IS vill döda västerlänningar med ebola

IS vill döda västerlänningar med ebola


IS ebola

Världens just nu två största hot verkar dras mot varandra. IS vill använda ebolasmitta för att ta livet av västerlänningar. Men – vem ska då försörja dem???

Spaniens säkerhetsminister Francisco Martinez berättar att IS diskuterat möjligheten att utrota västerlänningar med ebolaviruset. Den spanska säkerhetstjänsten har avlyssnat konversationer om att sticka människor i Europa och USA med ebolasmittade nålar.

Inför det spanska parlamentet berättade Martinez hur IS använder sig av chatrum på internet för att planera sina gruvliga attacker på demokratin och yttrandefriheten, och hur de ser internet som ett virtuellt slagfält.

Internet är också ett viktigt verktyg för IS att sprida sitt hat genom propaganda, planera aktioner, dela information, ideologisk utbildning, rekrytering och finansiering.

Utöver ebola har man också hört IS-sympatisörer diskutera andra virus och gifter för att ta kål på den civiliserade världen och införa sitt människofientliga kalifat. Man ska redan vara i besittning av diverse dödliga kemikalier som man stulit från laboratorier.

USA försöker dämpa paniken bland sina medborgare genom att gjuta olja på vågorna.

Vi har inte tagit del av någon pålitlig information om att IS vill använda någon sorts sjukdom eller virus för att anfalla vårt land, säger Jeh Johnson, chef för amerikanska Homeland Security.

Källa: Daily Mail

Print Friendly

Publicerad: 4 november, 2014 kl 22:28 under kategorin Mångkulturen.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • Glömde visst! Men å andra sidan vill de ju leva som på muhammeds tid, i öknen, bara utöva våld och plundra det lilla folk har. Så de får nog sitt nöje även om vi dör ut. Mer till dem bara att plundra och slå sönder, det lär räcka några generationer åt dem. Väst har mycket de vill och kan komma åt.

 • IDH

  USA och FN kommer så småningom att tröttna på extrem islamism och försöka förbjuda eller åtminstone begränsa islam, kanske t.o.m inleda ett fullskaligt krig i mellanöstern. Detta kommer att splittra världen till sån grad att vi står inför ett världskrig, allt en konsekvens av att nationer som Sverige bland många andra så blåögd köpte den muslimska propagandan,
  Detta tror i alla fall jag är ett högst trovärdigt scenario!

 • SD2015!

  Vågar man hoppas att SÄPO har koll på de här chattrummen det talas om?

 • Va, har skräpo fått datorer ?

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Jag ser det här som ett evolutionärt vägskäl för västerlänningen. Den ena vägen leder till en bättre värld med en mer självtänkande, familjevänlig och modig människa som inte lika lätt faller offer för lämlarnas sinnesfällor, likt kommunism, nazism, PK’ism feminism och islamism.

  Den andra vägen leder till en hel planet styrd enbart av lämlar, för lämlar och inget annat än lämlar kommer att tolereras. Där kan man glömma allt vad mänsklighet heter.

  För att det första ska bli möjligt måste vi som gått emot mängden börja dra oss undan. När skit börjar flyga måste vi därefter stå resoluta. Vi kommer att nå den punkten där vi tvingas göra ett val mellan att visa barmhärtighet mot dom som orsakat detta kaos eller att ignorera deras skrik efter hjälp.

 • Bengtsson

  Fördömer Regeringen med Wallström och Kaplan, IS folkmord, slaveri och terror runt om i Syrien och Irak.

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Utan tvekan. Och dom har koll på oss.

  Dom ser ju prilligt nog oss som det största hotet mot svensk demokrati. Jag själv förekommer definitivt i deras register med tanke på att jag kommer med idéer om att starta ”organisation” titt som tätt.

  Men ärligt talat så bryr jag mig inte.

 • ErikWhite

  Jag tror att både FN och USA är så infiltrerade av islam redan att det förhindrar någon begränsning av dess framfart. Men man får hoppas att det finns någon någonstans som kan stå emot. Putin eller Kina kanske? Västvärlden har jag inte så mycket hopp om längre.

 • Svensk kvinna

  Ja ebola och is verkar höra ihop. Fattar inte varför överheten – inte låter dom sköta sig själv.Det hade väl varit det bästa.

 • Anders

  Obama är tyvärr en förtäckt muslim. Förhoppningsvis blir det bättre med nästa president. Det som behövs utöver att hålla jävlarna i schack med militära medel är att förklara krig mot islam ty det är en terrorist ideologi. Indoktrineringen måste stoppas och ersättas av utbildning i hela världen.

 • Grreger Hoffa

  Bättre att förekomma än att förekommas , så atom bomba asen nu!

 • xmaverickx

  You ain´t seen nothing yet.

  Nästa president kommer troligen att heta Hillary Clinton, och om du tror att det då blir bättre bara för att hon (satanisten) kallar sig för kristen, och dessutom är kvinna så bedrar du dig.
  Hon som skrattade som en hyena när pöbeln lynchade Gaddaffi.

  Hon tillhör de utvaldas skara, Eliten, inte de 93% till vilka vi hör, och som skall utrotas.

  Googla Georgia Guidestones.

 • Tomas O’Maely

  Det viktiga är att vi vet om att de renläriga muslimerna alltid har som mål att döda alla som inte är muslimer.

 • På just senare tid har det blivit allt vanligare att han kallas för Obola ute på nätet. kanske inte helt opassande av flera orsaker.

 • alkis

  Västerlänningar måste vara rädda – der är politiken. I Sverige ska de vara rädda för fascismen och därför rösta ”rätt” 87%. I USA ska de vara rädda för ebola på samma vis som de var rädda för komunister. I EU ska de vara rädda för IS med AK, granater och ebolanålar.
  Annars kan makteliten inte sova i lugn och ro.

 • Anders

  Misstänker att du syftar på hanteringen av Ebola epidemin i Afrika men där gör han rätt. Det finns dock en hysterisk okunnig pöbel som riskerar att förvärra den situationen.

 • SPdlr

  Visst, men lite väl sent nu. Den som drog igång eländet, var USA:s och en av världens störta krigsförbrytare Gerge W Bush. När han på totalt falska grunder invaderade ock slog sönder Irak, då tändes den gnista som nu eskalerat till ett brinnande helvete i MÖ-området. Inbillningen att omskapa islamdiktaturer till s k demokratier är omöjligt, islam i sig föraktar ‘demokrati’.

 • Vielfrass

  Håller faktiskt med dig på den punkten . . . .

 • hva410e

  Där har du fel!
  Obama har fattat åtskilliga beslut för att motverka islams utbredning.
  Han fattade också beslutet om att göra en militär operation i Pakistan för att
  döda Usama Bin Laden.

 • Anders

  Din åsikt skiljer sig från alla andra jag hört. Du håller väl ändå med om att han fjäskat ovanligt mycket med muslimska länder? Och vem skulle inte gett ordern att döda Bin Laden? Han drog ut trupperna ur Irak så hela kriget blev som bortkastat.

 • latmask

  DN brukar skrämma upp oss regelbundet; det ingår väl i uppfostran.

 • Rulle_45

  Spaniens säkerhetsminister går ut offentligt och talar om vad Muslimska IS planerar. Men i vårt land är det helt TYST från Regeringen, Allt om muslimernas hot får inte komma folket till kännedom.

 • Rasmuspåluffen

  En tanke, vill jag ”hämnas” någon håller jag väl käft och bara gör det. Räknar man med att få ett samtal och få hoten upplösta innan de begås eller hur fan har man tänkt att ett eventuellt avslöjande skall gå till?

 • Rynksnodden

  Har vi inte varnat om detta redan?

MediaCreeper Creeper