I huvudet på en manshatande feministisk knallkork som vurmar för islam

I huvudet på en manshatande feministisk knallkork som vurmar för islam


2014-11-10 17-20-34_lady_dahmer_feministfitta

På sajten Lady Dahmer skriver personen som beskriver sig själv som ”postpatriarkal, feministfitta, neurotisk, rabiat, häxa, arrogant” och ”attentionwhore”, att citat: ”Kvinnosynen i Islam skiljer sig ganska lite från kvinnosynen i sverige”. Märk väl att knallkorken inte stavar S i Sverige med versal, men islam görs felaktigt.

Så här fortsätter ”feministfittan” och den ”rabiata, neurotiska häxan”:

”Fick en fråga som jag fått många många gånger och ni andra som debatterar i sociala medier eller andra sammanhang känner säkert igen resonemanget?

”Bara en liten observation. LD du skriver ALDRIG om Islam och muslimska mäns syn på kvinnor. Islam är en kvinnofientlig religion och SAMTLIGA män indoktrineras att kvinnor är lägre i rang och ska i princip styras av sin man. Slöjan är också kvinnoförnedrande och en mans sätt att fortsätta styra över kvinnor. Varför tar du aldrig upp detta? Du påstår ju att du står på oss kvinnors sida och att du inte är rädd för några kontroversiella ämnen. Men tydligen är detta för kontroversiellt även för dig.”

Jag behöver inte skriva om Islam för jag skriver redan om de normer och strukturer som möjliggör förtryck av kvinnor. Män i exempelvis Iran eller Afghanistan förtrycker inte kvinnor för att de tillhör Islam. De förtrycker kvinnor för att de är män och för att samhället de lever i är patriarkalt.

Precis som här. Precis som alla andra platser på jorden. HUR förtryck ser ut beror på hur långt man kommit i sin demokratiutveckling, inte på religion eller ursprung. Muslimska mäns syn på kvinnor skiljer sig ganska lite från exempelvis kristna mäns syn på kvinnor eller svenska mäns syn på kvinnor. Män förtrycker. Inte Islam.

Män förtrycker och tar sig friheter på kvinnors bekostnad. Och detta sker i alla samhällen runt om i världen. I såväl Sverige som Iran. Samma strukurer. Samma tankesätt. Samma kvinnosyn. Oavsett vilket land vi lever i. Män som hatar kvinnor kommer nämligen hitta alla möjliga ursäkter för att rättfärdiga sitt förtryck. Religion är bara en av dessa.

**Uppdatering: alltså, nu lät det som att det inte finns svenska män som är muslimer och det var ju jävligt klumpigt av mig att skriva på så sätt. Men tror också nånstans att en muslim som är sk. ”etnisk svensk” inte döms lika hårt som en muslim med brun hud eller muslim med annat ursprung än det svenska.”

Källa: ladydahmer.nu

Tänk den dagen Sverige styrs av sådana här – eller det gör det väl nästan nu. Sådana här galningar finns det gott om i Miljöpartiet och Löfven är inte långt ifrån heller. Vi hoppas på nyval snart.

Print Friendly

Publicerad: 10 november, 2014 kl 19:21 under kategorin Krönikor/Insändare/Debatt.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • Bajen666

  LOL där fick även ett stolpskott ett ansikte.

 • Vikinglina

  ”Män i exempelvis Iran eller Afghanistan förtrycker inte kvinnor för att de tillhör Islam.”

  ”Män som hatar kvinnor kommer nämligen hitta alla möjliga ursäkter för att rättfärdiga sitt förtryck. Religion är bara en av dessa.”

  Hur var det nu men förtryck och religion?

  En grönsak som försöker sig på ngt.

 • Peter

  Jösses!

 • Du milde, visst finns kvinnohat och förtryck i hela världen, det finns i praktiken inga totalt matriarkaliska stammar, länder eller kulturer. Men islams kvinnohat är något i särklass, det hedersrelaterade våldet groteskt! Läs på din lilla snörpa och återkom som en vettig feminist eller människa. Islam är kvinnoförtryck, klassförtryck, rasism, religionsförtryck och hierarkist, våldsamt och blodigt och helsjukt. Kvinnor förtrycker kvinnor som en del av islam och kulturen. Kultur, islam som religion, sharialagstiftning och statsbildning hör nära ihop i muslimska länder.

 • halvgrek

  bra sammanställning av denna tant http://toklandet.wordpress.com/lady-dahmer/

 • Micketheone

  Vilken läkare är ansvarig för att galningen är ute bland folk? Hon borde ju rimligtvis vara drogad och inlåst på någon institution…

 • Nilsson

  Feminism och islam vilken vacker kombination detta är. Nästan så att man längtar efter den dag då dessa ska ”föra en dialog” med varandra.

 • HermannSchultz

  Vilket stolpskott! Hon har begåvats med två stycken hjärnceller och de bråkar med varandra.

 • intelligentare

  Vilken kloak har ni grävt i?

 • jäst

  Man känner skräck när man ser henne, mindre för hennes åsikter, mer för hennes frånstötande appearance.

  Stackars liten, så arg och så ensam. En produkt av den svenska feminismen i media och på högskolor. Den som lider mest är nog hon själv.

 • Guest

  Who the f… cares?

 • Micketheone

  Dumpa henne i något ISIS-kontrollerat ställe i Mellanöstern, så lovar jag att hon ändrar inställning till den svenske mannen. För en gångs skull är Burka att föredra som alternativ till att se denne avart till kvinna? i offentligheten….

 • manndo

  Undrar vad de får tag i alla droger som generar dessa imbecilla ideér och tankar…..

 • Vilken tröttsam avart till människa….. man kan ju bara hoppas att en sådan aldrig ynglar av sig.

 • Lustigt att vi råkade använda samma ord på samma gång….

 • Micketheone

  🙂

 • 1+3+3=7

  Ja männen tycks ju föredra getter o liknande.

 • Ehrling

  En framtida Svensk Rappare med kulturstöd? Sverige utvecklar en megasamling idioter med Svennes skattepengar.

 • Vikinglina

  Kloaken heter Sverige.

 • Vikinglina

  I Mena-länderna gör de ingen skillnad på varken bak eller fram.

 • Jan-Ove Malmgren

  För 50 år sedan hade hon suttit på Beckomberga, Sidsjön eller Säter. Förmodligen har hon alla bokstavssjukdomar + ett par. Jag menar allvar. Förr i tiden ansågs det osäkert att ha sådana här människor (tickande bomber) ute bland allmänheten.

 • Rättvisa

  fem femma var namnet.

 • Ruth Magnusson

  Säkert hela alfabetet intecknat!

 • Bocken Bruse

  Drogad är hon men inte inlåst.

 • Rättvisa

  Gissa vem som förstör fotbollsgalan???

 • Bocken Bruse

  Tittar inte på skiten.

 • Tomas

  Och tyvärr ovilliga svenska kvinnor

 • nitohu

  19 av dom 20 värsta länderna för kvinnor. Är faktiskt länder där Muslimerna är i majoritet. Bara en tillfällighet eller ?

  http://www.answeringmuslims.co

 • nitohu

  ”HUR förtryck ser ut beror på hur långt man kommit i sin demokratiutveckling”

  Inte mycket till demokrati i Muslimska länder direkt.

 • Rynksnodden

  Tja kallar man sig för Dahmer så finns det kanske kärlek för massmord nånstans i drömmarna?? Jeffrey Dahmer dömdes för att ha mördat minst 17 personer, vilka han också våldtagit, skändat och även ätit av (lite kannibalism har väl aldrig skadat någon..)….

  Så… Lady Dahmer kanske önskar snaska på något mansben?

 • codatronca

  Ja Soran Ismail!!! Slår över till annan kanal när jag ser den faaan

 • Twinballs

  Ett livs levande resultat av den stora psykiatrireformen i början på 90-talet då man bl.a stängde ner de Beckomberga Sjukhus och Långbro Sjukhus, i sthlmsområdet. Detta gjorde man under parollen ”vi vill ge de psykiskt sjuka större frihet! ”. Ja, och det låter väl välmenande och lite gulligt, vem kan opponera sig mot något sådant? Sanningen är den att psykiatrin var bland de första inom vård och omsorg som Landstinget fick ge upp inför invandringen. Ja, resten vet vi, välfärdssamhället faller ihop som korthus, det hör vi varje dag numera!

  Som den observante kan se och höra idag så sysslar kommunisterna och feministerna med ordlekar / förvanskningar / omdefiniering av ordbetydelser / glidningar. Vi har en tid framför av kaos och anarki.

  Man kan bara sammanfatta det hela som att dårarna på kliniken har släppts lösa och till skyndar likasinnade!

 • YOTHI_TARZAN

  Denna avart av kvinna ska man ignorera – förr eller senare hamnar hon på sin plats – dvs H I S P A N .
  Eller så begår hon sjäjvmord

 • Svensk Sanning!

  Man funderar om det inte är en form av ett sektliknande sjukt beteende denna Dahmer med många uttrycker.

  Hur kan man INTE förstå hur islamska länder fungerar för kvinnor?

  Åk ner till Saudi-arabien utan slöja eller Afghanistan utan burka så skall du se på patriarkalt förtryck!!

 • OlofdeGothia

  Svenska feminister ska vara glada över att de är i Sverige.
  Hade de befunnit sig i Iran,Saudiarabien eller andra MÖ länder hade de inte fått yttra sig öht ?
  Svensk feminism är det mest naiva som man kan se på vårat klot.

 • Kid

  I nämnda länder hade de blivit galgade..om nån minns denna händelse några killar ägnat sig åt för något år sen.

 • Risto Matinen

  Tokfeministen ”Lady Dahmer” ingår som nyttig idiot i kulturmarxismen. Hon hatar särskilt vita män och vi män avskyr henne, ett vulgärt vidrigt stycke. Hon vill dessutom bl.a. r*vkn*lla feminister som inte är lika skogstokig som hon själv.

  Det finns en antifeministisk sida (Jämställdhetsfeministern) som kör med ironi som kanske inte genast uppfattas pga Poes Lag. Länk till just om denna manshatare: https://jamstalldhetsfeministern.wordpress.com/2014/06/12/lady-dahmer-min-forebild-och-idol/

  Där kan man bl.a. läsa: ”Ja Lady Dahmer är, som ni ser, en normbrytande och stark feministisk kvinna. Därför har hon valt det nyskapande greppet att inte jobba, utan att istället låta sin man försörja henne, så att hon på heltid kan ägna sig åt att blogga och twittra om hur mycket hon hatar män! Så att det blir jämställt.

  Vidare är https://jamstalldhetsfeministern.wordpress.com/2014/09/06/rosta-pa-feministiskt-initiativ-for-karlekens-skull/ fortfarande läsvärd, trots att riksdagsvalet är över. FI – för kärlekens skull! Hahaha…

 • ibbeG

  Visst, det finns svenska män som förtrycker kvinnor, det finns män från andra ”vita” länder som förtrycker kvinnor. Säger man något annat är man bara korkad.

  MEN män från vita länder som förtrycker kvinnor gör det för att de helt enkelt inte har alla hästar hemma. De är dumma i huvudet helt enkelt.

  Men såhär är det:

  Män från länder i exempelvis Mellanöstern, förtrycker kvinnor för att det ligger i deras kultur.

  Varför kan ingen fatta det?

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Hennes föräldrar var/är säkerligen lika in i vassen korkade, annars skulle hon slutat som en våt fläck på lakanet och vi hade sluppit hennes imbecila och rabiata pladdrande – prata om en felbyggd kvinna – hon har ju anus där vi andra har mun!

  Att hon dessutom har fräckheten att kalla sig ”Lady” är toppen av oförskämdhet – hon är utan minsta tvivel ett medlem av det lågtstående släktet – manshatande slynor utan hjärna!

  Sorry moderator, men ibland finns det bara fula ord, och konstigt nog är det ALLTID i samband med feminister och annat vänsterslödder ;o)

 • RollingHand

  Mycket sällan jag uttrycker mig på detta viset, men kärringen ( oavsett ålder..) är nog inte riktigt klok…
  Har hon ens besökt ett musseland? Hon behöver nog inte ens åka till ett sånt, det räcker med ett besök de mer berikade områdena i London där brittisk lag slutat gälla till förmån för sharia….
  Ett besök där skulle nog vara mycket verklighetskorrigerande.
  Have a nice day där, ”feministfitta” ( hennes egna benämning på sig själv!)

 • GalaxZ

  Med tanke på hur den här ”feministfittan” skriver och tänker så måste hon väl ha ingått i ett tvångsäktenskap med en muslimsk man som har pryglat henne ordentligt, både piskat och slagit henne och tvingat henne att konvertera till islam.
  Någon annan förklaring kan jag inte komma på.

 • Den största förolämpningen är ändå fräckheten att ta sin nick efter en ökänd seriemördare och kannibal. Skall man tolka det så att hen äter barn till frukost eller?

 • Den senare lösningen borde vara den bästa för alla parter utom hen själv och billigast. Ju förr desto bättre.

 • En stor ironi i sammanhanget är att det var Anna Lindhs man som släppte ut alla dårarna. Vad som sedan hände kan bara betraktas som karma.

 • Plus alla andra alternativa alfabet som det existerar världen över.

 • Eller noll nolla. 🙂

 • Har ett visst minne av att hon bloggat om hur mycket hon hatade sin åttaårige son.

 • ????

 • Risto Matinen

  Hjärnbrist?!

 • FN82

  Ännu en nyttig idiot för i tiden blev det majbrasan ir slänga henne i sjön nu tycker jag Bekomberga ska öppna igen o att hon o Gudrun blir dom första intagna.

 • pm666

  Mitt jag delar upp sig i två som sitter på vars en axel.

  Den ena säger: Ignorera henne. låt hon leva i sin egen bubbla.

  Den andra säger: varför slutade vi med häxbränning.

  Vet inte riktigt vilken jag ska lyssna på.

 • Har för mig att nån länkade till det på fejjan för några månader sedan. Jag orkar inte leta upp det.

 • Jösses! Stackars barn! Hoppas i alla fall att myndigheterna i så fall har gjort något åt saken! Kärringen är ju totalt, komplett heltokig.

 • halvgrek

  feministern är en av landets skönaste bloggar 😉

 • allnicknamestaken

  Diagnos: PMS

 • Bränna henne i sin egen bubbla, kanske.

 • Möjligen järnflisspån inneslutet i vakum.

 • kaamins

  Hon är en helt vanlig Svensk pk-ist, och som sagt, politikerna tänker ju precis likadant.

 • Ja, det låter inte klokt, men typiskt hysteriska feminister.

 • Vilken blogg! Är själv feminist, men inte F!- feminist. Du milde så rubbade kvinnor det finns, man blir mörkrädd!

 • Jan-Ove Malmgren

  Fem-femmorna hamnade på 30-avdelningarna (stormen) på Bekomberga. Jag hade en kompis som jobbade på beckis i början av 70-talet.

 • Gunnar Edlund

  Vem är hon gift med? Inte en man i alla fall eftersom hon hatar alla män, mest vita.

 • Gunnar Edlund

  Hon har uppenbarligen inte läst eller tagit reda på vad som står i Koranen.

 • Ulf Dahl

  Den dagen dom styr hoppas man att man lever i annat land Så man kan sitta skratta åt idioterna. I ett land där alla bara har rättigheter inga skyldigheter undrar man vem skall betala för allt i hop.När radion släpptes fri skulle startas en feminist radio i Stockholm,dom höll på i tre månader det slutade med en rejäl konkurs. Den platsen köptes sen av dom startade Lugna favoriter som verkade ha mer kontroll på ekonomin

  PS Det landet har redan funnits det hette Sovjetunionen

MediaCreeper Creeper