500 uppretade medborgare på möte om två nya asylboenden

500 uppretade medborgare på möte om två nya asylboenden


flyktingar_asylanter_sverige_

Allt fler svenskar börjar göra uppror mot den vansinniga massinvandringen som kommun efter kommun tvingas på. Drygt 500 personer kom till Allhallen i Hovmantorp för att få information om de båda asyl­boendena i kommunen. Det var både svordomar, häts­ka utfall och uppretade grannar som talade.

Någon sa att det inte varit så mycket folk i Allhallen sedan nyårskonserten. Men nu var det inte frack, långkjol och ett leende på läpparna utan vardagsdress och allvarlig min. Kommunalrådet Monica Widnemark hade kallat till detta stormöte för att ge information om de två nya asylboendena med sammanlagt 120 platser som kommit till Hovmantorp och Bergdala.

Främsta orsaken till hennes initiativ var att hon anser att kommunen orättvist hamnat i skottgluggen.

– Vi har fått många mejl och samtal. Många tror att det är kommunen som bestämt detta, sa Christina Nyquist, kommunchef i Lessebo.

Monica Widnemark förklarade att kommunen absolut inte sålt någon av de aktuella fastigheterna till de aktuella entreprenörerna. Hon presenterade dem som skulle prata på mötet, bland annat representanter från Migrationsverket, kommunen och polisen.

När Frank Hougen introducerades, som just nu planerar för anläggningen i Motell Glasblåsaren, steg ett mummel bland åhörarna. Folk började kasta ur sig frågor. Någon stod upp och skrek. En person reste sig upp och krävde en omröstning med handuppräckning: för eller emot ett asylboende i Hovmantorp. Hans förslag rev ned kraftiga applåder.

Migrationsverkets Bertil Olsson förklarade, givetvis på ett icke sanningsenligt sätt, bakgrunden till Sveriges asylpolitik och att verket har uppdraget att skaffa fram boende för människor ”som flyr krig och elände” – vilket alla vet att så inte är fallet. Och att kommunen inte har mycket att säga till om när privata fastighetsägare väljer att hyra ut bostäder till Migrationsverket.

Så var det Frank Hougens tur.

– Ingen räcker upp en hand för att få ett asylboende som granne. Men betydligt fler räcker upp handen om man frågar om de vill hjälpa männi­skor som flyr för sina liv.

Han höll med om att det finns boende som inte fungerar, där det förekommer både våld och skadegörelse, men försäkrade att hans anläggning kommer att skötas efter alla konstens regler. Hur man nu kan försäkra sig om en sådan sak.

– Jag lovar personligen att det boende som jag ska driva ska bli jäkligt bra med bra omhändertagande och med god bemanning.

Hur blir det med barnomsorg och skola? Och vem betalar. Experterna på podiet svarade så gott de kunde på de utkastade frågorna.

– Fy fan för det här, ropade en man.

– Utlänningarna tar ju alla bostäder. Var ska våra egna barn bo, ska de bo hemma tills de är 30? Vi ska inte vara världens samvete, ropade en kvinna uppger smp.se.

Då reste sig Sven Sandin, ordförande i PRO Hovmantorp.

– Jag hör många negativa röster. Borde vi inte kunna ena oss? Vi kan inte hindra detta. Jag tycker vi ska försöka göra det så bra som möjligt.

Flera ansåg att kommunen inte fått chansen att förbereda sig inför att ta emot människor som behöver kommunala tjänster av olika slag. Här utbröt ett gräl mellan Monica Widnemark och en åhörare som levererade svavelosande salvor kryddade med personangrepp.

Print Friendly

Publicerad: 24 oktober, 2014 kl 16:06 under kategorin Mångkulturen.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • Tänk om alla dessa uppretade medborgare kan komma ihåg detta, och rösta på SD nästa gång? Istället för att svära. gapa, hota och allt däremellan, visa missnöjet genom att rösta bort de övriga partierna.

  För säkerhets skull, gå MED i SD och engagera er politiskt. Då kommer ni att träffa många likasinnade och tillsammans kan ni göra något åt det.

 • alkis

  OT Intressant

  Lag (2009:62) om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism

  4. finansiering av terrorism: insamling, tillhandahållande eller
  mottagande av tillgångar i syfte att de ska användas eller med vetskap
  om att de är avsedda att användas för att begå sådan brottslighet…

  Försörjning med skattemedel finns inte med och därför ger definitionen ingen möjlighet att lagföra 7-klövern för deras import av potentiella och dolda terrorister.

 • argkvinna

  Nu börjar det koka å hetta till i landet må jag säga.Början till riktiga protester hoppas vi på.Och ett nyval 2015.

 • Stuorkajse

  Tillhandahållande av skattemedel ingår om det finns vetskap om att pengarna används till terrorism

 • SPdlr

  Det kommunala självbestämmandet är avskaffat. Den totalitära centralmakten i Ståkkhålm har tagit över. Ett Fjollträsk, med nästan noll invällarförläggningar i sitt eget rödvins-/kramar-område. En förläggning på ‘g’ i Tullinge, söderförort, väckte enorm vrede, närboende villägare såg direkt sina villvärden sjunka dramatiskt.
  Samme norsk-patron var stf ‘Bert’ i det fallet.

 • maine coone

  Det är nog bara för Lesseborna att öppna sina plånböcker och hjärtan.
  Dra ned sina byxor och vänta på sitt straff….röstade fel nu igen!

 • Bisnöjje Kräkikupplysning ab.

  Det kommunala självbestämmandet försvann i princip med EBO-lagen som sossarna var huvudmän till för en massa år sedan. Borgarna har enbart valt att dra det in absurdum med hjälp av EU-reglementen och annat.

  OM en privat aktör blir godkänt i ett ramavtal som Migrationsverket har OCH boendet, var och vilken ort som helst som stämmer med deras upphandlingar, godkänns så kommer dom att placera ”flyktingar” där. Kommunen i fråga har noll att säga till om då det är en hemligstämplad förhandling mellan två affärspartner det handlar om.

  OM dom har tur så har dom två veckor på sig att fixa fram förskoleplatser, skolplatser och extra resurser inom hälsovård och sociala kontakter.

  I övrig så har dom noll att säga till om då det statliga verket Migration har möjlighet att teckna kontrakt där platser finns.

 • Oberst

  87 % vill ju ha det på detta vis. Varför klagar ni? Nä, öppna era hjärtan och plånböcker!

 • Bisnöjje Kräkikupplysning ab.

  Jag vet åtminstone hur det går att skaffa fram säkert en 300 sängplatser om inte fler direkt. Samtliga parlamentariker inom Svenska riksdagen som har en bostadsort mer en fem mil från Riksdagshuset har tillgång till en övernattningslägenhet i centrala Stockholm. Om vi då bortser från dom 49 som verkligen inte ville detta så kvarstår 300 lägenheter. Dra bort dom ungefär 50 som säkert är skrivna inom en femmils radie så kvarstår ändå 250 lägenheter centralt som borde kunna fyllas med minst 300 flyktingar.

  Lite får väl dom offra för mångfalden anser jag, dessutom så har alla årskort på både SJ och SAS så att en miljöpartist tar nattåget något dygn hem till Kiruna borde göra dom både glada och miljömedvetna.

 • xmaverickx

  Det här händer inte bara i Sverige, det är likadant i Obolas, ursäkta Obamas USA, där illegala invandrare, oftast barn och ungdomar (mestadels pojkar liksom här som kan drillas till soldater, flickorna säljs som sexslavar, som de som är för prostitution jublar över), dumpas i små hålor över allt fler orter i landet ”of the free and the home of the brave.”, ofta passande nog i militärförläggningar.
  Och där börjar också allt fler sätta sig emot detta dumpande, från de ”goda” politikerna som naturligtvis vill alla människors väl.

 • Bisnöjje Kräkikupplysning ab.

  EDIT: En extra fördel är att det inte blir någon extra kostnad. Hyran betalas likväl oavsett om det är någon som är bosatt där eller inte och årskorten för resor på både SAS och SJ löper på oavsett om dom utnyttjas eller inte.

  En win win situation för alla utom grannarna i Gamla stan och Södermalm där huvuddelen av lägenheterna är belägna.

  Men eftersom dom VERKLIGEN röstade för det här så borde dom bara tacka och ta emot.

 • SPdlr

  Jag är MEDlem, även som utlandsutflyttad i snart sex år.

  Leve Sverige! Ned med Absurdistan!

 • vitskinn

  Vad röstade majoriteten på? På ett bättre Sverige, minskad arbetslöshet, bättre socialt? På vad? Trott på AB, Expressen, DN, SvD, GP, Sydsvenska Dagbladet, andra dagstidningar, SVT, TV4.
  Hur ska de inse vad de måste välja för att det ska kunna ändras? Inget har hjälpt hittills. Haft goda möjligheter till information. Inte lärt av erfarenheter. Fortsätter alltså så här.

 • Ettan

  Finns det ett enda mångkulturellt samhälle där människorna lever i fred och frihet? Jag vet inget. Att se hur vårt land förstörs mer för var dag som går är enbart tragiskt. Hur länge orkar de drabbade se på och acceptera? Kommer folk vilja betala skatt när pengarna används till massinvandring? Vågar grannar skaffa barn när framtidstron är borta? Tänk att betala sjusiffrigt belopp för en bostad och över en natt är glädjen borta.

 • Anita

  Får se om fler vaknar och sätter ner foten!
  så länge vi bara säger nej och inte vägrar, kommer det inte ändras!

 • lelle

  Dom får väl förklara att det är en ekonomisk vinstlott dom får, skicka dit Ullenhag så förklarar han hur det går till!

 • Swedenalltime

  Härligt att svenskarna och sverigevännerna äntligen börjar göra uppror. Det kommer behövas mer av detta. Vi skulle behöva göra som italienarna gjorde i Milano nyligen gå ut och demonstrera i tusentals. I Milano var det runt 40000 som demonstrerade mot massinvandringen. http://avpixlat.info/2014/10/22/massdemonstration-i-italien-mot-invandring/

 • Bisnöjje Kräkikupplysning ab.

  Det ska väl då vara gamla romarriket på 00-talet då. Anledningen till att det fungarade hyfsat då var att dom hade pluralistiska gudar så en extra i skaran var inget problem för befolkningen då. MEN i dagens läge är både kristendom och islam monoteistiska religioner så att erkänna båda är en motstridighet inom åtminstone den teologiska världen.

 • kossa muu

  du skulle se hur det ser ut i stan,bara utomnordingar och tiggare överallt.det är vi som får ta hand om problemen sen.

 • alkis

  Duger ej, går inte att skilja skattemedel från skattemedel.

 • Grem

  På tiden att rektioner infinner sig! Tummen upp!

 • solitt

  Aldrig fel att protestera.En demokratisk rättighet. Rasist eller Realist?t Aldrig blivit kallad Realist. Men däremot det andra.
  Kör på så skiten ryker.

 • Ja, han kan ju få anställning som propaganda-/reklamgubbe för massinvandringen. Han har ju tränat på smörjan i många år, det lär bli enkelt att få ihop en rejäl reklamkampanj. I asylbranschen finns det ju pengar att hämta för hugade som bekant.

 • Men islam är värre med sin monoteism, och milletsystemet. Romarriket föll sönder på grund av att många folk ville åt makten och ingen orkade hålla emot till slut.

 • TM

  Väljarna har sagt sitt, var mer än femte invånare röstade SD i Lessebo, problemet är bara att nästan hälften av väljarna röstade på de röda diktaturfascisterna. Inför demokrati nu både här och i övriga Sverige. Stoppa massinvandringen nu som vi så tydligt röstade i valet. Avsätt diktatorn Löwén som fortfarande pissar en miljon svenskar rätt i ansiktet!

 • lelle

  Han jobbar säkert med Bert Karlsson men ”under täcket” så han inte ska synas. Antagligen på procentbasis!

 • BengtI

  Dylika möten har man genomfört allt sedan slutet av 80-talet. De resulterar alltid i ingenting. Är det inte dags att sätta hårt mot hårt? Det är det egna överlevandet vi nu talar om.

 • Sten-Sture Krutrök

  Fler dagdrivare till kommunen. Några få tjänar pengar på dessa asyl-boenden, men folket får ta smällarna på längre sikt.

 • Förmodligen!:-)

 • Dagsattvakna

  Dom får väl KÖPA sig en bostad eller skaffa den själv som andra får göra som byter jobb och behöver flytta till Stockholm

 • Mikael Johansson

  Jag hade ställt mig upp mot slutet av mötet och frågat, ”Hur många här kommer nu att rösta på det enda parti som vill minska invandringen i nästan val? – Räck upp handen.”. Sedan hade jag omedelbart räckt upp min hand.

 • StucknStoned

  De prackar på oss och vi skall tiga !
  Nej!!

 • Thinktank

  Gott om plats på Slottet också.

 • Kalle

  Hur många politiker tror du skulle undvara en sängplats i sina egna hem. Hur många politiker skänker egna pengar. Nej ger de bort några slantar, så är det av skattebetalarnas pengar. Massinvandringen kommer göra Svensken hård, själv har jag slutat ge pengar till politikernas insamlingar. Bengt Westerbergs skyhöga lön i Röda Korset blev droppen.

 • enavde400

  Det är faktiskt än värre,
  dom lånar och ger bort…

 • ana-maria r

  Tvekan om att skaffa barn fanns redan för 25 – 30 år sedan. Det var då redan problem för svenska barn/ungdomar att få hjälp med enklare problem i undervisningen. Alltför mycket av lärarnas tid gick åt till att förklara för elever med annat modersmål, varför våra svenska barn/ungdomar lämnades därhän.

 • ana-maria r

  Det gäller att informera utanför dessa alternativa sidor.
  Till ortsbefolkningen i de berörda orterna, till ledningen i deras kommuner. Spelar ingen roll om du är bosatt i kommunen. Samtlig post ställd till kommun eller kommunfullmäktige måste diarieföras. Begär att din insändare/brev (ev med bilagor) delgives övriga i kommunfullmäktige.

 • ana-maria r

  Det påminner mig om vad min (då, över 80 år) gamla mormor sa när Palme skänkte skattemedel till Cuba: ”Hur kan man ge bort något som man inte har? Redan då hade Sverige inte så gott om pengar som regeringen ville påskina.

 • Lars Johansson

  Den naturliga frågan angående de pk-människor,journalister är hur många asylsökanden tar ni emot i era hem.Varför ställer inte SD politiker denna fråga? Ställ den frågan till varje pk-människa,så intressanta att höra svaret

 • enavde400

  För att ”travestera” Statsministern ;
  ”Går 70, 80 eller 90 %”
  av statsskuld.com:s lån
  till invandringen…?
  O.S.A….

 • fm

  Om det blir nyval så hoppas jag att fler folk tar sitt förnuft till fånga och röstar svenskt.

 • Anita

  Allvarligt,,,,hur många av dem har verkligen asylstatus ?
  varför ifrågasätter inte svennarna det ?

  Varför sitter samma alias här dag ut år in och klagar, UTAN att ens försöka ta steget ut samla eder!!!!! Revolution heter det:-)

 • brisslan

  Att, MV utan några, som helst svårigheter kan köra över samtliga s.s.kommuner, innevånare etc. Utan att, någon, som helst hänsyn kör de i diktatorisk anda sin vana trogen sitt eget race. Beror uteslutande på svenskarnas extrema feghet, avsaknad civilkurage och en dumhet, som trotsar all beskrivning. Om de nu inte hade varit infekterade av sitt enorma storhetsvansinne. Hade frankt förklarat. Vi är väldigt bedrövade men, vi har inga resurser att ta emot dem. Pengarna är slut, bostäder finns ej, ej heller möjligheter till skolgång, vård omsorg. Vi är på ruinens brant. Vi beklagar men, så är det.

 • Anita

  Bra där. Sen da???

 • Bocken Bruse

  Det enda rätta är att göra dom tilltänkta fastigheterna obeboeliga så att dom inte kan renoveras innan dom sk flyktingarna gör sitt intåg och förstör kommunerna.

 • enavde400

  Du har helt rätt,
  men ”någon” vill att
  vi fortsätter…

 • Anita

  Ingen kan anklaga mig för att inte försöka, vissa sidor har stängt av mig pga uppvigling:-)
  andra sidor som här.,,vill inte/vågar inte göra något,
  Det blir lite som fb, alla tycker illa, men alla är skit rädda!!?

  Min fråga är,,.alvarligt vad är mest skrämmande säga sanningen eller låta landet gå åt muslimerna ??????

 • Busaren

  På vissa ställen brinner skolor så ofta som varje månad. Media skriver aldrig om detta. Vad kan hända om några asylboenden skulle gå upp i rök, givetvis innan pensionsräddarna flyttar in? Eftersom media aldrig skriver om bränder så kommer alla bara beklaga. Men det är klart… Vid närmare eftertanke så vore det taskigt. De flyr ju… mot ekonomiskt oberoende, till våldtäkter utan påföljder mm. Ingen skulle väl neka dessa unga män fritt tillträde till vår statskassa och våra döttrar samtidigt som miljoner kvinnor och barn sitter fast och lever ”gott” i lägren i krishärdarnas närområde.

 • fm

  Ja, självklart är det så att de mest utsatta är kvar i krisområdena, och en del av de unga männen flyr för att söka lyckan på andra håll. Det säger en del hur mycket de bryr sig om sina kvinnor och barn i dessa länder.

 • Anita

  Allvarligt,,,,sluta vara rädda,
  Rädda för vad?

 • fm

  Va?

 • Anita

  Härlligt vad gör du för den saken???

 • ana-maria r

  Helt OT

  Finns någon annan än jag som har problem att få svaren på inläggen aviserade genom Disqus/Outlook?

  Har fått det hela tiden förut, men det började för snart en vecka sedan då jag inte längre behövde logga in med lösenordet, utan Disqus öppnade sig ändå, (trots att jag inte kryssat den rutan). Sedan dess visas inget på Discus/Outlook om att jag fått kommentarer. Att jag har fått kommentarer, har jag bara sett när jag gick in på resp artikel. Men alltså inte genom Outlook/Disqus.

  Jag tar gärna emot tips om någon orkar förbarma sig över mitt problem. Känns konstigt att inte kunna besvara/bemöta inlägg. (Lite besvärligt att leta genom alla artiklar). Har försökt kontakta discus, utan resultat. Har även raderat bland inläggen.
  (Jag är dålig på datorer, it-språket, – stroken tog mycket).

 • uganda56

  Nu hänger en gammal man inte med ??

 • kossa muu

  ljug inte,säg sanningen och ta konsekvenserna.stå för dina åsikter,det är en grundlags skyddad rättighet.

 • Inte en aning, men hoppas det löser sig.

 • Det är flera sd-politiker som blivit sparkade från sina jobb, deras bilar vandaliseras och det får utstå våld och personliga kränkningar. Utfrysta på jobben blir de som talar ‘illa’ om massinvandringen osv osv. Det skrämmer många, det kostar att gå arbetslös idag, mobbning på jobbet är tungt.

 • Rauken

  Från krig och elände ja, men dit de kommer skapar de ett annat elände. De skapar otrivsel och elände för varenda skattebetalare.

  Det finns inga jobb, de skall försörjas, de skall ha läkarvård, de skall tandvård som vi själva inte ens har råd till, de skall ha, de skall ha och de skall ha……

  Jag tror man skall hålla sig på sin kant och inte söka minsta samröre med ockupanterna. Att cementera ” vi och dom syndromet” är nu mer önskvärt än någonsin. Den utfrysningsmetoden borde oxå gå att använda på politikerna. De har fört oss till det vi har i dag och det skall betala för. Vi skall inte längre stå med mössan i hand.

 • Rauken

  När börjar kriget?

 • enavde400

  Har inte det systemet.
  Svarar endast på den tråd jag är på,
  så tyvärr vet jag inte… 😉
  Du får nog se till att du blir utloggad ordentligt från Disqus,
  innan du stänger ner…

 • ana-maria r

  http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2014/2014-10-24-Migration-i-veckans-upplaga-av-Dagens-Samhalle.html

  Här hittar du bl a Migrationsverkets propaganda för invandringen. Och ca 20 sidor som du kan ladda ner som beskriver våra myndigheters förväntan på oss samhällsmedborgare för att ta emot dessa.!!!

  Samt http://www.vt.se/nyheter/migration-tema-i-hostens-bocker-7857144.aspx
  Migranters rättigheter lyfts nu fram som en av vår tids stora frågor
  Om invandringens förträffligheter!

 • Baldersvis

  Härligt att se att det finns dem som säger ifrån. Stå på er svenskar! Ju fler som gör motstånd desto fortare blir det en förändring.

 • enavde400

  Lite O.T.
  Vi lånar med nuvarande hastighet,
  312 miljarder / året…
  Invandringen 2014 beräknas kosta
  ungefär 250 miljarder …
  Vad blir det i % av lånet…?
  Hoppas jag räknat rätt…. 😉

 • Kejsartetra

  Tyvärr, det finns inga lämpliga rum på slottet. Där hanteras och förvaras mycket av Sveriges historia. Men vill du skrota Sverige och bygga en moské där så går det säkert bra.

 • fm

  Tryck på ditt namn strax ovanför kommentarsfältet och sedan på ”Redigera inställningar”. Därefter så förmodar jag att du kan hitta lösningen under ”Notifications”. Om du vill kontrollera att Discus-kontot är kopplat till rätt e-postadress, så gör du det under ”Account”.

 • Kejsartetra

  Jag håller med dig. Det rapporteras då och då om eländiga saker överallt. Om media skulle skriva om all skit som händer skulle media fyllas av det varje dag. Om media skulle rapportera om vem eller vilka som ligger bakom all skit som händer ute i samhället kan du ge dig på att det skulle se annorlunda ut. Om gammelmedia skulle sluta att favorisera V och MP och sluta snacka skit om SD så kanske det också skulle se annorlunda ut.
  Det finns ett mantra som alla i 7klövern, alla journalister, många inom kyrkan (som har blivit något konstigt på sistone med en islamkramande ärkebiskop mm) och många vanliga människor som så fort det ges chans och tillfälle lutar sig fram mot närmsta mikrofon och bluddrar om SD som ett rasistiskt och främlingsfientligt parti. Ingen blir någonsin uppmanad att förklara sig.
  Häromdagen var det debatt i riksdagen. Ulla Andersson (V) sa, så fort hon såg en mikrofon framför näsan, något skit om SD till och med när hon skulle prata med någon från ett annat parti. Så otroligt naivt. Jonas Sjöstedt stod bredvid Oscar Sjöstedt i någon efterdebatt häromdagen och sa samma sak, ”SD är ett rasistiskt parti”. Vad är V? Rumsrena?
  My ass! Men så är det och så har varit de senaste åren. Jäkla sandlåda.

 • Rolexus

  Att fråga (och få svar med handuppräckning) om folk är beredda att hjälpa dem som flyr för sina liv, är väldigt försåtligt. Det är falskt, elakt, ja allt möjligt – mot svenskar. De flesta svenskar är snälla och hjälpsamma, men tänker sej inte för, i alla fall inte sådär i hastigheten, som var fallet på mötet.

  Hur många är det egentligen som flyr för sina liv, på riktigt? 95 procent av alla ”flyktingarna” som nästlat sej in här är inte flyktingar enligt någon FN-definition om vilka som ska betraktas som flyktingar. Men Sverige är fullt. Proppfullt. Och bara 65 till 70 procent av alla som bor i Sverige nu är svenskar, resten är ”flyktingar”. Ska vi ÄNDÅ ta hit ÄNNU FLER av dem? REDAN kan vi juse att ”flyktingarna” inom överskådlig tid kommer ifatt och går om oss svenskar i antal – och då blir svenskar en minoritet i sitt eget land. Statistiskt blir det år 2049, men det lär bli tidigare än så eftersom inpumpninhen av antalet nya ”flyktingar” accelererar hela tiden. Vill vi FORTFARANDE pumpa in ”flyktingar” till oss här i Sverige?

  Vi ser vilka enorma problem ”flyktingarna” fört med sej i form av så grov brottslighet som vi inte ens kunde drömma mardrömmar om innan de kom hit och vi kan dagligen läsa om hur tacksamma de stackarna ”flyktingarna” är mot oss, de som redan kommit hit: De överfallsvåldtar (företrädelsevis) svenska kvinnor, våra tonårsdöttrar skriker de svennehoror åt i skolorna, de flesta av afrikanerna, i alla fall somalierna vill inte arbeta utan kräver livstidsförsörjning av oss svenskar, de skitar ner så till den grad att råttor lockas till platser de koncentrerar sej på, de drar hit skadeinsekter som sprifer sej och fördärvar livet för andra människor i fastigheter runt om där de bor, de introducerar dödliga och obotliga sjukdomar som svenskar kan smittas av, eller ny-introducerar dödliga sjukdomar som förut varit utrotade i Sverige. men de baciller som MENA-männiakorna tar med sej hit nu har ofta blivit antibiotikaresistenta och därmed ÄNNU farligare än förut.

  Finns det verkligen i karriär- eller yrkes-politikers huvud inte någon gräns alls för hur många fler ”flyktingar” som vi svenskar ska tvingas att ”rädda livet” på? Med tanke på ovanstående, tycker jag att det är HUTLÖST SKAMLIGT av politiker att försöka lura sina svenska (oftast) ländsmän att gå med på att ta hit ännu mer av de som alla vet sänker landet sakta men säkert. Så under rädande omständigheter ska man verkligen INTE tycka alltför synd om de som säger sej fly hit till Sverige. Ägna våra barn och barnbarn en tanke någon gång – på allvar, och tänk efter – och tyck synd om DEM istället. Den sortens samhälle de kommer att tvingas att bo i, när vår generation har ödelagt vad vi en gång byggde upp, och när afrikaner och araber tagit över spillorna av det – det är den sortens samhälle de kommer att bo i, muslimer som de också tvingats att bli vid den tiden.

 • enavde400

  O.T.
  Låneinfo ;
  Även det gångna dygnet lånades 875 miljoner,
  dvs. drygt 3/4 miljard,
  eller 36 miljoner varje timme….
  statsskuld.com
  Någon som funderar på vilka
  som ska betala tillbaka lånen….?

 • enavde400

  Exponerat, apropå pengar,
  så kommer mera via bg,
  nästa vecka…;)

 • ana-maria r

  Hjälpa är en sak. – lova livstids försörjning inkl fri sjukvård till dem och släkt mfl, (vilka som nu kan räknas in), på svenska skattebetalares bekostnad – det är något helt annat

 • Kejsartetra

  Eftersom ingen med mandat ställer sig upp och säger ”Stopp” så gäller väl centerpartiets dröm…30 miljoner invandrare. Det finns plats för alla säger de. Vad de ska leva av, betala skatt och jobba som Lööv säger, vet ingen.
  Men som du skriver, långt innan dess har muslimerna tagit över, förbjudit alla icke-muslimska partier och förstört hela infrastrukturen i Sverige.
  Allt enligt pippin Malmström och hennes folkutbyte. Hennes partikamrat lyckades inte klamra sig fast som integrationsminister utan står nu i kammaren och gapar som en ouppfostrad tonåring.
  Får vi inte någon som kan stoppa importen så går det snart åt helvete. Tråkigt att bara ett partis representanter inser det bland alla ”intelligenta” riksdagsmän. Ingen vågar. Men tänk om de alla skulle komma överens om att nu jäklar är pengarna slut, vi måste göra något radikalt, då skulle gammelmedia inte kunna skriva som de gör idag så snart SD yttrar sig.
  Problemet är att de ofantliga kostnader som finns idag lever vidare ett ovisst antal år. Begränsa bidrag, returnera kriminella och låta polisen göra det de ska skulle säkert reducera kostnaderna betydligt.
  I begreppet ”begränsa bidrag” ingår en kontroll av alla som idag lever på bidrag att se till att de inte missbrukar systemet. Många flerdubblar sin person och håvar in multipla bidrag både från Sverige och andra länder. Smarta jäklar tackar dålig kontroll.

 • repell

  Se där, svenska folket börjar att yttra sig offentligt vad de tidigare hållit inne med!

  Det här beror på att det finns ett parti som dess anhängare försöker få folk att begripa hur landet ligger till. Ett bevis nog att alla här drar sitt strå till stacken!

 • Kejsartetra

  Märkliga argument du kommer med. Revolution, hur då? Gå ut en liten grupp på torget och skrika?
  Det finns ett part i riksdagen som i minst fyra år försökt få de andra partierna att förstå vad de sysslar med. Ingen framgång, de andra vill inte förstå. Det finns inga problem i Sverige. Vi är rikast i hela världen, har mängder med bostäder och jobb för flera miljoner invandrare. Eller hur?
  Vi har ”journalister” idag som lever i ett dataspelsland där det går att radera och skapa fritt.
  Försök du att omvända våra ”journalister” till journalister så att de börjar skriva om hur det verkligen är i Sverige, börja gräva och publicera sanningen, avslöja alla kriminella utan att pixla dem etc. Då kanske denna sajt och Avpixlat m fl förlorar sitt värde men det kanske är att föredra om vårt land återfår respekt och status. .

 • Anita

  Härligt. Men jag är så gammal att jag kom ihåg när Berlin muren föll ! Jag kommer också ihåg när Caucueso stod framför ”sina” arbetare,:-) När folket vänder sig mot sina överförmyndare,,,då finns det inget stopp, Läs din historia och lär:-)

 • Rynksnodden

  Ock även om folket fått säga sitt så kommer MIG-verket inklampandes…

  Och alla som sagt från kommer att bli uthängda i Arschbergs Trolljägarna..

  ”dumma, dumma dumma svensk… ÄLSKA MULTIKULTI!!!!” Skriker Trolljägarnas fotsoldater…!

 • Rynksnodden

  Lev med att betala nästan 600 i pendlar-utgifter utöver hyra och el… och då har jag 1200 kronor kvar att leva på.. Och nej – jag får inte söka hjälp hos soc.. för jag har för mycket att leva på i månaden.. (1200 kronor).. existensmin ligger på 3500 men nej.. jag är svensk o får inte hjälp… varför.. jo det är som det är sagt… jag är SVENSK.

 • Anita

  Vad händer om alla är så rädda?:-)jo dom vinner ju dom’
  Man måste våga’Det är ju det som svenskarna är kända för nu’..,,feghet
  om alla tänker så, om alla är så otroligt rädda,,,allvarligt
  då tycker jag att vi kan skrota allt, bättre kolla på mello. Låta Jorden snurra, för allt blir bra i slutändan,
  Solen har sin fasta bana,likasom månen,
  så har det alltid variigt,..
  Jag vill naturligtvis inte förlora mitt arbete men, hur länge kommer jag ha kvar mitt arbete när muslimerna tar över ????

 • Anita

  Då får man visa lite pondus !!! Aldrig. Vara rädd, för vad!?!
  Det värsta är rädslan innan man vet vad, man
  är rädd för,

 • Anita

  Bättre hålla tyst o låtas tystas?????

 • gulaschbaronen

  Man kanske skulle styra om busungarna som eldar skolor till andra fastigheter, rena vinstmaskinerna i såna fall….. hehe

 • friryttaren

  Förstår inte att man kallar det asylboenden? När det är resurser vi talar om.

  Alltså är det ”Resurs boenden”

 • Svensk Sanning!

  NI FÅR VAD NI HAR RÖSTAT PÅ!!

  JÄVLA FÅRSKOCK!!

 • YOTHI_TARZAN

  Nya SD röster – men det är försent !!

 • Barbarisk_Kloakkrypsurinvanare

  Jag vill hjälpa flyktingar. Jag skulle kunna tänka mig att Sverige skickar 100 miljarder kr i stöd åt flyktingar så länge dom tas om hand i Mellanöstern och Afrika och stannar där nere. Detta för att motverka etniska konflikter och minskad mångfald i Europa.

 • GustaWasa

  Allt det är började med Dan Eliasson tidigare generaldirektör för Migrationsverket (nu generaldirektör på försäkringskassan) innan det nu senast blev Anders Danielsson som blev generaldirektör för Migrationsverket. Den tjänsteman som Anders Danielsson är har tagit beslut om total massinvandring. Har herr Danielsson samma utfästelse om massinvandringen – jag lovar personligen, som hans PR man Frank Hougens försök att få det att låta trovärdigt. Denne Anders Danielsson har tillsammans med Dan Eliasson, båda tjänstemän underställda riksdagen, tagit beslut på eget bevåg som vi kan se svåra följder för svenska medborgare. Var det inte samma som både Reinfeldt och Borg hade lovat innan de smet ut som råttor från ett sjunkande skepp. Men dessa råttor såg till att inte glömma bort att deras bank kontonummer fortsatt tickade in pengar på deras konton från skattebetalarna. Det lär varken Eliasson eller Danielsson att glömma bort var de skall skicka räkningen.

  Så var det Frank Hougens tur. ”– Jag lovar personligen”. Det sa även en överdirektör för ett svensk stort skogsbolag då det gällde att bevisa hormoslyrets ofarlighet. Han inbjöd till träff där ute i skogen, vid en pöl som innehöll DDT, han tog och fyllde en mugg av det ämne och drack. Det tog inte så länge innan den personen avled. Och Frank skulle väl kunna göra något likvärdigt som DDT och att flytta ut i någon enklav i Sverige, så får vi se hur länge han överlever detta? Hormoslyret som de besprutade skogen med kom sedan att förbjudas på grund av sin giftighet. Och det är samma med massinvandringen som också förgiftar miljön. Det måste till ett förbud mot mer invandring i närmiljöerna pga dess stora skadeverkningar.

 • Jag vill också hjälpa flyktingar. Framförallt vill jag hjälpa dom att lämna Sverige för alltid.

 • Hade du varit babbe så hade du kunnat köra i BMW till soc och flina åt personalen i receptionen med dina guldplomber och ändå fått tio gånger så mycket som svenne.

 • Det är väl inte så länge sedan? Jag minns när Tjeckoslovakien blev invaderade och Ernesto blev pepprad i djungeln. Det var typ 20 år innan dess.

 • Tänk om Pugh hade anat för 40 år sedan hur rätt han skulle få med Ståkkolm stan i värrden, Ståkkolm värrdens stad.

 • Anders

  Dom är inte flyktingar men snart blir vi.

 • RobertSt2

  Som man röstar får man ligga… Eller, eh? Hur var det nu?

 • RobertSt2

  Inte alls! När SD har röstat för alliansens budget så blir det nyval. Då lär SD gå ännu mera frammåt.
  Sedan kommer talmannen att kalla på Löfven att bilda ny regering eftersom alternativ saknas. Sen är vi tillbaka på ruta ett. Nästan.

 • biran

  Och varför tycker du att vi skall försörja dem, är det vi här uppe i norr som orsakat dem deras elände? Sanningen är den att det är dom själva med sin skitreligion som är orsaken.

 • eurika

  Helt rätt.
  Numera är vi etniska svenskar dom och alla icke önskvärda parasiter som tidigare var dom är numera vi i dagens Sverige.
  Så är det i landet upp och ner.
  Det går och vi ska räta upp landet upp och ner åter till det sanna Sverige var en gång. Det går och vi ska.

 • Hakan_Flick

  Förstår inte varför de gnäller? Går man in på valmyndigheten så kan man se både om man tittar på Lessebo som helhet och Hovmantorp specifikt att S V MP får runt 50% eller mer.

  De har fått precis som de vill helt enkelt.

 • Vikinglina

  ” Sven Sandin, ordförande i PRO Hovmantorp.”

  – Jag hör många negativa röster. Borde vi inte kunna ena oss? Vi kan inte hindra detta. Jag tycker vi ska försöka göra det så bra som möjligt ”

  Ja du Sven S som ska värna om dina medlemmar/pensionärer, det är många av dem som blir utsatta av importerna i form av rån uti samhället och även i hemmen, tycker du att dessa ska enas med vansinnet, och hur tror du de äldre som blivit utsatta ska kunna göra det så bra som möjligt?

  Du står verkligen inte på pensionärernas sida, hycklare fegis.

 • ann

  Ja men de trodde ju att asylboendena skulle öppnas någon ANNANSTANS!!! Inte liksom här där JAG bor. Buhuhuhuhuhu

 • BartCartman

  PRO är ju en sosseorganisation så det är klart att han stöder regeringens linje, hur skulle det gå för honom annars?

 • Belsebub

  Vi läser ofta att främmande arter kommer in i form av djur, sädesslag mm. Det är definitivt inte bra för vår egen biologiska mångfald heter det då och då. Vad som anses skadligt benämns invasiva arter.
  Hur är det med människosläktet, det finns numera inga raser men förmodligen arter som borde benämnas invasiva.
  Det uttjatade begreppet ”alla är lika mycket värda” borde analyseras eller åtminstone begrundas. Är en notorisk våldtäktsman lika mycket värd som en Nobelpristagare? Om ni svarar ja, så vill jag höra svaret på varför.

 • ensampappa

  Det undrar jag också, men jag/du/och gemene man kommer inte behöva betala den eftersom ingen av oss skrivit på att jag tog någon skuld. Och skulder fungerar endast så att den som skriver på en skuld är i skuld. Du kan aldrig bli i skuld utan att 1) skriva på något eller 2) dömts till det i domstol för t ex skadestånd. Så troligen får lånegivarna betala skulden, eller möjligen den som skrev på kontraktet. Men min gissning ligger på lånegivarna blir torskar eftersom vi inte har tjänstemannaansvaret kvar i Sverige.

 • Svensk Sanning!

  ABSOLUT SANNING!!

 • ana-maria r

  Tack för ditt svar och för att du tog dig tid!
  Fick hjälp av den yngre generationen. Det visade sig att jag hade lyckats med konststycket att ”skaffa” mig ett nytt domännamn!?!

 • codatronca

  Så här blir det när man går emot folkviljan och snacket om flytt från krig och elände GÅR VI INTE PÅ LÄNGRE !!!

 • codatronca

  Snacket om allas lika värde är ju bara snömos !!!

 • ana-maria r

  Tack för ditt svar och för att du tog dig tid!
  Det visade sig att jag hade lyckats med konststycket att ”skaffa” mig ett nytt domännamn!?!

 • ana-maria r

  Tack för att du svarade. Det visa sig säkert i helgen om den yngre generationen gjort rätt, jag hade tydligen ”skaffat” ett nytt domännamn!?!

 • Ja, de har nog lösningen ska du se:-) Om något krånglar brukar jag bara logga ur och försöka logga in igen. Men det är ju inte alltid det funkar det heller.

  Domännamn, jadu….ett nytt användarnamn begriper jag mig bara på:-)

 • Vikinglina

  Ja precis, hur kan man stödja en sån organisation?

  De lurar pensionärerna på pengar.

 • ana-maria r

  Tack, nu såg jag att jag fått svar från dig utan att behöva leta i kommentarerna.

  Domännamn skrev jag, det är t ex, ”.com”, ”.se” , ”.org” mfl. Om du söker på google ”vad är ett domännamn” hittar du bl a info från Wikipedia.

 • Jo, nu är jag med hur du menar!:-)

 • Fotsoldaten

  Hus börja lätt brinna

 • Swedenalltime

  Vad jag menar är att vi alla behöver samlas i stora demonstrationsgrupper likt denna i Milano och protestera ofta mot detta vansinne. Då kanske fler och fler vaknar till slut. Skulle tex 2000 demonstrera mot vansinnet i Stockholm i samlad grupp så syns vi och fler kanske vågar ta efter och ansluter.

 • Swedenalltime

  Vi kan även tipsa om alternativa nyhetsmedier för de som inte känner till dom.

 • Du får väl klura ut en bra strategi och meddela oss här sedan hur vi ska göra. Det skulle nog tacksamt tas emot ska du se!
  Feg kan du kanske vara då du inte vill mista ditt jobb, så börja du också att gå ut öppet och agitera eller vad du nu vill göra som andra inte gör.

 • Blomkrukan

  Kan inte Frank Hougen som vurmar så för dessa människor tigga till sig lite armetält (som väl knappast används ändå) och resa till dessa krigshärgade länder som aldrig slutar slåss och hjälpa dem på plats. Att fortsätta sina krig i mitt Sverige är jag inte heller så pigg på.

 • Anita

  Ecco!!!!!!! Bra!!!!! Jag kommer att vara där!!!!!!!

  Organisera kan jag inte. Men jag kommer helt och hållet ställa upp l 100%
  Om jag hade förmågan att organisera ,skulle jag vara den som gjorde det. :-):-):-)

 • Iggesorping

  FN:s Deklaration om de mänskliga rättigheterna, första artikeln inleds så här: ”Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter.”

  I alla fall är det så den svenska översättningen lyder. På engelska är det nämligen så här: ”All human beings are born free and equal in dignity and rights.” På franska är det ”dignité” och på tyska ”Würde”.
  Dessa ord betyder på svenska ”värdighet”, inte ”värde”.
  Troligen är det just tyskans ”Würde”, som låter snarlikt svenskans ”värde” men alltså har en annan betydelse, som gett upphov till översättningsmissen.

  Till skillnad från ”värde” har ”värdighet” en praktisk innebörd, nämligen att alla människor skall tillerkännas och behandlas med en viss grundläggande respekt.

 • Iggesorping
 • ghyt

  Det öppnas ständigt nya bosättningar på svensk mark.

 • JohanIII

  Jamen du blandar ju Hormoslyr och DDT omvartannat som en jöns. Han som drack, Lars Foss, levde i över 20 år till, tills 83 års ålder.
  Förbättrar inte trovärdighet, menar jag bara. Sen var det biprodukten dioxin som var det riktigt farliga i H.

 • Guest

  det börjar mer och mer kännas hopplöst att befria oss från denna kolonisering på demokratisk väg…..Detta etablissemang kör fullständigt över folket, det börjar bli dags att ge igen med samma mynt, vår passivitet måste upphöra

 • orkarintemer

  säger ifrån, men se hur de röstat, ja till flyktingmottagande-men inte nära mig.

 • hugin76

  Varför bjuds polisen in? verkar som att även kommunen förväntar sig kriminella flyktingar…..

 • Baldersvis

  Sant men har de väl fått upp ögonen och börjar agera Sverigevänligt är det mycket bra.

 • 100%-SD

  Val Riksdag 2014, Hovmantorp = 40,2% för sossarna….21,4% för moderaterna……öppna era hjärtan- era rasisstvin!! Inte är ni väl nazister, eller???? ..Hehe…inte så kul med mångfald när den kryper intill den egna tomtgränsen för 87%-arna, tydligen!!!

 • Asa

  Jag tycker synd om dessa människor. Fast har de röstat på de 7 så, vad fan ska man säga -Nyval ! 40% nya Sd röster plus 13 borde bli 53%. Behövs bara lite fler berikningskommuner.

 • Asa

  Hört det också men som ngn tidigare varnat ej kortköp på tändvätska och lämna kommungräns, köp på annan ort.

 • RobJ88

  Ja, som man röstar får man ligga!

 • GustaWasa

  Jag har inte varit in på ett tag och kollat av mejlen därför flera dagar sent svar.

  Det är två olika händelser. Den som är med Lars Foss är en helt annan och den har jag inte sett förrän nu. Den som jag försökte beskriva var en händelse som utspelade sig ut i skogen och med TV som var med och med x antal personer från olika ämnesområden. Och detta utspelade sig i skogen och de stod runt om en lagom stor pöl som hade med avrinningen från skogen. . Och därifrån så tog någon (?) från skogsbolaget ett glas och fyllde och därpå drack detta innehåll. Så det är två helt skilda berättelser. Det finns nog i något svt arkiv. Och det handlade också om att påvisa att det inte var giftigt. Detta som du enbart hittade handlade ju om en inomhus scen med Foss.

  Du lägger ord i min mun och inser inte att det är två olika händelser. Du säger att det är Foss och jag beskriver en händelse som skedde utomhus och vid en skogsområde. .

  Men den första delen av min skrivelse var inte intressant för det avslöjade väl det som du försökte att få bort intresset ifrån. Nu var det ju inte många som tryckte på ditt gilla, utom troligen dig själv som gjorde det via telefonen..

  Och de fem sista bokstäverna här ovan med en modifiering, får väl sägas innefatta dig som person efter detta.

 • JohanIII

  Ursäkta, det var visst skogsdirektör Lennart Christoffersson du menade, ja. Inte kemidirektör Foss. Som ju tog snapsen inomhus. Han drack visst 25 års utsläpp från BT Kemi! (eller hälften).

  Fina ad hominem du ger. Så jag får väl säga att Hormoslyr bara är farligt ur pölar utomhus då. 😉

  Men Christoffersson levde också länge ”dog för några år sedan av helt vanlig ålderdom”. / faktoider: hormoslyr. Eller kom med bättre källa.

  Och som sagt det var dioxinerna i Hormoslyr som var cancerframkallande (Arbetarskydd).

MediaCreeper Creeper