Det finns en anledning till att jag kör mitt barn till och från skolan‏

Det finns en anledning till att jag kör mitt barn till och från skolan‏


kidnappning_sexariga_ronja_bortforande_stinkande_man_aneby_smaland_

Sådant här skulle inte behövt hända i Sverige. Ronja Melin, 6, och hennes kompis Lisa var ute och lekte på söndagsförmiddagen. Då lyfte en främmande man upp Ronja och sprang iväg med henne.

– Först trodde hon att det var hennes pappa Magnus, som var ute och joggade, men det var det inte, säger Ronjas mamma Maria Melin.

Klockan var strax efter 10 på söndagsförmiddagen när Ronja Melin, 6, och hennes kompis Lisa lämnade hemmet för att leka på en lekplats ett par meter bort. Det var första gången Ronja fick vara ute och leka själv – familjen Melin flyttade till Aneby i Småland för två veckor sedan skriver aftonbladet.se.

– De är där nere och leker och efter en stund ringde jag på min dotters mobil. Jag sa att hon skulle komma in om fem minuter. Men efter fem minuter ser jag bara min dotters kompis komma springande, säger Ronjas mamma Maria.

Maria rusar genom huset till köksingången och ser Ronja sitta ensam på en gärsgård. Först säger hon ingenting, men när hon kommer in i huset börjar hon bete sig underligt.

– Hon går runt vårt vardagsrumsbord. runt, runt, runt. Sen säger hon ”det var någon som tog mig, mamma.”, säger Maria.

I ett av ögonblicken som Maria släppte barnen med blicken hade en främmande man kommit fram och lyft upp Ronja. Sen sprang han vidare in mot skogen.

När Ronja förstod att det var en främling skrek hon och gjorde motstånd. Samtidigt börjar hennes kompis Lisa ropa på henne. Till slut släppte mannen ner henne.

Den främmande mannen ska vara i 40-årsåldern, ha en svart skinnjacka och halvlångt hår. Dessutom minns Ronja ytterligare en detalj: Han stank.

– Han luktade väldigt illa säger hon. Dessutom såg han arg ut, säger Maria Melin.

Familjen polisanmälde händelsen och enligt Metro har Jönköpingspolisen upprättat en anmälan om olaga frihetsberövande. Men någon misstänkt finns inte i nuläget.

Ronja, som skulle fira sin födelsedag senare på söndagen, har fortfarande inte hämtat sig från händelsen.

– Hennes chock kom efter det första förhöret med polisen. Då gick hon ut till köket och kräktes. Sen kräktes hon och sov om vartannat, säger Mariaoch fortsätter:

– Vi mår så jävla dåligt här hemma. Vi kan inte förstå det. Tänk om han inte hade släppt henne.

Maria har skrivit om händelsen på Facebook, ett inlägg som snabbt började spridas i sociala medier, och vill varna andra föräldrar.

Har du sett något? Tipsa polisen på 114 14.

Print Friendly

Publicerad: 27 oktober, 2014 kl 11:02 under kategorin Kriminalitet.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • bloodgrape

  Om någon gör så med min dotter dvs våldtäkt mm. så kommer jag att ta livet av fanskapet oavsett hur lång tid det skulle ta. Här gäller inga lagar!
  .

 • prillan

  Sak samma hände i Örebro för några veckor sedan. Mannen togs av förbipasserande och överlämnades till polisen. Sen inte ett ord i den lokala blaska. Örebro där 2 områden av 22 betecknas av Polisen som kriminella härdar. Gissar varför dessa händelser aldrig följes upp av den invandringsvänliga lokalblaskan….

 • Jan-Ove Malmgren

  Så är det. Den mannen skulle få plikta med sitt liv. Det skulle kunna bli frågan om halal, men det beror på religionstillhörighet.

 • biran

  Något annat finns inte, lallande med en batikhäxa i den svenska pk-världen är uteslutet.

 • Justin Case

  Många mod skulle radera din kommentar, men jag har också en dotter…

 • Urnab Korrigatulis

  Jag skulle nog också smida djävulska planer – men inte när jag är upprörd, utan i lugn och ro. Verkställigheten av riktigt straff skulle dröja men den skulle bli hård och helt rättvis.

  Ansvaret är media och PK (7-klövern) som ljuger 87% rätt upp i ansiktet.
  13% förstår att dom ljuger.

 • YOTHI_TARZAN

  Det kan faktiskt var en pursvensk som har blivit utskriven från hispan !!

 • Andrej Dokic

  Fuuuck! Inte ens lilla Aneby är fredat.

  Har en ytligt bekant som faktiskt bott i Aneby som liten, han berättade hur coolt det var där. Rik kommun, bra företagaranda, bra skolor, bra firitidsgårdar, mycket satsning på sport o ungdomar. Men det var då det…

 • Andrej Dokic

  Håller med dig, men samtidigt är det egentligen inte att förespråka våld. I vartenda normalt land skulle en person som bragd en våldtäktsman om livet pga av våldtäkt mot ens eget barn, gått fri.
  Någonstans måste man tyvärr sluta tro att endast ickevåld och kommunikation kan lösa allt, så är inte fallet tyvärr.
  Ibland krävs tyvärr våld eller nolltolerans från staten för att viss våld ska upphöra. Typ livstids fängelse eller vetskapen och att man kan bli jagad själv och sönderbunkad.

 • Andrej Dokic

  Problemet är att det är mycket snack och liten enmansverkstad också bland många. Har aldrig ens hört att någon förälder, vänner eller bekanta till våldtagna flickor ens samlat sig i grupp och ockuperat tingsrätten när våldtäktsavarter får låga straff. Folk startar istället facebookgrupper emot rasism. Än mindre att man samlat ihop en lynchmobb.
  Man sitter fortfarande helt lugnt med näven i fickan.

 • SPdlr

  ”svart skinn”?… en neger alltså?

  Undrar vad det var för färg på jackan?

 • Vansterwiki

  Det är större chans att det är så än att det är en utlänning. Största misstagen man gjorde var när man lade ner mentalsjukhusen och släppte ut galningarna.

 • enavde400

  Lite O.T.
  ”Donation” på väg….;)

 • Rättvisa

  När sånt här hände för en 40 år sedan, blev det ett jäkla liv. Han skulle bara åka fast. Nu verkar det hända var o varannan vecka. Vilket j*vla samhälle det har blivit. Som jag har sagt förut. Det är ett hel**te att vara föräldrar idag.

 • repell

  Om jag hade barn idag (mina är vuxna) jag skulle stennobba till att de skulle gå i någon invandrarskola, detta är också bevisat att våra svenska barn far illa i dessa skolor!

 • ledsenfarmor

  Varmt tack

 • Ni minns väl den lilla blonda flickan som hittades bland zigenare i Grekland va?

 • Amanda Bengtsson

  Förstår dig! Ett basebollträ är också bra, inte att slå med utan köra in i en passande kroppsöppning. Stor skada och mycket skam för den som blir utsatt, lägre straff för den som utför…

 • kaamins

  Frågan är som vanligt, wt pundre eller utländsk berikande adel?

 • Parsifal

  Det visade sig så småningom att hon var zigenare. Utlånad.

 • Henok som varit i farten igen?

  http://polisen.se/PageFiles/341085/misstankt.jpg

 • Tror jag inte ett ögonblick på. Hon var alldeles för blond och blåögd för att vara zigge.

 • Malmö-pravda

  Jo men så är det, svårt att hitta kombon ett fredligt folk som samtidigt dödar den fiende som dyker upp, men det finns undantag!
  Min personliga favorit skedde en bit norrut i vårt land, kräket klarade rättegången och släpptes sen ut, två veckor senare grävde släktingar till den drabbade flickan ner blatten, pappan hölls utanför.
  Men visst, allt för ovanligt i ett land som rättsligt havererat, själv går jag beväpnad om jag rör mig där jag inte känner mig ”bekväm”, 31:a svartkrut, fullt laglig!
  Hör av dig Dokic om du vill göra något, det är dags att agera, för det är väl det du vill?

 • Malmö-pravda

  Fick för två minuter sedan namnet på de föräldrar som uppfostrat den skit-dotter som hotade att döda min dotter, somalier och nu kommer svaret, vilket jag självklart tar själv, men sen, hör av dig Dokic, min hjärna är skarp så det vi från nu kan bygga blir bra!
  Vågar du?

 • Mullog

  Hon var en Bulgarisk icke-rom, såld till romerna av sin pundarmorsa.

 • Malmö-pravda

  Otroligt rent svar, det hedrar dig!

 • kim b

  Hej Pravda!!finns fler som både vill och kan…så hör av dig!!!

 • Malmö-pravda

  Det kommer en länk som som är ok, som skyddar dig, jag kör nu, sitter med min dotter som nu är 13, långt från skåne, när de gav sig på henne så öppnade de sig för det som kommer nu!
  Stick inte ut hakan jag hittar dig!
  Vi ses i Helsingborg!!!

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Han hade halvlångt hår, inte en halvstor afro. Han stank dessutom. Mest troligt en afghan eller zigenare.

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Som sagt förut. Vi måste starta en organisation som skyddar oss från det här, nu när vår regering inte längre gör det.

 • GalaxZ

  Föräldrarna skrev inte ett ord om det var en invandrare (vilket det är högst troligt att det var) så innebär det isåfall att allmänheten springer ute och letar efter en svensk. Och då gå ju invandraren säker.
  Knäppa människor som inte kan ge ett bättre signalement: svensk eller blatte!
  (Jag tror nog att även om flickan bara var 6 år så kan hon nog se skillnad på en svensk och en invandrare).

 • KulturVultur

  Lite OT, men det finns en anledning till varför jag köpte min första bil igår. Går inte att åka kollektivt längre i Stockholm. Absolut inte efter kl 20, absolut inte vissa områden och så slipper jag nu se tiggarna som befinner sig på precis varje tåg- eller tunnelbaneresa. Klara som f@n man inte låter sina barn gå ut ensamma längre. Sorgligt!!!

 • PÄR PASTEJ

  jag kräver att vi skaffar övervakningskameror som i England,

 • Asa

  Förlåt, tala om för mig var en sån skola finns idag okt 2014. Var? Varje dag under lunchen sitter islamiska flickor (olika länder ) och info bl a min dotter att de äter inte sånt -nej de är minusgrisar, de kallar sig själva så. Min dotter har slutat äta lunch i skolmatsalen. Min dotter har berättat att vissa av hennes vänner har sagt -jag har helt slutat äta gris, jag tror jag också blivit muslim.

 • diedummenschweden

  Zoooomalier luktar typ ”avföring”…

 • diedummenschweden

  Skjut, gräv, tig som med vargen dvs..

 • kim b

  Jag sitter still i båten och väntar!!!

MediaCreeper Creeper