Kommun uppmanas kasta ut svenska hyresgäster

Kommun uppmanas kasta ut svenska hyresgäster


barn_14 till 17ar_migrationsverket_asylsokande_flyktingar_ensamkommande_

Inspektionen för vård och omsorg, IVO, ser en risk i att de ensamkommande flyktingbarnen i sitt boende får dela trappuppgång med andra hyresgäster i kommunens HVB-hem.

Att exproprieringen av våra hem redan har startat känner vi till men snart börjar den stora stölden av bostäder där vi svenskar bor. I Österbymo Ydre kommun i Östergötland har de redan fått smaka på detta.

Inspektionen för vård och omsorg, IVO, anser att boendet för de ”ensamkommande flyktingbarnen” på kommunens HVB-hem inte är tillfredsställande eftersom några av de vuxna ”barnen” bor i lägenheter där de delar trapphuset med för dem obekanta hyresgäster.(Svenskar).

Påpekandet från IVO har inneburit att tre lägenheter har tömts och ytterligare tre hyresgäster har sagt upp sina hyresavtal sedan man informerats av hyresvärden Ydrebostäder om kraven från IVO.

Några konflikter på grund av det blandade boendet finns inte rapporterade. Däremot har kravet på att avveckla det blandade boendet skapat viss oro bland berörda hyresgäster.

Utöver detta krav kräver IVO att socialnämnden ser till att in- och utskrivning av de ensamkommande flyktingbarnen sker på ett sätt som är förenligt med lagen. Något som man konstaterat inte sker då det gäller att meddela vem som ansvarar för utskrivning.

En resa börjar alltid med en första steg och den resan har myndigheterna redan startat. Vi kommer få se mer av detta nu.

Relaterat:
Snaphanens Söndagskrönika: Egen härd är inte din
Har du sommarstuga? Se upp Staten kan sno den till ”flyktingarna”
Planerna för Sveriges undergång
Vi vill bara påminna….
Så kan du finansiera fritidshuset – skum artikel
Ny förening – ”Sveriges Ensamkommandes Förening” + Facebook
Skyddsvärnet
Planerna för Sveriges undergång
Håll i hatten, nu smäller det! Familjer sparkas ut för ensamkommande ”barn”!
Lugn demonstration mot kommunens flytt av svenska familjer

Källa: Smålands-Tidningen

Print Friendly

Publicerad: 8 november, 2014 kl 16:59 under kategorin Mångkulturen.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • blirsatrott

  Ja gubbarna 25-30 år och tjejerna runt 13-14.

 • maine coone

  En kvarts miljon ska ha bostad fr o m 2015 o s v Gissa vilka som får flytta?

 • Bengtsson

  När ska snapphanarna & vikingarna vakna till liv för att bevara landet Sverige från regeringens diktatur.

 • Petenutten

  Lär väl knappast hjälpa att gå med i Hyrestgästföreningen för vaddå? Jag har ju bara bott i min lägenhet i tjugo år och betalat hyra och sen är jag svensk till råga på allt . . jaja!

 • jimmy

  blir väl vi svenskar som snart får börja bo i tältläger

 • Sweetasplumpie

  Glöm inte Dalkarlarna!

 • Petenutten

  Finns det inte rätt gott om plats i dom där våningarna på Östermalm?

 • Det började i Grums kommun, och nu sprider det sig. Vi etniska svenskar ska inte längre ha besittningsskydd i våra egna lägenheter, utan ska behöva drivas bort från våra hem för att vår nya ”adel” inte ska behöva känna någon oro att behöva se vita. Vad är detta, om inte rasism?

  Nej just det ja, vi kan ju aldrig bli kränkta, så var det. Vi är ju alltid strukturella rasister. så var det ja.

 • Malmö-pravda

  Gunde och tony 🙂
  Jo de är ju något att ha i baksätet!

 • Det är ju helt sjukt! Jag trodde botten var nådd då lägenheter stod tomma och man hellre tog in invandrare då man som hyresvärd tjänar mer på det. Att slänga ut redan befintliga hyresgäster är sanslöst. Nu har man som hyresgäst besittningsrätt och kan gå till domstol med överklagan. Men undrar om besittningsrätten räcker för att ha rätt att få annan lägenhet. Hur dåligt får en kommun planera utan att man kan gå till förvaltningsrätten?

  Ockupationen av Sverige går med stormsteg, våra politiker är lika usla som makthavare i koloniserade länder som samarbetade med de vita, om man nu ska använda muslimer och svartas retorik i sitt svenskhat. Det handlade inte om mer våld än vad vi får vara med om. Kolonialseringen var inte alltid den våldsamma historien alla vill göra den till! Läs och jämför och se på vad vi är utsatta för!

 • Ninna

  Reinfeldt startade denna kolossala massinvandring ihop med kalle anka-partiet MP. Jag har inte ord för hur mycket jag avskyr denne förrädare. Nej, ta inte bort inlägget, jag står för allt och det är den rena sanningen. Vi svenskar vet inte vad vi har att vänta under morgondagen. Vi vet inte hur våra liv kommer att bli. Många har våldtagits, misshandlats, rånats, överfallits etc. De har fått ärr för livet.

  Jag ser många framförallt äldre som inte har råd med tandläkarbehandlingar (Hägglunds högkostnadsskydd är förknippat med undantag så många har inte rätt till det). De kan därmed inte äta riktig mat.

  Vårdavdelningar, förlossningskliniker, husläkarmottagningar mm svämmar över av invandrare. Många mediciner finns inte tillgängliga då de snabbt tar slut.

  Sjukskrivningarna skenar. Depressions- och utmattningsdiagnoser ökar. Att fylla landet och dess inrättningar tills det är sprickfärdigt tär på alla som skall serva de nyanlända.

  Några tjänar oerhört mycket pengar på detta. Våra pengar.

  Sluta prata skit alla ni som tycker så förb****t synd om alla dessa parasiter. De ljuger skjortan av miggorna när de kommer hit. De har passerat ett otal länder innan de når detta bidragsparadis. Många har flera identiteter och kan på så sätt stjäla våra surt inbetalda skattepengar i än högre omfattning.

  Nu får det vara nog. Nu får det vara riktigt jä**a nog. Dags att höja gardet nu för att få slut på denna våldtäkt på vårt svenska samhälle. Vi skall inte böja oss för förblindade och hjärntvättade åsiktspoliser. Nu tar vi fighten på allvar.

 • Hyresgästföreningen har ingen större makt idag då lagarna ser ut som de gör. Tyvärr!

  Det är dags att ryta ifrån rejält! För i just detta vet jag faktiskt inte vad Hgf vill eller kan göra. De har stängt ute SD för att de ingen bostadspolitik har och för att de inte anser att alla har rätt till en lägenhet i Sverige. Kan det vara detta som sd har grundat en viss kommentar i något sammanhang och de ska bestraffas för, då applåderar jag sds suveräna bostadspolitik!

 • Elisbeth

  Jaha nu är det färdigt det som länge har befarats svenskarna ska kastas ut
  för att bereda plats för horden som väller in över Sveriges gränser.
  Finns det inte en enda vettig människa i Sverige som kan stoppa detta
  vansinne. Var ska vi bo när ni kastat ut oss. Ska vi bo i tält eller grottor.
  Vansinnet eskalerar dag för dag. Reinfeldt hade rätt när har skrev om
  det sovande folket. Ingen står emot vi närmar oss avgrunden med
  en hastighet som ingen försöker hindra. De som vaknat och försöker
  hindra detta har ingen makt. Förlåt barn,barnbarn och barnbarnsbarn
  att vi inte orkade rädda er från detta h-vete.

 • maine coone

  OT men nu kommer det rejält med Tiggare till Sverige.Enda landet i Skandinavien
  det kommer att vara tillåtet.Förbjudet i Danmark och fr o m idag i den första norska kommunen,Arendal(som noterade att antalet brott ökade med antalet
  tiggare).Flera norska kommuner står redan på tur.

 • Rännstenen duger gott åt hemska rasister, nazister och fascister som Svenne & Svea Banan. Duger inte det åt kräken så står det dem fritt att bygga kåkstäder på lämpligen anvisade platser som inte stör dom nya riktiga svenskarna.

 • Varför skulle någon ta bort din kommentar här på Exponerat? Jag är ingen moderator här, skriver bara från hjärtat nu.

 • Rättvisa

  Svenska lagar kommer att åsidosättas nu när nyadeln ska in i landet. Förmodlingen kommer det att ljugas om misskött lägenhet med stereon på för fullt på nätterna. Om inte det föder nya lasermän så vet i tusan. Dom håller väl på att tvista om vad som ska tas först fritidshusen eller hyreslägenheterna. Hemsk tanke som sagt.

 • Inbördeskriget närmar sig.

 • Hyreslägenheterna eftersom dom är flest i antal. Här kan man frigöra många boenden. Folkmordet kan fortsätta i det tysta eftersom man kontrollerar alla medier. Någon måste dock städa upp och destruera alla liken efterhand.

 • Precis, det är skillnad på folk och folk. Inget vi och dem i gräddan, men de som protesterar är genast paria. Svammel, men du fattar!

 • ledsenfarmor

  Finns ingen anledning att ta bort din kommentar. Du har ju rätt i vad du skriver.

 • Fast vilka sitter i dumstolarna? Landsförrädare och inkvoterade babbar. Därför blir det helt tandlöst och det vet dom om. Som att anmäla ett program till Granskningsnämnden ungefär.

 • Ja, alla kommunala bostadsbestånd är inte sålda idag, där är nog farligast att bo. Girigheten hos fastighetsägarna är sanslös, men det är bara om de skulle tjäna enorma summor som de skulle tillåta massinvandrarna bo i sina lägenheter, de privata menar jag nu. Förlorarna idag är sjuka och arbetslösa svenskar och våra svenska ungdomar.

 • Vi skall känna evig skuld för dom sex miljonerna, imperialismen, kapitalismen och slaveriet.

 • SPdlr

  Kanske penningsugna ziggisar kan erbjuda en tälthörna, mot rundlig och bidragsbaserad ersättning? Skräp-arrangerat, enligt svensk modell av ordning och reda.

 • Bara om vi får tillstånd av myndigheterna. Kommer nog bli många avslag i dom ärendena. Med ett hånflin.

 • Du är vit och priviligierad. Dessutom heteronormativ och rasist. Ut!

 • Detta har planerats i säkert nästan 10 år. Minns bostadsinventeringen och dom nya lägenhetsnumren. Man vet exakt vad man sysslar med och vilka man skall sparka ut först.

 • enavde400

  Snart åker sommarhusen….

 • latmask

  Oja, minst 1 familj i varje rum.

 • alkis

  Makteliten behöver bara dela ut lotter till nybyggare, sen kan nybyggarna själva kasta ut svenska rasister.

 • Med Kaplan som bostadsminister finns ingen chans att få räddning från regeringen.

  Man behöver ingen lördagsrysare som underhållning det är bara att läsa Exponerat så får man kalla kårar.

 • enavde400

  Regeringen VILL detta…
  Alltför många röstade ”fel”,
  då blir det såhär….

 • Ja, det är sanslöst, bedrövligt!:(

 • maine coone

  Rätt.Förvanskningsnämnden.Som DNs översättning av
  artiklar från utlandet.

 • maine coone

  Går bara budgeten igenom så….

 • Nja, jag vet inte hur långt rötan spridit sig, så många med juristubildning finns det nog inte. Men de blir fler, invandrartjejer läser juridik och med den syn islam har lär de behöva lyda make och far och bröder mer än lagstiftningen, om det finns möjlighet. Då jag läste en kurs om det så kallade hedersrelaterade våldet hade bland annat tyska rättsväsendet problem med kvinnliga jurister med muslimsk bakgrund. Likadant på vissa nivåer i Sverige också, berättade en föreläsare.

  Vet inte ens om det är tillåtet idag att skriva och publicera forskningsrapporter som problematiserar invandrare på höga poster i känsliga positioner.

 • enavde400

  Nyval är ett måste, det inser vi alla….

 • maine coone

  Alla måste skaffa licens innan bara de kriminella får bära vapen.

 • maine coone

  Det brådskar..

 • Artemis Belsebub

  Sverige får nog skåda en sommarstugebrand utan dess like isf….

 • enavde400

  Bilar ”självantänder” mycket oftare numera….

 • maine coone

  Sverige är med på nyheterna igen,precis som vid bil och skol-
  bränder.

 • intelligentare

  Denna företeelse är en obscen idioti. Pa mitt jobb instämmer folk privat men far politiskt korrekta sorgsna miner när man pratar om det offentligt i lärarrummet.

 • enavde400

  Boende i berörda kommuner MÅSTE protestera,
  annars blir det kanske fler hus som ”ryker”…

 • Tussen10

  Den som läst ”Den sanna historien om Bilderberggruppen” av Daniel Estulin vet att allt det här ingår i Den Stora Planen.

 • Per J

  Och folk bara accepterar det, vad är det för fel på människor?

 • enavde400

  1+1= eeh.. är det två, eller….?
  Troligen har det inte gått upp
  för alla,
  att det är på väg åt skogen,
  för oss alla, inklusive politikerna….

 • Kejsartetra

  Nu ska de alltså isoleras, inte integreras – de små barnen. Vem är det egentligen som styr och ställer i vårt land? Sitter han i en minaret någonstans och spanar?

  Tråkigt att Sverige har haft en så lugn och fridfull tid efter andra världskriget. Vi är alldeles för ovana för att gå ut och gapa och kasta stenar. Vi har suttit framför TVn och suckande sett de ibland journalistbeställda folkmassorna stå och skräna för en påse godis. Nu är de här och kräver, kräver, kräver och kräver. Och bleka svenskar fixar och donar så att alla som kräver ska få sitt. Gammelmedia tiger still för de törs inte annat. Ledsamt att så många glömmer bort det egna folket.

 • Harry Panda

  Det är bara väpnad revolt kvar för att stoppa idiotin, men nu har militären tränat mot ryssen i sthm. Fast jag tror nog de tränar för o skjuta på oss svenskar likt kineser på sina forna landsmänn när de revolterar mot vansinnet.

 • invandrare1957

  Visst är det så det är träning för när svenskar gör upplopp.

 • Cattis

  För att ta vår lilla bostad får dom förklara krig mot en liten nation i söderhavet först…. Tror liksom inte det kommer att hända..
  Men till alla godtrogna 87:or mfl…. Väl bekomme, ni får precis exakt det ni vill ha….
  Så gnäll inte för fan när ni får tälta i en snödriva…

  Jag lärde mig en gång att till sjöss existerar gott eller dåligt sjömanskap, man är förberedd för dåligt väder och allt är sjösurrat (Gott sjömanskap) eller att man förlitar sig på att det är alltid gott väder och att andra tar hand om problemen åt en (Dåligt sjömanskap)..
  Sverige av i dag översvämmas av dåligt sjömanskap…
  ”Sic vis pacem, para bellum” ( Vill ni ha fred, rusta för krig)..

 • Hej , jag skall inte svära , begära Nacks**tt eller dylikt men . jag blir fruktansvärt frustrerad när jag läser denna typen av artiklar .
  Om vi representerar det gryende hoppet för Svenskarna , varför gör ni/vi det så enkelt för motståndaren att komma undan med sina vansinniga idéer.
  Vid denna typ av artiklar vore det lämpligt med ett foto på den/de som är ansvariga .
  Ni vet , ansvar är inget som någon nu levande Svensk är villig att ta .
  Vem är IVO ?
  För övrigt önskar jag er en trevlig helg.

 • Cattis

  Skit i licensen…

  Starr cal 44 licensfri….

  http://licensfritt.se/ovrigt11.html

 • enavde400

  Hej, allt ok ?…;)
  Som du / ni ser faller vi allt fortare, neråt….

 • enavde400

  Typiskt svenskt,
  laglydiga medan dom rånas….

 • Cattis

  Mycket jobb för tillfället, men det lugnar ner sig om en 14 dar.. Blir väl lite mer tid över till att sitta här under korkeken och lukta på blommorna då :))
  Verkar som vi lämnade eländet i rättan tid…

 • enavde400

  Inte då…. 😉

 • enavde400

  Absolut,
  blir bara värre här….
  Du läser väl…?

 • OlofdeGothia

  Att ha ett militärt försvar mot Ryssland är inte adekvat när vi redan har fienden i det svenska samhället.
  Stupiditeter från politiker och myndigheter bör stoppas omgående.

 • Cattis

  Har inte varit på nätet på över en vecka…

 • enavde400

  Ryssarna är vårt MINSTA hot….

 • enavde400

  OK…
  Inget gott har hänt…

 • Cattis

  En mycket trevlig helg till dig oxå :))

 • Hej seglare , var är ni nu ?

 • enavde400

  Senaste låneinfo,
  en miljard varje dygn…
  statsskuld.com

 • Konstigt att det inte skrivs mera om den lågt värderade Svenska valutan , förr om åren var det ett jäkla ståhej om hur mycket man tjänade som utlandsSvensk.

 • aspire5741

  Va läskigt och vara nyinflyttad i ett hyreshus med för mig andra obekanta hyresgäster… ska det gälla för alla som vill hyra en lägenhet?!

 • enavde400

  Vi får inte tala om för ”vanligt folk”
  hur mycket vi måste låna,
  tror jag…?

 • Cattis

  Kanarieholmarna..

 • OlofdeGothia

  Etnicitet är inte alltid helt fel.
  Inte har vi något gemensamt med en menabefolknig somendast kräver bidrag
  Har hela mitt liv levt med ett påhittat hot från Sovjet (Ryssland)
  Tror inte på den sagan längre.

 • Cattis

  Ingen fara på taket….
  Löser man lätt med ett par sedlar….;))

 • OlofdeGothia

  Varför ska vi svenskar betala för hyran men vissa ska få bo gratis på skattemedel
  Dessutom då också trakassera övriga hyresgäster.

 • enavde400

  Ha det, så länge…
  Vi hörs….;)

 • FN82

  Alla på bilden ser ny rakade ut o sminkande som en propaganda bild.

 • FN82

  Hahaha blir en favorit i repris historian upprepar sej alltid när ska vi lära oss.

 • FN82

  Åk till Tiede o plocka lite gula kantareller såg ett fält där med bara gula men det var många år sedan när det fortfarande var pesetas.

 • FN82

  Tack för tipset ska köpa en sån har massa gamla jakt vapen från min morfar men dom är pluggade men det går nog o fixa. Han köpte dom första under 40 talet som hans guld bibel o guld omega som jag har på mej.

 • enavde400

  Zig. kommer snart….

 • YOTHI_TARZAN

  Har du räknat ut när vi är uppe i 1,4 triljoner ???

 • enavde400

  Vet inte ens vad triljoner är…;)

 • FN82

  Tror inte det är mot Ryssen dom tränar i Sverige är nog mot oss när skiten kraschar http://blueshift.nu/utlandsk-militar-sla-ned-civilmotstand-sverige/

 • FN82

  Dom är välkomna men det kommer inte sluta bra för dom kan inte säga mer om nån kommer spelar ingen roll vem det är.

 • Lämnade ni Sverige i höstats efter valet ?

 • Thomas_Mattsson

  Föredrar själv Whitney när det gäller dylika vapen.

 • FN82

  Dom mörkar såg nu på den Filippinska peson blivit dyrare sist fick jag 7.5 för varje krona nu 6.

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  För att alla är lika mycket värda och det är inte skillnad på folk och folk.

  Om du ursäktar så ska jag nu gå och ta på mig mina guldbyxor och dra ut en massa sedlar ur fickorna så att jag kan betala för invandringen.

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Samma här. Jag är snarare avundsjuk på att Ryssland har en ledare som är kapabel att utföra tankeverksamhet.

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Jepp. Ett försvar är till för att försvara ett folk eller ett system från ett annat.
  Vad är poängen med att försvara något som redan är förstört?

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Det går bara att lära sig om man har koll på historian.
  Förvånansvärt många svenskar har extremt dålig koll.

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Ja inte är det många invandrare som ser ut så där.

 • Skicka lite till mig när du ändå är i farten. Mitt pengaträd föll i höststormen här, rötterna upprivna, slut på festen för oss. Guldbyxor har vi inte lyckats komma över, tyvärr.

 • OlofdeGothia

  Då kan vi strunta i det betalningssystem vi har.
  Ren kommunism.

 • FN82

  Åk till Bulgarien ir Rumänien o träffa en läkare där o sen gå till Läkarens apotek o köp så mycket du vill du får intyg av läkaren min vän berättade om att där nere kan man köpa allt som lös godis här kom ihåg att det var samma i Thailand.

 • pllay

  Hugger man huvudet av ormen är faran över. Vi varken kan eller ska starta ett inbördeskrig i Sverige så som maktfördelningen ser ut. Då folkflertalet står emot en elit som vägrar släppa makten är inbördeskriget berättigat och önskvärt, vi är inte där än, men vi skyndar i den riktningen. Våld löser inte problemen nu, det korrumperar endast de krafter som nu vill se en förändring. Vår möjlighet ligger i att rösta bort vår nuvarande elit. Vi måste se lite längre och ha tålamod och strategi för att långsiktigt avlägsna ormens huvud genom demokratiska metoder. Vi måste tala med de vi känner och visa dem vansinnets följder. Vi måste långsiktigt finna medel att för många hundra år framåt hindra en upprepning av dagens förfall och förräderi. Den mångkulturella rörelsen måste på något sätt balanseras av tillgängliga fakta och forskning, problemet är medias brist på ansvar i sitt maktutövande, de tillsätter och avsätter politiska ledare efter behag, se nu senast kulturministern, då hon ville begränsa medias makt startades genast ett drev mot henne. Media är idag den enskilt största maktfaktorn i samhället och media är inte demokratiskt vald eller har en demokratisk agenda, Peter W. DN, Vi måste gå mot samhällsutvecklingen och sprida kunskap om läget i Sverige och medias lögner, vi måste lita på demokratins möjligheter och vinna politisk makt, trots media, på alla nivåer inom samhället. Det är bråttom! Vi är snabbt på väg mot ett läge då vinterbadaren får rätt.

 • Cattis

  Colt 1851 Navy cal 36 är min personliga favorit bland svartkrutarna :))
  Den är dock dyr som attan…

 • Cattis

  Japp, sålde klabbet, hus, firma, bilar, möbler..Rubbet..

 • Svensk Sanning!

  Dessa ”ensamkommande” är ett sjukt idiotiskt skämt!!

  Vad fan har dessa att göra här överhuvudtaget? Om man vill fly ifrån sitt land så sticker man väl till något angränsande land.

  Att man sedan tvingar svenskar att flytta pga av dessa är mer än galet.

  ”Det är för dem obekanta”, ursäkta min logik, men är det inte så för ALLA oavsett om man är svensk eller invandrare att om man flyttar in till ett nytt hyreshus så är man per automatik obekant med ALLA från början!?

  SD växer av det här hela tiden.

 • Lassekolja

  Snälla SD, VÄX FORTARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET ÄR BRÅTTOM SOM FAAAAN!!!!!!!

 • statarungen

  Man är så klart rädd för att ”barnen” ska börja våldföra sig på hyresgästerna eller att vissa slitningar kan uppstå mellan dom.

 • Rainbow Needles

  Svenskar måste engagera sig mer, ifråga sätta makthavare, ifrågasätta kommunpolitiker, störa deras arbete. DET ÄR FAN DAGS ATT SLUTA STOPPA HUVVET NER I SANDEN OCH LOSSAS SOM DET REGNAR!!!

 • de är inga ensamkommande de är hitskickade som soldater i profetens namn.

 • Ehrling

  Det gäller att packa ihop alla landsförrädare (regerande politiker) sedan Olof Palmes tid och skicka dom till en öde ö utan möjlighet att återvända till landet dom totalförstörde.

 • det är en bra början att samla ihop främlingarna på ett och samma ställe nästa steg blir ofrivilligt kaserner med taggtråd, vilket kommer få dem att göra uppror med kravaller som följd, vilket är bra på sikt då vi vet vilka de är och var de befinner sej som fienden till vår nation…

 • vi har mer gemensamt med ryssen än menabefolkning.

 • chainmail

  Tillsammans med de kolonisatörer de släppt in…

 • Rauken

  Egentligen är det bra med separerat boende. Finessen är att vi vet var vi har dem och att ”vi och dom syndromet” lever vidare som något helt naturligt. Vi vet också vem som är vän och fiende, men fram för allt hur etablissemanget mer och mer kliver fram och visar upp bilden av sig som den verkligt stora lede fi.

  Återigen ber jag att få påminna om att anledningen till att betala sin skatt, minskar i paritet med växande orättvisor.

 • Ulf Dahl

  Jag skulle tro att Reinfeldt vårdas på psykiatrisk klinik. För han har lämnat en sekt och behöver avprogrammeras från sekten PK för att kunna återvända till verkligheten.och leva ett normalt liv Troligtvis kommer han och Mona Sahlin tillhöra politikens fas 3 och aldrig få ett fint jobb i Bryssel eller New York. .

 • Ninna

  En sådan där klinik där vägglusen sprider sig nu;)

 • Blomtanten

  Vid årets slut väntas omkring 7000 baaarn anlända till sagolandet Sverige bara i år, nästa år blir det säkert 10 000. Kostnaden per barn är ca 1,2 miljoner på årsbasis, alltså ca 20 MILJARDER per år bara för de baaarn som kommer 2014-2015!!!

  Det tål att tänka på…

 • Intepkmen

  Vad är din källa 1,2?

  Däremot går det 2000kr dygnet

 • Mrshatter

  Baaarn…ja det går väl att diskutera, för en normalt begåvad.

  men inte en stor del av folket, dom kan nog göra en älg av en traktor

  Så dumma är faktiskt det ”sovande” folket!

MediaCreeper Creeper