Kvinna misstänkts ha knuffats från balkong i ”hederskulturstäta” Trollhättan

Kvinna misstänkts ha knuffats från balkong i ”hederskulturstäta” Trollhättan


Tidigt på måndagsmorgonen såg vittnen i Trollhättan en kvinna falla mot marken från en balkong två våningar upp. Polisen hittade senare kvinnan i en lägenhet i samma hus som hon föll från. Där fanns också en man som nu är gripen misstänkt för dråpförsök.

– Kvinnans skador är svårbestämda. Hon är på sjukhuset nu, säger polisens presstalesman Peter Adlersson i Expressen/GT:s artikel från den 3 november.

Klockan var nästan halv fyra på måndagsmorgonen när vittnen såg en kvinna falla handlöst mot marken från en balkong på andra våningen i ett bostadshus.

– Man ser att hon faller eller blir knuffad ner därifrån, säger Peter Adlersson.

Därefter har kvinnan lyckats resa sig och ta sig tillbaka upp till den lägenhet där polisen senare hittade henne tillsammans med en man i 40-årsåldern.

– Han är gripen för dråpförsök alternativt grov misshandel. Det är svårt att veta några exakta omständigheter just nu. Kvinnan, mannen och vittnen ska höras under dagen, berättar Västra Götalandspolisens presstalesman Peter Adlersson.

– Jag hoppade själv, säger den kvinna som misstänkts ha knuffats ut från en balkong i Trollhättan i polisförhör enligt ttela.se i en senare artikel samma dag.

Under måndagen stod det klart att kvinnan ådragit sig skador i ryggen vid fallet men enligt polisen har hon inga livshotande skador.

– Vi har hört henne och hon hävdar att hon hoppat själv, av vilken anledning vet vi ännu inte, uppger Thord Haraldsson vid länskriminalen i Trollhättan.

Den gripne mannen har inte kunnat höras ännu och i avvaktan på hans ord genomför polisen operation dörrknackning i det aktuella området. I syfte att få fram eventuella iakttagelser som kan sättas i samband med händelsen.

– Än så länge kvarstår misstankarna mot mannen men framkommer inget nytt så antar jag att han släpps på fri fot, säger Haraldsson.

lindstrom_balkongkvinna

Print Friendly

Publicerad: 5 november, 2014 kl 18:40 under kategorin Mångkulturen.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • Arne Groningsson

  Inte hunnit höras? det fanns väl ingen tolk i närheten…

 • Erik

  Hedersknuffen.. fifan alltså 🙂

 • Malmö-pravda

  Lite inside ang sista skjutningen I Malmö!

  Den som sköt är palestinier liksom hans ”sällskap”, född i sverige av ”flyktingar” som flydde ”våld och orättvisa”.
  Bråket uppstod enl förundersökningen då palestinierna i personbil ansåg att lastbilen som den skjutne samt den misshandlade föraren satt I skulle backa och släppa fram dem.
  Palestinierna samt vänner/släktingar försöker nu muta den de sköt, tror tydligen det funkar som I mena, och det kanske det gör???

 • blirsatrott

  Asfaltsskådare…med trottoareksem.

 • Vale62

  Blir väl inte så svårt att lista ut härkomsten i detta ”fall” heller för folk som har
  benägenhet att ”ramla” ner från balkonger är väl rätt så lätt räknade.

 • Tommmy

  – Jag hoppade själv!! Okej
  – Varför hoppade du själv, jobbig kille eller?

  Alltså har Polisen gjort en onödig utryckning igen då!! Om någon drar ett brandlarm på falska grunder så får man betala utryckningen, när börjar detta gälla Polisen?

  Någon som ropar på Vargen? Med lite sköna socialistbesparingar på fel områden så bör man nog passa sig att ropa på Vargen!!

  Kör kvinnan till akuten och sedan till kvinnojouren,, hon behöver nog prata av sig litet..

 • Vikinglina

  Hopp-löst fall.

 • Samma avskyvärda brott fast från sjätte våningen, fälld i tingsrätten men otroligt nog friad i hovrätten, hoppas verkligen Högsta domstolen tar upp detta som ingen tidning förutom LT och Exponerat skrivit om
  http://www.hypsec.com/showthread.php?tid=19

 • GalaxZ

  ”Hoppade själv”? Nä, knappast!
  Den som vill ta självmord från en balkong hoppar rimligtvis med huvudet före så skallen spräcks. Så det här är inget annat än ett mordförsök, men eftersom kvinnan som vanligt alltid är vettskrämd för mordgalningen till sin man, så vågar hon helt enkelt inte säga sanningen för polisen. Så galningen kommer förmodligen att gå fri tråkigt nog tack vare Kalle Anka systemet i det här landet.

 • enavde400

  Några rejäla omgångar stryk,
  så lär hon ”försöka” igen….

 • Rättvisa

  Hoppa från andra våningen. Inte dör man då, men man bryter nog en massa ben i kroppen???

 • uganda56

  Ja de är en stund sedan man läste om balkongflygning

 • enavde400

  Beror lite på var och hur man ”landar”…
  Vill man ”lyckas” väljer man nog några våningar högre upp…
  ”Vissa” borde bara få bottenplan….

 • RobJ88

  ….och kan sen leva på svenska folket hela livet

 • argkvinna

  Klart att hon säger att hon hoppade. Hon är ju livrädd

 • Pjotr

  ”Den gripne mannen har inte kunnat höras ännu och i avvaktan på hans ord genomför polisen operation dörrknackning i det aktuella området. I syfte att få fram eventuella iakttagelser som kan sättas i samband med händelsen.”
  SKA DET VARA SÅ SVÅRT ATT HITTA EN TOLK i SVERIGE?

 • Ruth Magnusson

  Det kanske är av det skälet de är inlindande. Kanske kan överdraget fungera som fallskärm?

 • Pjotr

  Meningen var väl att hon skulle bryta nacken. Andra våningen räcker väl för det. Bor man inte högre upp så måste man väl chansa.

 • kaamins

  Wow, längesen jag läste om balkongkast med tygstycke , skönt att dom har kommit igång igen 🙂 det blev inte billigare för oss…

 • lilla my

  Vem bryr sig om detta? Låt dessa människor leva i sin egen kultur och använda sina balkonger till vad de än behagar. Varför ska skattepengar slösas på dessa människor? Varför ska Polisen befatta sig med detta? Acceptera mångkulturen och låt berikarna vara ifred!

 • Observanten

  Hur många har råkat ramla sen år 2000? Minst ett femtiotal, ingen dömd! PK Sverige är fantastiskt eller hur? Gellert Tamas kan du inte göra ett scoop, eller en bok?

 • Observanten

  Gillar inte din stil, lite medkänsla skadar inte, arma kvinnor. Vet du hur dödsrädsla känns. Inget att raljera om.

 • Varmlandstok

  Det är inte deras balkonger. De byggdes av svenskar och finnar en gång i tiden.
  I många fall betalar de inte ens hyran själva.

 • VSOP

  Varför har den gripne mannen inte kunnat höras?
  Var han för full eller fanns ingen tolk att tillgå?

 • hva410e

  ”Kast av kvinna från balkong” är ett av muslimernas inslag i den numera lagstiftade ”mångkulturen”!!!

 • RobertSt2

  Troligen tolkproblem. Men egentligen är väl problemet att många av de Svenska myndighetspersonerna inte talar hans språk. Ännu. Något som våra politiker kommer att åtgärda. I allafall Arabiska. Som de på fullaste allvar menar skall bli ett minoritetsspråk i Sverige. Till att börja med.

 • RobertSt2

  Ja, kniven är ju uppfunnen. Dock vet nog ‘han’ att det är lite svårare att få Polis och myndigheter att tro på att hon har stuckit sig själv. Men inte omöjligt i Sverige idag…

 • Varmlandstok

  Hur många gånger skall de här människorna gör det där misslyckade experimentet.
  Balkongflygning fungerar inte.

 • lilla my

  Då är det givetvis oacceptabelt! Dags att vi tar tillbaka vad som rätteligen är vårt. Inga mer balkonger åt invandrare!

MediaCreeper Creeper