förutom Norden. Än så länge finns ju ett nordiskt samarbetsavtal som säkert kommer att brytas snart.
  Det bästa är att vara beredd på flykt, fast det gör j-t ont. Det här VAR faktiskt mitt hemland en gång, ett land jag älskade, men det var då det …. före folkutbytet och den sjuka, islamistiska regeringens dagar. Många runt mig förbereder sig på emigration av ren självbevarelsedrift. (Sjuka o gamla kan ju inte försvara sig)

 • Anders J

  Det är ju snarare så att Sveriges ”smartaste” och intelligentaste individer är till största antalet icke Stockholmare.
  Jag undrar hur Anna K Batra klarar ett IQ-test eller om hon platsar i Mensa? nu menar jag så klart utan nån form av hedersmedlemskap.
  så fort man ser henne blir man misstänksam, hela hennes uppenbarelse, klädsel och utstrålning.
  När hon sen öppnar munnen och gör ett uttalande då tänker man, NEJ !!

  vad i hela hel….. en Sahlin till !!!??

 • invandrare1957

  Ser ingen framtid med svensk pension i framtiden. Blir nog att slita ont i Sverige för ingenting (hoppet möjligtvis)

 • Eddan

  Eldsjälen Olle, alltid mitt i prick. Keep up the good work, we need intelligent people like yourself. Tack för det!!

 • Eddan

  Me too!

 • SPdlr

  Minns också vilken total brist på respekt för demokrati, som dåvarande EU-kommisionär och dess propagandaminister, MarGått Wallström uppvisade när hon offentligt fördömde den författningsenliga folkomröstning som ledde till att irländarna sa nej till det s k Lissabonfördraget, en centralisering och maktförskjutning till imperiet. Skatan la sig i, hävdade att det måste bli en ny folkomröstning, vilket det blev något år senare, då hade man skrämt upp folk till den grad att det blev ett ja istället. Så hanterar maktens lakejer avvikande uppfattningar inom EUssr. Och nu har denna okunniga, arroganta, förbrukade snålkärring kallats in som utrikesminister, av herr (fru?…hen är bekännande ”feminist”) Svetsarlärling Löfven, landets mest korkade statsminister någonsin.

MediaCreeper Creeper