Geert Wilders på kanadensisk TV: ”Islam kan inte integreras”

Geert Wilders på kanadensisk TV: ”Islam kan inte integreras”


I svallvågorna av det muslimska terrorattentatet mot Kanada intervjuar den kände islamkritikern Michael Coren den minst lika kände islamkritikern Geert Wilders i Sun News.

Det finns ingen moderat islam. Det finns moderata människor, människor som kallar sig själva muslimer och som är moderata, och det får vi vara glada för, men det finns ingen moderat islam.

Det finns bara ett islam, och det är koranens, hadithernas och Mohammeds islam. Det är den verklighet vi ser idag i Mellanöstern och även i våra egna samhällen.

Islam är inte här för att integreras eller assimileras. Islams främsta mål är att dominera. Dominera ett samhälle eller en kultur, och det finns bland dem själva inget utrymme för frihet.

Det finns ingen frihet att lämna islam. Islam är precis som vilken annan totalitär ideologi som helst, som kommunism eller fascism, som folk inte heller får lämna. Straffet för att lämna islam, som det var i fascismen och kommuismen, är att du blir dödad.

…Den värsta sjukdomen vi har idag… är kulturrelativism: den idiotiska idén att alla kulturer är lika bra. Men det är de inte!

Det sätt på vilket vi behandlar demokrati, kvinnor, homosexuella och avfällingar är bra mycket bättre än inom den islamska kulturen.

Wilders vill också få ett slut på islamisternas och apologeternas lögner, att islam är en fredlig religion.

Öppna era ögon. Låt er inte längre luras att alla terrorattacker, vare sig det är IS, Hezbollah eller Boko Haram som ligger bakom, inte har något att göra med islam.

Säg åt människor att de är välkomna om de vill anpassa sig till våra lagar och våra värderingar, men om de inte vill ska de omedlbart deporteras. Det är det enda sättet att vara säker på att dagens kanadensare och deras barn kommer att leva i Kanada i framtiden och inte i ett kalifat.

Källa: Sun News Network

Print Friendly

Publicerad: 1 november, 2014 kl 12:42 under kategorin Mångkulturen.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • iforsete

  En mycket bra intervju.
  Jag beundrar Gert Wilders för hans mod i frågan kring islam!!

 • Swedish Steel

  Exakt samma gud,samma profet och samma mål och riktning. Några skriker bara lite högre och utmärker sig lite mer. Det existerar ingen islam light och precis alla muslimer är Trojanska hästar i våra samhällen.

 • Bengtsson

  Vilka är Romsons & Löfvens tankar kring islam, vilken de lyfter upp i rampljuset år efter år samtidigt som de glömmer det egna folket.

 • ErikWhite

  Han får betala ett högt pris.

 • argkvinna

  Å vad jag älskar den mannen

 • nitohu

  Resultatet av Islam ser vi över hela Världen idag

  Först en karta över all världens konflikter från augusti 2013

  http://i.imgur.com/vWavCM1.jpg

  Sedan en karta över områden där Muslimerna är i majoritet

  http://i.imgur.com/f2BKVxG.png

  Här har Womanstats som riktar in sig på kvinnors situation runt om i världen gjort en karta på var i världen våldtäkter är vanligast

  http://womanstats.files.wordpr

  Här en karta över IQ nivån i Världen

  http://gentlecynic.net/Article

  19 av dom 20 värsta länderna för kvinnor är länder där Muslimerna är i majoritet.

  http://www.answeringmuslims.com/2014/10/study-19-of-20-worst-countries-for.html

 • Nilsson

  Det är helt enkelt lättast så. Tyvärr blir folk i största allmänhet enbart dummare för var dag som går.

  Istället för att ta till sig fakta väljer de att ta till sig det som är lättast att förstå.

 • ErikWhite

  Den viktigaste frågan är väl snarare hur vi får ut dem igen.

 • Parsifal

  En annan person som uttryckt sig klarsynt om islam är författaren Christopher Hitchens. Så här skriver han i Axess nr 3 2009:”Den muslimska religionen uppträder med ovanligt stora anspråk. Det gör naturligtvis alla religioner, såtillvida att de gör anspråk på att känna till och kunna uttolka viljan hos ett högsta väsen. Men islam påstår sig vara den sista och slutgiltiga uppenbarelsen av Guds ord; fullkomningen av de blotta aningar om sanningar som förunnats alla tidigare trosövertygelser och tillgänglig i den oklanderliga, felfria text som utgör ”recitationen”, eller Koranen.
  Om det ibland verkar ligga något implicit absolutistiskt eller rent av totalitärt i ett sådant anspråk, så kan det hända att det inte beror på en fundamentalistisk tolkning av den heliga skriften , utan på religionen själv.”

 • Nilsson

  Det viktigaste av allt är ändå att vi måste inse varför vi har dem här. Innan vi kan börja skrida till verket hur vi skall få ut dem.

 • Rasmuspåluffen

  Så extremt synd att han gick bort.

 • Rasmuspåluffen

  Det är dags att de sekulariserade muslimerna som bott i Sverige länge och som vet hur det är att leva under islam får utrymme i debatten. Dessa har mycket att lära oss om hur man skall handskas med denna ideologi.

 • brisslan

  Om du visste hur rätt du har angående dumheten. Att, svensken blir dummare för varje år, som går är vetenskapligt bevisat. De är världsledande inom detta område. Låt ta ett exempel. En asylant kommer hit. Analfabet, behärskar ej språket. Vis a vi en svensk akademiker med 12 till 15 års skolor (svenska förvisso) . Denne asylant snyter akademikern, på miljontals kronor och inte bara en gång utan detta upprepas till leda.
  I dags datum behöver de inte träffas för svenskarna, 87orna lurar sig själva utan assistans från några asylanter.

 • Parsifal

  Det visste jag inte om! Läste om honom på Wikipedia. Dog i december 2011. Till hans minne återger jag ytterligare ett citat från samma artikel:”Det skulle också underlätta om de muslimska haditherna inte föreskrev dödsstraff för var och en som försöker lämna islam. Då kunde man vara säkrare på vilka som är uppriktigt troende och vilka som inte är det, eller (som i fråga om slöja eller chador för kvinnliga trosbekännare) vilka som var frivilliga och vilka som stod under tvång från sina familjer.”

 • Vielfrass

  ”Det är inte islam som ska anpassa sig till samhället , utan det är samhället som ska anpassa sig till islam” har man ju fått höra åtskilliga gånger från skäggena . . . X( .

 • etnisknorsk

  «I henhold til Koran, er en Muslim bare tvunget til å være lojal til staten hvis staten er en legitim politisk organisasjon som er basert på ekte Islamske
  prinsipper og anerkjenner ikke at det er noen grenser som skiller Muslimer. Ellers seirer undertrykkelse (z.ulm), og det er en berettigelse for å starte opprør, det vil si revolusjon.” (Min oversettelse.)
  http://www.radioislam.org/islamj/english/islam.htm

  “Over norsk lov
  På spørsmål fra avisen hva han vil gjøre dersom sharialoven og norsk
  lov kommer i konflikt med hverandre, svarer Zahid Mukhtar: Det har jeg gjort helt klart. Som muslim er man underkastet muslimsk lov, og for muslimer står sharia over alle andre lover. Ingen annen tolkning av islam er mulig, og heller ingen kristen vil si at vanlig norsk lov står over kristen lov. Men sharia stadfester også at om man ikke kan følge islam, må man flytte fra det landet man bor i. Det besvarer ditt spørsmål, sier Mukhtar til avisen.”
  http://pub.nettavisen.no/nettavisen/innenriks/politikk/article304755.ece

 • Rasmuspåluffen

  Han hade väldigt mycket klokt att säga och hade så mycket kunskap om det han talade om. Har nog lyssnat igenom de flesta av de debatter han varit med om angående islam.

 • Intepkmen

  Visa mig ett lyckat muslimskt dominerande område som är ”integrerad” med icke muslimskt

 • Busaren

  Vår politik grundar sig i rädsla. 87% är rädda att tillhöra dem som helt plötsligt säger nej. Enklare då att tillhöra den sida som säger ja.
  Islam kan ju skrika på dem.

 • Busaren

  Finns icke.
  Överallt islam kommer så blir det konflikter.

 • Thor

  Denna vidriga ideologi vore rättas att förbjuda.

 • Asa

  Förstår jag rätt att om man icke kan lyda/följa islam så ska man flytta från det landet. De islamister som finns i Sverige har inga skäl att flytta. Det enda de flyttar är sina positioner framåt med det menar jag att de förberedder ett övertagande av Sverige. Det väller in islamister över Sveriges gränser. Dessa nya islamister bidrar till att de blir ännu starkare. Många män och det innebär givetvis att de kommer försöka komma in bakvägen genom att gifta sig och få barn med svenska kvinnor och därmed stoppa hela släkter från att kunna angripa islam. Det finns massvis med ex men det får räcka för denna gång. Norge och andra grannländer ska vara försiktiga för när ett nordiskt land faller kommer fler att falla i händerna på kalifat Norden Islam.

MediaCreeper Creeper