Elva bilar brann i natt i gangsterstaden Göteborg

Elva bilar brann i natt i gangsterstaden Göteborg


2014-11-02 14-59-49_bilbrand_bilbrander_carbe-que

Mångkulturshelvetet fortsätter att ställa till elände för andra medborgare. Ett av fenomenen är dessa ”carbe-ques” där bilar på löpande band sticks i brand i de flesta mångkulturella förorter. Göteborg inget undantag där elva bilar natten till söndagen eldades upp.

– Jag blir så förbannad på svinen som gör så här, det är tredje gången vår familj drabbas. Varför beter man sig så här, vad tjänar man på det och vad fan har jag gjort dom, säger en av de drabbade bilägarna till gp.se på eftermiddagen.

Sju bilar brann under söndagsnatten vid Kannebäcksskolan i invandrartäta Västra Frölunda, uppger polisen. Dessutom brann det på flera andra ställen.

Larmet om att bilar brann vid skolan på Bronsåldersgatan kom 01.05. Enligt polisens presstalesman blev tre bilar helt utbrända och fyra stycken brännskadades. Sju anmälningar om skadegörelse genom brand upprättades. Samtidigt började en bil brinna på Tanneskärsgatan i Önnered. Även den släcktes av räddningstjänsten.

Två timmar senare, strax före klockan tre på natten, brann ytterligare en bil som stod parkerad vid kapellet på Fredenlundsvägen i Skälltorp. Och i Lerum, på Bentzels väg brann två personbilar av ”okänd anledning”. En av bilarna blev helt utbränd, den andra skadades av lågorna. Även efter de här bränderna gjordes en anmälan om skadegörelse.

– Det är oroväckande med så många bilbränder för det handlar om stora värden och drabbar ägare hårt. Vi har hittills inga vittnen till, tips om eller iakttagelser kring nattens bränder, säger Björ Blixter, som misstänker att det handlar om anlagda bränder.

En familjs bil som brann var relativt ny och kostade över 300 000 kronor. Enligt mannen brann också en ganska ny Volvo V70 samt en finare Audi.

– Visst bilen är försäkrad, men försäkringen täcker till exempel inte kostnaden för hyrbil. Det kostar mig 430 kronor per dygn att hyra en likvärdig bil. Och inte vet jag heller hur länge det dröjer innan vi får en ny. Det här ställer till en massa problem.

Print Friendly

Publicerad: 2 november, 2014 kl 14:53 under kategorin Gott & Blandat.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • enavde400

  Var finns våra ”garden”…?

 • Bengtsson

  Djupt inne i ladan kan man inte styra landet. Romson o Löfven måste ut i verkligheten.

 • Svensk Sanning!

  Jag tror att SD bara ökar i Västra Frölunda.

  Det här är enkom blattegäng med IQ<75

 • enavde400

  Varför inte lite ”moteld”….
  Även blatte-bilar brinner….

 • rollo

  Visst finns det väl någon som har statistik på hur många bränder det sker om året av skolor , bilar o.dyl. Det är ju till sist kommuner och försäkringstagare/allmänheten som får betala detta till slut.

 • propol

  OBS det är bara SD som är rasister, här talar vi om Mångkultur och värdegrund, helt normalt och 87% ACCEPTERAT i det nya multikultur Sverige

 • biran

  Visst är det babbar som eldar, det är därför som det inte blir några gripanden, order från landsförrädarna.

 • Erik Forsgren

  Vi har inte ens sett början av denna eskalerande brottslighet. Det kommer troligen 100.000 till med mångkultur och mångfald som vill ” berika ” vårt samhälle. Varför kan vi inte känna oss stolta över den hjälpinsats vi gör för dessa människor? Därför att de belönar oss med våldtäkter rån och ödeläggelse samt sänker skolstandarden till en internationell bottennivå.

 • blirsatrott

  Ja BMW M3 är oftast bara trafikförsäkrade…då svider det i skinnet när ingen ersättning betalas ut…gott..ont ska med ont fördrivas..

 • spirit

  Och vi ger berikarna bidrag och bostäder före svenskarna och så gör dom så här…..Är det inte nog med det? Man undrar om de brukar göra så i forna hemländer som tradition… Var finns skötsamhetskod hos dem? svar: det finns inga.

 • kolonist

  Hur är det med växthusgasutsläppen i mordbrandsstadsdelarna? Vad säger vänstermupparna om att skolor och bilar oavbrutet brinner. Är det inget hot mot isbjörnarna? Har landet redan inhandlat utsläppsrättigheter för mordbrandskvoterna? Eller borde el och värme stängas av i dessa stadsdelar som kompensation för utsläppen. Det finns väl ingen rökgasrening heller i dessa muslimska mordbränder, vilket borde betraktas som grova miljönrott.

 • brisslan

  Att elda upp skolor, bilar och andra värdefulla objekt är ett särskilt uppskattat skådespel, som inga andra nöjen kan konkurrera med. När det gäller att roa 87% av svenskarna. De ser mer än gärna att, mycket, mycket fler och betydligt större bränder skulle hända betydligt oftare än vad, som är fallet idag. Detta sätt att, roa 87orna, är dubbelverkande för det första är det trevligt att, få se lågornas dans och för det andra smörjer det storhetsvansinnet med vetskap om . Att vi är jordens mest toleranta, godaste och generösaste ”folk” genom tiderna. Alltså en humanitär stormakt! Säger hulda Hilda och snälle Svenne.

 • SD 2014

  Massinvandringen förstör Sverige. År 2030 är Sverige ett U-land.

 • GalaxZ

  Ju förr desto bättre. Jag tänker då emigrera från detta galna land. Sverige är ändå bortom all räddning nu.

 • Old-school

  Hej!

  Eldandet av egendom borde bli en viss inkomstkälla för fiffig vilken kan fixa slags app-likation för varnings-anrop via telefon.

  Naturligtvis ärdet på det viset att eldandet speglas via vandalernas telefoner ut i etern till kända samlingspunkter för det övriga allmänna bössets komunikation.

  Som jag funderar och enda förklaringen till att bränder startar relativt i sekvens med varandra är sådan spegling och borde gå att hantera i ett förebyggande syfte för tänkt applikation

  Mvh

 • Asa

  Ja fast jag känner en del 87% och de anser sig stå över sådant som brott och sånt. Det är fint med multikul och skulle ngt hända dem så är det SD.ares fel eftersom vi retat upp våra nya invånare. Ja gäller även 3.de generationens nya invånare som fortfarande inte förstår svenska så bra. Men fett bra arabiska.

 • Asa

  Du är inte ensam. Håller på gå igenom olika alternativ i tysthet vill inte oroa min familj. Men detta land stinker och demokratin är satt på undantag. Kanske bäst att sticka innan gränserna stängs. Den nya riktiga befolkningen kommer inte vilja bli av med sina slavar.

MediaCreeper Creeper