Anlagda bränder på Malmöskola och Hisingsskola

Anlagda bränder på Malmöskola och Hisingsskola


polisbricka_brand_eld_eldsvada_mordbrand”2014-11-02 17:24, Brand, Malmö. Brand, Segevångsgatan. Polis och räddningstjänst åker till en skola på Segevångsgatan med anledning av att något ska brinna på gården. Övriga omständigheter är inledningsvis oklara.”

Uppdatering: Enligt uppgift ska det vara en moped som brinner. Ingen spridningsrisk föreligger initialt och inga personskador rapporteras från platsen.”

Polismyndigheten i Skåne

…och på invandrartäta och problemfyllda Hisingen med bland annat alla skottlossningar brann en lekstuga på en skola.

”2014-11-02 15:33, Brand, Göteborg. En lekstuga vid Skälltorpsskolan står i lågor. Stugan står cirka 10 meter från skolan. Räddningstjänsten och polis på väg till platsen. Polis på platsen meddelar att en liten lekstuga brunnit lite lätt och nu är släckt.”

Polismyndigheten i Västra Götaland

Print Friendly

Publicerad: 2 november, 2014 kl 18:34 under kategorin Kriminalitet.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • Anton

  Jag förstår inte att man bränner bilar i sitt eget område för att få sympati för vad man vill förmedla.Ett tipps är att bränna bilar och hus i välbärgade områden. Södermalm kan ni börja med,där bor ju folk som gillar allas lika värde och mångkultur,de är ju ledsna att inte få vara med i kulturberikningen. Så hjälp dem, helst med ett skott i pallet.

 • Rauken

  Således brinner det i rätt områden och då slipper svenskarna att beskyllas för det av den lögnaktiga pressen. De som annars är så pigga på att försöka med att få de brotten att se ut som gjorda av någon med svensk etnicitet.

  Är det de här eldarna som är politikernas syn på en god affär för landet? Varför lovar annars Löfven en fortsatt generös invandring när han vet resultatet i förväg? Jag tror faktiskt inte han kan svara på det själv en gång. Tomma ord som av gammal vana rinner över en politikers läppar, när de tycker det är dags att bättra på sin, i övrigt skamfilade, good will

 • PÄR PASTEJ

  varför inte bygga skolor i asbest och betong.

 • Varför snart ha skolor alls. De lär ju sig inget ändå längre.

 • brisslan

  Ja, varför gå emot 87% av svenska folket. De har nu senast i September sagt sitt att, de är inte betjänta av några, som helst läroanstalter. Då de saknar inlärningskapacitet.

MediaCreeper Creeper